icon

Je po porodu vytahané pánevní dno nebo je to mýtus?

11. čer 2023

Včera na jedné akci jsem byla svědkem rozhovoru 2 opilých můžu, kteří se bavili na téma 3. dítěte. Oba otcové 2 dětí a ten jeden radil druhému, ať neblne, že s každým dalším dítětem to je dole vytahanější a stojí to v sexu s každým dalším dítětem víc za 💩. Načež mu ten druhý hrdě oponoval, že on má děti narozené přes břicho,takže je naštěstí v klidu. Nasadilo mi to brouka do hlavy. Opravdu to tak je? Že to po porodu je tolik v sexu poznat?
Já mám dítě 1 a moc jsem si přála přirozený porod. Chodila na kurzy, četla jemné zrození, na porod i miminko se těšila, jenže miminko si vybralo příčnou polohu, žádným způsobem se nedalo přesvědčit k otočení, tudíž neporoditelný stav. 🤦🏼‍♀️ Přesto jsem nepřestala doufat, že porod ještě ve svém životě zažiju, sekci jsem opravdu nebrala jako nějakou výhru. Proto mě dost mrzelo vůči manželce může, jak hnusně mluvil o jejím stavu po porodu. Na druhou stranu je mi jasné, že když je to tam "vytahaný", tak požitek ze sexu musí stát opravdu za prd jak pro muže, tak i pro ženu. 🙄 Není to ale spíš stav pánevního dna než následek porodu?

Strana
z2
veronicka89
12. čer 2023

@escapelle o vytahanosti vagin se nebavi normalni lidi ... to se bavi to nejnizsi dno chlapu ... ( tak jsk je popsano u autorky v 1. Prispevku )
To jsou ti o kterych tu byl minuly clanek o pleskani po zadku atd...pupkati looseri s iq tykve kteri berou vsecko co se hybe ...

eviicka
12. čer 2023

@veronicka89 no ještě mě tak napadá k pánovi č. 1 (ten druhý beru, že hovor nezačal a stočil do autu). Jestli spíš než problém u vytahané manželky nebude u něj ve velikosti... když má potřebu rozdávat taková moudra...

K tématu, druhý porod nevím, ale u prvního jsem měla menší vnější šití a bylo to prý znát (v pozitivním smyslu).

veronicka89
12. čer 2023

@eviicka podle me chlap co ma kvalitni sex ...ma i oralni sex casto..partnerku co je aktivni i on aktivni ... sex se libi obema a dostavaji od nej oba co chteji tak takoveho chlapa tech par milimetru ani nenapadne...

orangutan123
13. čer 2023

Po prvním porodu sme měli co dělat aby se vůbec do mě dostal, řekla bych že teď po roce je to lepší ale stále cítím že sem uzší než předtím. Uvidíme po druhém porodu no😁

odula
15. čer 2023

Tak samozřejmě ze se to povolí. Musí. Ale může se to dostat zpátky velice rychle. Nebo taky ne. Záleží na tom, v jaký jsi byla kondici pred tehotenstvim, v tehotenstvi a jak na sobě pracuješ po porodu. Chce to posilovat - pánevní dno a core. Jestli ty pani jsou líný a měly tu smůlu ze byly líný i pred tim ( pokud samozřejmě neměly komplikovany porody třeba, že)- tak ano. Což ovšem neznamena, ze to bude i tvůj případ. Zvlášť kdyz na sobě budeš makat.

hadruska
15. čer 2023

Prvni porod dobry,po druhem mi to prijde "volnejsi"...Ale mam noveho partnera,ktery stav "pred" nezna a spis myslim,ze to skvele pasuje.Vsechno 🙂

srnii
15. čer 2023

Znám případ, kdy si chlap stěžoval že je to po porodu horší, že je to teď jak "hodit salám do chodby" ale je asi jediný od koho jsem to slyšela. U sebe to taky rozhodně nepozoruji.

emillyhk
Autor odpověď smazal
sorboni30
15. čer 2023

To je blbost.. spíš chlap ho má víc věkem seschleho tak si připadá jak kdyby to tam bylo jak při vjezdu do pískovny 🤣 Já mám kluky císařem, ale dceru rok a půl přirozený porod a můj muž říká, že jsem víc stažena a je to lepší. Jinak ale já jsem měla vždy panevni dobre posílené.. takže záleží jiné ženy jak jsou na tom tam dole. A to mi bude 40 let Takže tak 😉🤭

yildiz
15. čer 2023

No myslím že je to asi spíš individuální... Já mam 4 děti vše přirozeně a nic vytahaného nemam a nejmladší už úplně také nejsem a vše ok... Tatínek by si asi potřeboval porod atd vyzkouset sám aby věděl co a jak je. 🙈🙈🙈

Strana
z2