Je tu maminka, co čeká nebo se snaží o čtvrté mimi?
je tu nejaka maminka co ceka nebo se snazi o ctvrte mimi?
@3janca kamarádky to taky nechápaly a lidi u nás na dědiině pomlouvali,ale co máš z ostatních nic a já je taky začala ignorovat.Teď všichni cumí do kočáru a jak se rozplývají a já si myslím své. Kamarádky se můžou přetáhnout která ho dřív pochová a já jsem ŠŤASTNÁ zato že ho (je) mám. Neboj to zvládneš kluci se určitě zklidní, jen je musíš víc zapojovat do příprav a na vše je pomalu přichystat, vždyť z nich budou velcí bráškové 😀 ...Kluci mají 10, 7, 6 a 8 měsíců
@3janca moc, moc drzim palce. hlavne zvládat i tu nevlastni dceru... ja nedavno odesla, kde jsem mela v dome nevlastni syny 15 a 19... ale u nas všechno zacalo a skončilo u pritele, ten to ctvrte proste nedal..... (jeho ctvrte a me ctvrte, dohromady deti bylo šest- dve z predchozich vztahu, dve spolecne). kdyby Te něco trapilo s timto tématem trapilo, hod ip... poradim, aby to neskončilo jak u nas...
@verusky dekuji ti moc vazim si toho u nas je to taky slozity je ji dvacet a budou to dva mesice co tu bydli holka byla samy prusvich do prace se ji nechtelo az kdyz prisla k nam tak sem ji praci nasla a chdi do ni ted to bude mesic . Nic neumi vse sem se snazila ji naucit i co vareni se tyce . Jenze ona nema zajem a je otravena nedavno sem videla jak si psala s mamou jaky to je tady hrozny a jak ji decka nase stvou uplne me to zamrzelo a nevim jak tohle bude fungovat dal.
@3janca no prave... radila bych spis odstup, ja se taky vrhla do skoly mladšího, zlepšila jsem mu 13 znamek v osmicce, ale po porodu uz jsem nestihala a nikdo to později nechapal (hlavne pritel) a byla jsem narcena, ze jsem negativni a delam dusno... no když něco chces a nejde to po dobrem... nebo je to nespravedlive... pak jsem zvolila radsi odstup a fungovalo to lepe... ale s přítelem to asi bylo uz nezvratne. drz se, holka, bude ještě hur... anebo se OPROSTI a bude fajn... jen to nebude jednoduche...
Ahoj holky. Máme tři děti. Dva kluky 15 a 12 let a 9 ti letou cácorku. V listopadu se nám narodí čtvrté. Bydlíme na vesnici, dodělali jsme po 8mi letech dům a pořídili si druhé auto. Už to někteří sousedé nedali a do toho se nám zadařilo neplánované, ale chtěné čtvrté . Babičky reakce ok, co jste chtěli to máte. Bez blbých keců. Ty jsem ze strany mojí maminy čekala,ale byla na tolik v šoku ,že se na to nezmohla a pak už se jí to rozleželo. Máme velký odstup tak jsem pořizovala výbavičku znovu. Starší kluci hodně pomůžou,jsou to už chlapi. Mladší ségra se těší na Mimi ,ale je v období jak po ní chci něco na víc tak to musí okecat😊. Manžel pomáhá seč může,mám fakt fajn chlapa. Mám obavu z reakcí okolí,ale jak mi ty týdny ubíhají začíná mi to být čím dál tím více jedno. Moc jsem nepřibrala,cca 2,5 kg tak se teprve rýsuje bříško a už pár pohledů bylo,ale zatím žádný dotaz. Všem přeju zdravé miminka a klidný zbytek těhotenství.
@vladimira79 tomu rikam odstup, krasne si to uzijete 🙂 gratuluju 🙂
@vladimira79 moc moc gratuluji 😀
Děkuji už se těším. Ze začátku jsem měla obavy z genetiky vzhledem k věku-36. Ale oba screenengy jsou ok. Děti se těší a tatínek je jak sluníčko jen co zjistil,že to bude druhá cácorka.
@vladimira79 moc gratuluji at jste s miminkem v poradku . Taky manzel by chtel holcicku tak uvidime 🙂krasne tehotenstvi a vsem hodne zdravi
Tak aby tomu nebylo malo zacala sem v noci krvacet jasnou krev a bricho me boli. Ted pojedu na vysetreni mam hrozny strach
Ahoj tak u me beze zmen porad krvacim jen krece nemam . Dnes tu byla babicka a ta mi rekla no co tak to nedopadne nic se nedeje . Takze mi to taky pomohlo☹((
nic nedelej, vse opatrne a setri se!! na ostatní kasli... věř, ze to dobře dopadne...
Hezky den je me zneklidnuje to krvaceni stale myslela sem ze po praskach to prejde a stale nic na kontrolu mam jit za tyden a nevim co se deje myslite ze kdybych potratila ze to poznam nejak

@mischul25 zapomela sem se zeptat a jak tvoji drobecci jsou stari?