icon

Jet na svatbu do Indie nebo zůstat s dítětem?

helenatuc
7. pro 2024

Moje nejlepší kamarádka se za 4 měsíce vdává v Indii a chce, abych jí šla za svědka. V té době bude mému synovi 1 rok. S partnerem jsme zvažovali, zda bychom mohli jet všichni společně, ale nakonec jsme se rozhodli, že tak dlouhou cestu, očkování a s tím spojené komplikace nechceme podstupovat.

Nyní stojím před rozhodnutím, zda na svatbu odjet sama a nechat syna doma s partnerem a za pomoci rodičů, nebo zda vůbec nejet. Syn je na tatínka zvyklý, protože pracuje na částečný úvazek a tráví spolu hodně času. Obvykle však syna uspávám já, a to při kojení. I babičky pomáhají, takže je syn zvyklý i na ně.

Na jednu stranu bych kamarádce nejraději řekla, že svatbu májí uspořádat za rok 🙂) Od syna se mi vůbec nechce a představa odjet na 5–7 dní (z toho 2 dny svatba a zbytek cesta) mě nenaplňuje klidem. Na druhou stranu si nejsem jistá, jestli se můj pohled za ty 4 měsíce změní. Moc ráda bych na svatbě byla, a už jen to, že mě chce za svědka, je pro mě velká pocta. Ale to načasování...

Cítím, že se mi to celé těžko rozhoduje. Jak to vidíte vy? Máte zkušenosti s podobnými situacemi? Budu vám vděčná za každý názor nebo radu.

Strana
z4
gingermom
21. pro 2024

Jeď!
Taková možnost a takové zázemí doma, ty máš vlastně obrovské štěstí 😮
Syn není malinké miminko, které tě potřebuje 24/7, a jak tak čtu, bude kolem něj tančit spoustu dospělých, luxusní podmínky. Neváhala bych 😉

Strana
z4