Jméno Matěj, Daniel nebo Jakub 🙂
Jake z uvedených jmen by jste vybrali k příjmení Petr a křestnímu jménu staršího brachy Vojty? Dekuji 🙂
@elu dekuju no nakonec jsme Mateje vybrali, prosli jsme 500ti stránkovou encyklopedii jmen a Matej byl jediny, na kterem jsme se shodli 🙂 kazdopadne jsem rada, ze to mam vyreseny uz bylo unavny porad to resit a zaroven jsem to nechtěla odflaknout 🙂 jinak pro me je také dulezitejsi, aby se to hodilo k prijmeni, ke jmenu brasky, aby to bylo české jmeno, aby bylo pekne a ještě par aby a az asi nakonec ta cetnost jmen, která mi stejne prijde takova no nevim, ja jsem třeba Tereza tech asi bylo a bude dost a problém jsem s tim zatím nikdy nemela 🙂 kazdopadne je to hrozny ale i když Matej byl pro nas nakonec nejlepší ze vseho stejne nejsem z volby nejaka silene odvarena 🙂 asi to bude tim, ze jsem prilis narocna 🙂
jak jsem psala rozhodli jsme se pro Mateje, ještě jednou vsem dekuju 🙂
@terezapetrova mne sa paci meno daniel ale kazda mame iny nazor 🙂
@rozalia11 názor mame stejný 🙂 ja jsem psala, ze se mi též líbí Daniel ale jediná shoda s manželem byla Matej, kompromisy jsou důležité 🙂
Mě se líbí všechna tři jména, ale u nás zvítězil Jakub 🙂

a když si najedeš na četnost, tak matěj je až 11, jakub je první, tomáš třetí a daniel hned po matějovi 12...takže ono to mate 🙂