Jsem trochu nešťastná. Co byste mi doporučily?

melykely
17. únor 2021

Ahoj, vůbec nevím, kde se seznámit. Chodím na humanitní VŠ, kde nemáme žádné kluky. Občas chodím i do posilovny, ale jsou tam takoví narcisove a každý je zahleden sám do sebe. To stejné když jedu MHD, každý kouká do mobilu a nevímá. Seznamky jsem zkoušela a už nikdy více, od placených po neplacené. Akorát si z toho dělají srandu.
Vůbec nevím co s tím. Jsem z Prahy, drobná štíhlá brunetka, 23 let. Kamarádek jsem se ptala, ale taky o nikom vhodném neví. Samy mají problém lse seznámit. Chtěla jsem se zeptat, co by jste mi doporučily? Nebo jestli nevíte o nějakém normálním klukovi klukovi z Prahy? Děkuji.

nazka
17. únor 2021

@melykely já se vždycky seznámila na nějaké hromadné akci, že tam byli známí známých. Manžela jsem potkala na týdenní dovolené v Chorvatsku (jeli jsme jako parta), bývalý byl zase na festivalu kamarád kamarádky, atd.. Teď je na tohle úplně blbá doba, když se nic neděje a nesmí. Jsi mladounka, mrkla bych na placené seznamky, kde je snad uchylaku min. Je fajn, hnedivkasy, sportovně založený. A rad si dá pivko. Ale s mírou. Jinak já mám k dispozici kámoše od Kladna, je mu 34,ale chová se na min 🤭 kdybys měla zájem, piš do iz.

mamikry
17. únor 2021

@melykely Ja jsem se s muzem poznala na chatu. Tenkrat jeste fungovalo Lide.cz. Ac jsme oba z jineho kraje, nakonec jsme zjistili, ze mame asi dva spolecne zname. Nejsnazsi je to ale asi pres kamarady nebo zname. Praha je na tohle nejaka zakleta.

nicoltom
17. únor 2021

Ted je uplne nejblbejsi doba na hledani kdyz je vsechno zavreny. 🙈 Ja manzela poznala na techno party 😂 a jsme 6.let manzele a spolu celkem 8.let ✌️😁 Nasla jsem ho (nebo spis on me..) az sem se nastvala a prestala hledat. Rekla jsem ze uz na vsechny chlapy s*ru.. A tadaaa 🤣🤭🤷‍♀️

jakreb
17. únor 2021

@nicoltom Ako u nas. "Ked nehľadás, najdes"....A uz to bude v juni 20rokov.😀😉

tany35
17. únor 2021

Někdy je lepší moc nehledat a dát tomu volný průběh. Až to bude člověk nejméně čekat, tak toho pravého potká. Na seznamkách bych čas neztrácela. Nejlépe opravdu přes kamarády a známé. A až otevřou diskotéky, tak tam nebo v baru.

nattt
17. únor 2021

U me zase v okoli maji kamosky (a jejich kamosky) pozitivni zkusenost se seznamkami (i ten blby Tinder, predstavte si), nekolik z nich se nakonec vdalo. Hodne pomuze napsat trefny a uprimny popisek o sobe a samozrejme i prezentace musi byt jina nez 'jsem ready roztahnout nohy'. Zrovna nejlepsi kamoska ted randi s borcem z Tinderu, uz si ho oba zrusili, samozrejme. Je vice duchovne zalozena a v takovem duchu se tam i rozepsala, to se pak rychle vyfiltruji pryc borci, kterym jde jen o nezavazny sex 🙂

levandule_k
17. únor 2021

Dala bych si chvíli pauzu od randění, ať nejsi frustrovaná a zoufalá a nenajdeš si zase jenom zoufalce. Nějakým způsobem to funguje, když jsi pohodě, najdeš někoho kdo je v pohodě a když jsi zoufalá, přitáhneš si do života někoho podobného. Tedy aspoň mě se to v životě osvědčilo. 🙂 Já bych seznamky nezavrhovala, někdy to chce vytrvat a brát randění jako zábavu.

Je dobré mít vyřešené minulé vztahy. (Jsem jednou byla na rande a borec mi vyprávěl o svém předchozím vztahu, v tu chvíli mě to fakt nezajímalo,i když se ráda rýpu ve vztazích😂, ale asi si myslel, že je důležité, abych to věděla.)

Pak si to chce napsat dobře profil. Musíš se naučit pochválit a být zajímavá. Holky mají k sobě být někdy přehnaně kritické a za mě jedině placená seznamka, to odfiltruje určitý typ nežádoucích lidí.

levandule_k
17. únor 2021

Mám ráda tohle video o seznmkách https://videacesky.cz/video/internetove-seznamky

95newmommy2020
17. únor 2021

Já našla manžela na lidech. Jsme spolu 6 let, nezatracuj seznamky. 😄

95newmommy2020
17. únor 2021

@mamikry ten chat na lidech byl super viď ? 😄

nicoltom
17. únor 2021

@jakreb to je strasne super ❤️

mamikry
17. únor 2021

@95newmommy2020 Skoda ho, koukam 😀

clarres
18. únor 2021

U mě usilovná dřina na seznamce-🙂 asi přes půl rok jsem hledala, ale vyšlo to! Dnes manželé a dvě deti-🙂