Jsou domácí testy na marihuanu spolehlivé?
Myslíte že jsou domácí testy na marihuanu spolehlivé?
Upřímně, když tě tady poslouchám, tak mám pocit, že kdybych žila s tebou, tak si občas budu muset upustit páru pomocí drog a to alkohol piju velmi příležitostně.
Jen se zeptám když netolerujes drogy tak proč jsis sním vůbec začínala?
@veronicka89 teď jsem to sem šla psát, amen bože ámen. U všech tvých třech komentářů. 👌
Jeden joint lepší než banda psychologů.
Alkohol je tisíckrát horší.
Do ty poradny bys měla jit ty.. sama.. 🤦♀️ rozvádět se s jinak fajn chlapem kvůli jointu trávy jednou za čas 🤦♀️ a ne, já to nehulím, alkohol vůbec nepiju, ale pro tohle bych teda pochopení měla 🤷♀️
@adel_si jako fakt ? Já bych to teda netolerovala u chlapa ,ještě když má paní malý dítě ,navíc mi přijde ,že už v tom ten její pěkně litá a není to občas ,takže pokud s tím nepřestane ,taky bych to skončila .Nechápu jak můžete tady psát že by jste to tolerovaly u těch svých a posíláte paní ať ona jde do poradny .
Nikdy jsem neměla žádnou drogu a nemám to ani v plánu. Ale když jde jednou za čas manžel na pivo, tak si toho jointa dá. Po alkoholu je agresivní a vyhýbá se mu, takže lepší když si pro uvolnění trošku potáhne. Když je to jednou za čas, tak mi to nevadí. Manželství je podle mě o kompromisech a ne zakázech.
@katherine177 ono všechno není černobílé. Manžel nikdy nehulí aby ho dítě vidělo. Zhulený přijde max večer, když dávno spí. A rozhodně není ve stavu jak nějaká smažka. Je schopný normálně fungovat jen je prostě uvolněnější a veselejší.
@katherine177 nazor jako ty maji lidi co se s marihuanou nikdy nesetkaly ... A mysli si ze jde o zavislost o tom ze kdyz ji nekdo kouri ze se smeje jak idiot a ze ma halucinace a nevnima okoli...
Pritom realita je takova ze prave clovek jako ty by to ve vetsine pripadu ani na druhem nepoznal ...
@vladuskav34 Protože mi tvrdil že taky drogy včetně trávy odsuzuje.
@veronicka89 tak znám případy kdy taky začli s marihuanou ,taky jen příležitostně s kámošem a přešli na tvrdý drogy ,a dneska si píchají.A jsou to totální trosky ,takže bych to nezlehčovala.
@katherine177 Dneska jsme se s manželem dohodli že si sám koupí taky testy a když se mi nebude zdát normální, tak si ho udělá.
@katherine177 ano, to je jako bychom rekli ze lidi co jsou silni alkoholici taky zacli 1 sklenickou vina 3x do tydne ...
Aha. Ale že kouří trávu jsi věděla už když jste spolu začínaly. Já bych si sním sedla a promluvila.
Z vlastní zkušenosti vím že je důležitý stím druhým o tom mluvit než udělám nějakou hrr věc jako je test.
Vos k cemu to povede ? Ze bud bude nasrany ze si toho jointa neda ...nebo te bude obsirat v testech ;)
Ale jo...je to tvuj zivot a clovek musi byt spokoheny podle svojich potreb ...
@vladuskav34 No nevěděla. První důkaz jsem našla až po cca 7 letech.
Tak to pak jo. Já to řešila také ale já věděla hned že můj přítel teď už manžel v něčem jede. Hned na začátku jsem mu řekla že pokud semnou opravdu chce být musí vybrat. Nakonec zůstal jen na trávě ale stou taky po roce co jsme byly spolu nakonec skončil.
No ty blaho, s tebou bych chtela mit dvojdomek. Chudak chlap, chovas se jako krava a nebudu se divit, kdyz ti za cas zdrhne, protoze furii, ktera ho ponizuje testy na travu jak policajt a dela sceny kvuli brku, to dlouhodobe neda nikdo.
A ja tohle chapu...pro kazdyho je to No go nekde jinde...Nerikam, ze sem vzor ctnosti, taky sem si umela dat, jako holka z Moravy, pekne do nosu, ale drogy, jakykoliv, sou pro me proste stopka, i trava ...hnusi se mi to, smrdi mi to, a stejnetak mi vadi ochlastove a ozrali lide, mam z nich strach...
Takze s nekym takovym, bych byt nemohla, a kor kdyby opakovane lhal🤷
To je vážně normální brát drogy?👿
Je droga a droga...marihuanu mám na úrovni alkoholu. Když je to jednou za čas ok, ale když je na tom člověk závislý je to oproblém u obojího.
Nám teda v poradně pro drogově závislé říkali, že marihuana může už po prvním použití vyvolat psychické problémy, pokud je v rodině nějaká zátěž, o které se ani neví. A že je velmi nebezpečná v tom, že u každého působí jinak. Takže já bych to vůbec nezlehčovala a autorku chápu. Už jsem tedy starší, ale věřím odborníkům. Navíc sousedka pracovala na psychiatrii a většina pacientů je uživatelů marihuany. Dnes se vše hrozně zlehčuje a omlouvá.
Páni, já docela zírám, pro kolik lidí je užívání nelegální drogy normální 😳 Ano, alkohol je taky zlo a při závislosti mega průser, ale při nejmenším je aspoň legální.. A pro mě je třeba rozdíl, že si někdo dá občas večer pivo/sklenku vínu a že si dá jointa.. Navíc mi dle popisu autorky nepřijde, že by si toho jointa dal "jednou za uherák"..
Tuhle hranici má asi každý jinde, ale mně by teda taky vadilo, že můj manžel hulí, takže autorku chápu.. Navíc test chce proto, aby když jí muž argumentuje "Tak mi dej test." mu mohla "vyhovět" a ten test mu dát..
A jak bylo psáno výše, znám z okolí několik případů, kdy si ti dotyční taky dali "občas" jointa a skončili na těžkých drogách..
@nitii páni a já tady vždycky zírám, nakolik normální přijde většině koníka regulérně rizikový pití (z definice víc než jeden nápoj u ženy/dva u muže za den a zároveň víc než 4 nápoje za den při jednorázovém excesu). Což je mnohem nebezpečnější než joint jednou za čas. Říkám jako abstinentka, nekuřačka a člověk, který trávu zkusil 1x v životě a nezaujalo mě to
@drep Mně třeba nepřijde normální ani to, aby někdo vypil denně za večer několik piv, ale pořád je pro mě snesitelnější, že si někdo dá třeba 2x týdně večer pivo nebo sklenku vína, než že si někdo dá 2x týdně jointa 🤷🏻♀️
Též abstinent, nekuřák a neuzivatel jiných drog..
A jak jsem psala, z okolí znám případy, co začali na marihuaně a skončili na tvrdých drogách, ale neznám osobně nikoho, kdo by začal alkoholem a skončil na tvrdých drogách 🤷🏻♀️
Nechápu proč sis s ním dělala to dítě, když si měla podezření?
@lachtanice86 Protože jsem mu chtěla věřit. On uměl být přesvědčivý, kde by na to bral peníze, že se snažíme o miminko tak proč by to dělal, proč by ohrožoval manželství když ví jak jsem proti tomu.
@nitii A znáš někoho u koho se pití zvrhlo v alkoholismus? Rozvrácení rodiny, pád na společenské dno, upití k smrti? Já ano.
Alkohol nám přijde víc v pohodě jen proto, že existuje společenská dohoda, že legální a tolerovaný...
@levandule_k Takového člověka znám jednoho.. Pak jednoho alkoholika, který šel na léčení, abstinuje a postavil se na nohy.. Samozřejmě, že ve formě denního užívání a závislosti je špatně obojí.. Ale v té formě občasného užití v menším množství (pivo, sklenka vína versus jeden joint) je pro mě prostě snesitelnější ten alkohol, než tráva.. Když pominu pohled legislativy, tak už jen to, že po sklence nebo pivu člověk není opilý a jeho chování se nijak výrazně nemění (nebo nikoho takového minimálně neznám), zatímco s lidmi, co si dali jen jednoho jointa mám zkušenost, že to na chování znát bylo 🤷🏻♀️

Takový stavy nejsou z trávy…