Jsou tanga příčinou zdravotních problémů? Zkušenosti uživatelek
Pokud jste nosily nebo nosíte tanga, měly jste někdy problémy, které jim připisujete? Nebo upozornil vás někdy třeba lékař, že přestavují zvýšené riziko např. Zánětu močových cest? Nosíte ke i přesto, nebo jste jejich nošení omezily a problémy zmizely? Zajímalo by mě, zda jsou skutečně riziková a jejich časté nošení způsobuje např. Právě záněty močových cest.. nebo jestli je to spíš jen pověra?
@veronicka89 to jsou spíš brazilky že?
Od nejakých 14 nosím jen tanga (při silné ms 2 dny normál spoďáry a umírám), mám převážně krajkové, některé zařízlé více některe méně a nikdy jsem nikde dole zánět neměla.
Nosím tanga přes dvacet let a závislost se záněty jsem nevypozorovala. Mě vadí obyč kalhotky, asi je neumím vybrat, nebo co. Obyčejné mi zalezou mezi půlky a vadí, nemluvě o tom, že se mi z nich dělá vlk..
@verca_20 no tanga tam samozřejmě jsou 😅, ale je to minimum látky, ale když se mi tam nacpe materiál z celeho zadku, tak to mi vadí.😅 A z nějakého důvodu mi to dělalo. Teď těžko říct, protože, nosím normální kalhotky jen na noc při menstruaci. Jo a jsem moc spokojená s Intimissimi..tedy mohly by být širší, jako kdyby existovala dokonalost..
@betelgeuzz nosim je furt
Me vadi kdyz nemam bavlnu, nebo bambus 🙂 Pokud mam nejake umele (i kdyz kvalitni), tak na zanety troim a je jedno co je to za tvar.

Ja mam problem, ze mam z tang “vlka”, ale jen z urcitych z Intimissimi, snazim se jim vyhybat, ale kdyz je vse ostatni v prani nebo si beru obleceni, ktere tato tanga vyzaduje, tak si je vezmu. Asi musim koupit nejake lepsi 😁😁