Kam na hory a velehory chodíte?
Mate nekdo rad hory,velehory a tak? 🙂 kam jezdite a jake mate zkusenosti.. 😉
aponchie:jj Holywood 😀
jabber: my jsme takové kroupy taky zažili, když jsme byli na skalách v Rakousku. Šíleně se setmělo a my byli naštěstí v kempu a skočili do stanu, kámoši do auta a bylo to peklo, já byla ve stanu, na hlavně spacák, pak jsme si vzali lezecké přilby,protože jsme se báli i v tom stanu. Nakonec náš stan dopadl skvěle, jen tři díry, většina stanův kempu (dokonce i stan Salewa extrem určený do Himaláji) byly na cucky. Máme z toho fotky, na zemi samé pipongáče 😀 no auto v kterém byli kluci přežilo,ale samé dolíky a škoda za 80 tisíc. Ale vyvázli jsme hlavně bez šrámů,potkat to venku tak nevím... je fakt že sanitky pak kolem jezdily hodně 😒
ja mam neco od Hudy..spis batoh Deuter.ale chci ten na vodu premejslim jestli je to dobra koupe.pak The North Face a neco od Millet ale zbytek nejak neresim a je mi celkem jedno co to je za znacku...ja jen jestli mate treba spatne nebo extremne dobre zkusenosti s necim konkretnim 🙂
scai:tak kroupy sem jeste nastesti nezazila..myslim nahore..celkem zaluh jak tak ctu
já mám teda jednu bundu od Hannah a je úplně šílená 😒 . Má to normálně odvětrávat, ale zapaří se i při lehké chůzi, natož něco víc 😠
My jsme byli o prázdninách v Rumunsku a prošli Sureanu, Lotru, a Cindrel jsme měli v plánu,ale bohužel se hrozně zkazilo počasí a nešlo to přejít. Ale nádhera, samé planiny,louky, ovce, psi....a potkávali jsme jen Bače. Super
My pak ještě taky lezeme, takže jezdíme v létě třeba do Rakouska,do Alp, nebo i u nás, jo a hlavně Slovensko 😀
Manžel se chystá o prázdninách na Kavkaz, chce jít na Užbu a já jen doufám,že mu to nevyjde,protože se o něho dost bojím.Stačí mi ty zážitky z Tater co má když přijede (tam jezdí lézt nebo na skialpy)
zahul kus ja fakt na to blbe vidim 😀
ojoj Rumunsko?tak tam sme jeli autem jen tak v sobotu v poledne nas to napadlo se kuknout na Drakulu prej 😀 po dojezdu sme kukali jak alici bo tam nemaji ani zastavky ne?proste se shlukne dav lidi a krici na bus at zastavi 😀 jezne to bylo v doe emocionalnich a dospivajich otresu takze zadne lezeni a extremni prochazky eee 😀 doufam,ze nekdy pojedu na turu
jabber, ja mam tiez bundu od Hannah - nedam na nu dopustit, tak preto sa trosku divim tvojej skusenosti 😨 inak moj manzel si celkom oblubil Zajo..
připojuji se k bundě Hannah, mám jí taky (bez fleesu) a je super, naopak jak jí má člověk zapnutou, stačí pod ní funkční tričko i v relativní zimě a je v pohodě
k medvedum - jednou jsem videla cerstvou medvedi stopu obtisklou v blate (v Maly Fatre). Nic moc 😀 ale misu jsme nepotkali, oni jsou nastesti plasi. Snad...
jabber s tou bundou to chápu¨, manžel má lyžařské kalhoty hannah a taky zuří, že se v tom hrozně potí. Takže pak jezdí radši v goretexu,ale ten už zas prodřený na kolenách, právě asi z těch lyží
my si už teda kupujem radši goretexové věci, (když už bunda, tak radši takhle než nějaký zátěr) a pak třeba na boty máme oblíbenou značku Garmont
My jsme byli před dvěma lety na čundru na Polaně, na Slovensku, celé tři dny jsme mikoho nepotkali, nádherná krajina,ale cesty občas zarostlé a pak když jsme se stopem vraceli k autu,tak nám chlap co nás vezl řekl,že jsme magoři, že tam je hodně mědvědů, už tak i někoho napadli a protože jsme nikoho nepotkali,protože tam prý lidi radši vůbec nechodí 😀 takže nám pak gratuloval k přežití.
já nevím,píšu jen pocity manžela, já se třeba tak nepotím,tak mě by to třeba nevadilo,ale osobně nic Hannah nemám... Zimní bundu mám Sherpu a pak má polartekovku Lafumu a direct alpine windstopra.
aponchie, no ne ze bych se tehdy nebala... jsem se kolikrat vzbudila v noci a zirala do tmy, vydesil me kazdej zvuk... pac my spime temer zasadne pod sirakem ,kdyz neprsi
no vidis ,a jeste nas nic nesezralo 😀 Akorat teda uz jsem dlouho nikde nebyla a pekne jsem zpohodlnela ,ale tesim se ,az budou deti vetsi ,ze je protahnu aspon tou Velkou Fatrou 😀 tak snad nebudu knucet z,e chci teplou sprchu 😀
jj ja malou vemu brzo na Praded cestou Bile Opavy je to cca na 3az4hodky tak snad to zvladne 😀 jinak ja taky driv behala mesic po horach a pak si uzivala doma pohoda zadne stresy a ted co je malicka se to neda.odlozim ju mamce a letim do hor na tyden max!!spis 4dny a snazim se neco prolezt a pak jsem death..
Teda já bych se pod stanem asi dost bála, hlavně těch mědvědů a možná spíš i jiných lidí 😠
no já nevím, já si taky nemyslím, že by Hannah byla tak špatná značka, nic jiného od nich teda nemám a po téhle zkušenosti ani mít nebudu, ale tahle bunda je fakt děsná. Já se taky nijak zvlášť nepotím, ale tohle prostě vůbec nevětrá, tam by se člověk zapařil snad i kdyby seděl 😖 . Mám jí asi 4 roky a poté co mě takhle zklamala jsem na ní našla na netu i nějaké kritiky 😒
Mám od Hannahu vlastně ještě pertexovou větrovku a to je nejlepší kousek oblečení co mám! Sroluje se do malý ruličky, neprofoukne, když lehce prší tak je taky v pohodě. Ta je fakt výborná! Manža jí má cca 10 let, já asi o 2 roky míň a pořád skvěle funguje 😉
ja mam jeste jednu sustku columbia(vim,ze to neni nic extra znacka)ale je "packable"a je uzasna.vetra,skvelej system zatahovani kapuci a lemu

aponchie: my ne... prima dělá spacáky - duťáky, že? My jsme na peří - preferuju Warmpeace nebo Rakoncaje...