Kamarád se žení, mám mu říct o svých citech?

kopetrinka86
26. srp 2015

Ahoj,potrebovala bych poradit. Mám kamaráda,kterého mám víc než ráda a jednu dobu to vypadalo,že z toho bude víc než jen kamarádství,ale nakonec dostal práci v jiném městě kam se také odstěhoval a zůstali jsme u přátelství.Psali jsme si denně,ale postupem času si každý z nás našel druhou polovičku.Jednou mi i řekl,ze neví jestli se rozhodl správně,že pořád musí myslet na mě,jenomže já v tu dobu otehotnela se svým přítelem a nijak sem mu neodpověděla.S přítelem už nejsem,jsem s malým sama a teď sem se dozvěděla,ze se ten kamarád žení.Byl to pro mě šok,ale taky sem si uvědomila,ze ho mám pořád ráda.A tak se vás ptám,jestli mu mám o svých citech říct nebo to nechat být.Nechci nikomu šlapat po štěstí,riskovat,že už se mnou ani nepromluvi nebo se znemoznim,ale ta myšlenka říct mu co cítím mi nedá spát.Je to šílený,ale co byste dělaly vy?:-/

andrrriiik
26. srp 2015

Ahoj,nech to být.Kdybys ho od své přítelkyně odloudila,udělal by zřejmě časem to samé i tobě.Neřeknu,kdyby s ní jen chodil,a časem by zjistil,že pořád miluje tebe,ale on už plánuje svatbu,a to je závazný krok v životě.

andysebesta
26. srp 2015

Ahoj,vim presne jak se citis(nebo si to aspon myslim),ale ted uz bych to nechala byt.myslim si,ze bys tim zkazila ci bys jen mohla ☹

kytka12
26. srp 2015

Já bych zase šla do toho říct mu to. Třeba jen smskou, ale aby to věděl. Když je to vážné s tou druhou, tak ti odpoví něco jako "je mi to líto, ale rozhodl jsem se pro..." Jen mě napadá, jsi si jistá, že s tou druhou ženou nečeká miminko? To bych pak byla pro, abys držela jazyk za zuby.

nonnni
26. srp 2015

@kopetrinka86 ne, pro nekoho, s kym jsem vlastne nikdy neic nemela a jen si platonicky vysnila nas mozny vztah bych v zadnem pripade nesla do oznamovani mu svych citu pred jeho svatbou.

mandala
26. srp 2015

Taky bych nechala být, pokud mají před svatbou, tak je to zřejmě mezi nimi vážné a asi ji má opravdu rád... Kdyby o tebe stál, tak by o tebe určitě nějakým způsobem zabojoval.

elen222
26. srp 2015

také bych to nechala být, pokud jednou máte být spolu, tak to ještě přijde. Ale kdybys mu to řekla teď, možná bys zničila jeho vztah, udělala nešťastnou jeho nevěstu a třeba byste nakonec přišli na to, že vám to klapat nebude.....

japona
26. srp 2015

@kopetrinka86 Kdyby kamarád stál o víc než jen přátelství, dal by vám to nejspíš za tu dobu najevo. Vy jste spolu nikdy nechodili/nežili, jen si psali (a spali?🙂). Co čekáte, že po vašem projevení citu udělá? Vykasle se na někoho, koho má evidentne rád, a začne si s někým, koho vpodstate nezná? A ještě s dítětem? Ti mi nepřijde moc pravdepodobne, maximálně to začne hrát na obě strany (doma manželka a navic milenka čekatelka). Podle mě o něj stojíte víc, než on o vás..

japona
26. srp 2015

@kopetrinka86 Podle mě je "náhlé zamilování" jen důsledkem informace, že ho bude mít jiná.. Předpokládám, že kdyby byl single nebo nestastne zadaný, tak po nem ani nevzdechnete..
Takže rada na závěr: Najděte si jiného🙂

ducik
26. srp 2015

mlcet a zapomenout. pred svatbou to neni fer.

kacca11
26. srp 2015

Pokud se hodla zenit, je vice nez zrejme, ze jodla s partnerkou zustat uz navzdy. Z jakeho duvodu bys povazovala za vhodne mu rict o svych citech? Co od toho ocekavas?

kopetrinka86
autor
26. srp 2015

Všem moc děkuju za názory a omlouvám se za název diskuze.Psala sem to z mobilu a preklikla se:-/ Nepsal,že by čekali miminko,ale taky mě to napadlo.Jak píšete,nechám to být a nebudu jim zasahovat do vztahu,i když mi srdce říká něco jinýho..

im4fun
26. srp 2015

Nebud sobec. Asi me tu nektere holky mozna ukamenujou, ale bylo by dost sprosty ho lakat od jeho soucasne pritelkyne, ktera ma taky narok na stesti ne? A i chudak chlap, takhle dlouhodobe se v tom hrabat.
Kdyz jsi ty nekoho mela a on ti napsal, ani jsi mu neodpovedela a ted kdyz se zeni a ty ses rozesla s otcem tveho ditete, by ti byl dobry. To je fakt drsny...Kdyby ti opravdu stal za to, tak jsi zariskovala uz tehdy. Ale vydala ses pro tebe nejnednodussi cestou a ted bys po nem chtela, aby kvuli tobe riskoval on a 'vsechno' opustil zase jen on? To je vyborny teda.
Najdi si jiny objekt, idealne nezadany

kopetrinka86
autor
26. srp 2015

Náhlé zamilovaní to není,měla sem ho ráda víc jak kamaráda už předtím a nespali jsme spolu.Občas mi tedy přišlo,že to třeba hraje na obě strany když si na přítelkyni stěžoval a mě pochleboval, a pak taky jak už sem psala,ze nevi jestli se rozhodl správně.Asi je to tak jak má být 😔 jinak bychom třeba už spolu byli a on se nehnal do chomoutu

sykorkova
26. srp 2015

@kopretinka Taky si myslím. Prostě jste se minuli, to se někdy bohužel stane. Snad budeš mít brzy štěstí na chlapa, který Tě zmizet ze svého života nenechá 😉

kopetrinka86
autor
26. srp 2015

Nejjednodušší cestou ne,nechtěla sem odchazet od chlapa, se kterým sem čekala miminko.Přeju mu aby byl šťastný a uvědomuju si,že sem svou šanci promeskala..

im4fun
26. srp 2015

@kopetrinka86 no a ted bys ho lakala aby odesel od zeny, kterou si bere? Ja nevim ale me se takovyhle napady zdaji fakt sobecky a porad si myslim, ze si vzdycky vybiras to, co se momentalne hodi tobe. Jako chapu, zes kvuli nemu nechtela opustit otce sveho ditete, ale na druhou stranu, pokud je to teda tak velka laska jako tram, tak proc jsi ho nechtela opustit? Co ti branilo? Proste se ti to nehodilo, bala ses zariskovat jako tehotna. Anebo ti za to nestal. At tak ci tak, stojim si za tim, ze by od tebe bylo hnusny ho kontaktovat kdyz ma pred svatbou. Nenapadlo te treba, ze na tebe muze chtit zapomenout a ty ho do toho hodis znovu? On kvuli tobe treba opusti zenu a pak si to bude vycitat? Ze i ta holka ma narok na svuj zivot a svoje stesti? Ze muzes znicit zivot dvema lidem?
Dost mozna si toho chlapa prilis idealizujes, nikdy jsi s nim nemela vztah. Takze co ti dava pravo ho zadat aby kvuli tobe svuj ocividne funkcni vztah opustil?

kopetrinka86
autor
26. srp 2015

@im4fun ale já ho nechci přilákat k sobě. Chtěla sem mu jen říct, že od začátku našeho přátelství ho mám ráda víc jak kamaráda. Nepřijde mi to taky vhodný, oba máme svý životy, proto sem chtěla znát názor i někoho jinýho a vypovídat se z toho..kdybych chtěla něco ničit tak sem to udělala.

im4fun
26. srp 2015

@kopetrinka86 a tim zes mu tohle chtela rict teda chces dosahnout ceho? Nebo proc mas potrebu 'mu to je n rict a dal si jit kazdy svou cestou'? To mi nekam nedava smysl. Ale prijde mi to fakt egocentricky, promin.

nonnni
26. srp 2015

@kopetrinka86 nebo bys davno prestala stavet vzdusne zamky a znala ho, jako cloveka a ne chimeru a nestal by ti za druhou myslenku...

eva518
26. srp 2015

@kopetrinka86 neříkej mu nic. Mysli na druhé a ne na sebe. Hodně chlapů podlehne pokušení a iluzi, že někde na ně čeká ještě větší štěstí než má (a nejen chlapů). Tím, že mu to řekneš, budeš akorát zdrojem špatných pocitů a možná budeš i příčinou rozpadu vztahu. protože není pravda, že pokud je člověk spokojený, nemůže uklouznout.. Takových už bylo! Lepší start pro tebe i dítě bude s někým, kdo je citově volný.

duvi21
2. zář 2015

Taky bych mu nic nerekla. Pokud jsi to neresila doted, tak proc najednou pred svatbou? Holt bych se s tim smirila, i kdyz to bude chtit cas. A na Tebe nejspis nekde ceka jinej uzasnej chlap. Rekla bych si: kdyz jsem doted o nej nestala, moje chyba. Mela jsem to resit driv... Nejsme male deti. Pokud by jsi mu to rekla, budto se pred nim dost shodis, nebo nadelas poradnou paseku. Dobre by z toho nebylo nikomu!

kaja2016
16. pro 2019

@kopetrinka86 Ja bych mu to rekla. Pokud ji ma opravdu rad, nic mu nezkazis a tobe se ulevi a nebudes to muset dalsich 10 let resit jako neuzavrenou vec.

kaja2016
16. pro 2019

Koukam, ze mam naprosto opacny nazor nez vetsina. Jako me se vlastne stalo neco podobnyho. Kdyz jsem na vazno zacinala s manzelem tak za mnou prisel byvaly, ze me miluje, vzdycky miloval, ze si to poradne neuvedomil a jestli si ho vezmu a budu s nim mit deti. Je pravda, ze jsem nad tim asi 2 minutky premyslela a pak jsem to zavrhla a myslim, ze to bylo pro nas dobre, ze to rekl.

ocetnicek
16. pro 2019

@kaja2016 víš, že je to 5 let stará diskuze?

kaja2016
16. pro 2019

@ocetnicek Aha🙂 Tak snad uz to vyresili.-)

veronicka89
Autor odpověď smazal
Zobraz