Kamarádka těhulka na drb a tak 🙂
Ahojky holky, hledám nějakou novou kamarádku, která by byla na tom podobně jako já.. těhulka... abychom si mohli navzájem poradit nebo třeba jen podrbat....
A přečkat to těhotenství spolu .... Jsem poprvé těhotná a bohužel na neschopence tak je to doma dlouhé, když okolí pracuje...
nějak pořád přemýšlím nad tí jestli do těch kojících podprsenek jit, jestli si nevystačit s klasickýma... Je kojeni s těma kojícíme podprsenkama lepší? že jsem přemýšlela že bych spíš koupila normálni podprsenky, vydělat ten prs s toho není zase tak složité..
Jste mě tím Lidlem navnaili, že si tam taky zajdu a snad něco ještě seženu- to je tak když nesleduji letáky :-/ :D ale stejně jsem dopoledne jak šípková růža :D
Dneska v poledne tam byl klid, u techto vecicek jen ja a jedna pani s malinkou holcickou...
Zalezi jak mas velka prsa. Ja mam normalne 75 F. Musim si kupovat zpevnene podprdy a sedi jen Triumpf, kde taky pod 1000kc nejdou... A bylo by me fakt lito je nicit a vytahovat tim, ze z ni budu to prso lovit a mit ho pres ten kosicek...navic by to nebylo pohodlne...
Ale vyzkousej to, treba ti to pujde. Jen pocitej s tim, ze pujdes min.o jedno cislo v kosicku vys...
Ahoj holky, koukám že jste pěkně popojely, já dřepím v práci dneska do pěti a už mě to nebaví, střídám židli s míčem a těším se až vyrazím domů 🙂 , jo, ráno jsem v 7:00 absolvovala nákup v Lidlu, ukořistila jsem všechno co jsem chtěla, dvoje tepláky na cvičení, chodím 2* týdně a doma taky pořád v teplákách, takže se unosí a určitě i po porodu, jedny leginy, jedno bílé tílko, jedno bílé tričko. Malé jsem koupila dvě bodyčka. Ta už toho má beztak víc než já 🙂 Všechno je mi příjemné na dotek a doufám, že mi to bude i sedět. Je blbé, že nesnesu nic pod bříškem co by mě škrtilo, takže nemůžu nosit nic ze starého šatníku, u jedněch tepláků jsem si rozstříhla gumu, tak ty jdou 😉 Jinak jsem koukala po oblečení i po vietnamcích a nikde nic, takže mi ten Lidl fakt bodnul, protože za tepláky v HaM dávat 600 Kč, to se mi fakt nechtělo. 😒
@ipkh Já právě mám jen 80 B takže zase až tak si myslím, že ta velikost nebude nějak ohromující, doufám.. 🙂 každopadne právě ty kojicí podprsenky jsou docela drahe a na to že je člověk tady používá chvíli tak zase nechci zbytečně utrácet.. no koupim si obyčejnou.. asi a pak až to bude aktualní tak asi to budu řešit, asi takhle dopředu těžko říct co bude pohodlene.. ještě jsem se hodně divala, na ty kojicí tílka, ty taky nevypadají špatně.. a když zase ty prs nemám tak velké tak by to mohlo stačit.. no uvidíme..
@petrasipkova1 Teda chodíš do práce a ještě stiháš i nákupy... to je parada...=) já jsem tak nějak hodně oblečení pro sebe nakoupila i po netu na bazarech za slušné penize, ale je pravda že tepláky jedině v obchodě... taky jsem obešla všechny možné obchody a nikde nic, jedině jsem našla v CA ale taky 550 to já normalně za to kupuju rifle natož tak teplaky... jedny teplaky jsem si objednala na netu, ale chtělo by to ještě alespoň jedny.. zitra mám v plánu zajet na nakup do lidlu, podívat se na to co tam ještě zbylo.. 🙂 🙂 🙂 🙂
@melien no jo, v šest z domova, v sedm už jsem stepovala před lidlem a pak fofrem na půl osmou do práce, a za chvilku frčim domů 😉 Všechno jsem si vyzkoušela v kanceláři a sedí parádně, jen leginy nee, kdyby někdo chtěl mám tady L 😀 Jinak je půjdu na konci týdne vrátit. 😉
@petrasipkova1 u nás už L nebyly ☹ tak mám M ale neuškodilo by kdyby byly větší...ale zatím mi sedí skvěle 😎
@petrasipkova1 škoda že asi nebydlíš poblíž ostravy. Jinak bych zájem o leginy měla 🙂
@petrasipkova1 tak je pravda, že když máš tu možnost pracovat tak je to super.... taky bych se vrátila do práce..
doma už mi to trochu leze na mozek..
@mazlik1 Já bydlím u Prahy 😉
@melien Ani se ti nedivím, já se na jednu stranu strašně těšim až budu moc nastoupit na PPM, asi 19.5.2015, těšim se jak bude teploučko,nebudu muset tak brzy vstávat, protože to mě ničí nejvíc to vstávání před pátou, budu se kochat na zahrádce, sázet kytky dokud se ohnu, ale pak zase mám dny kdy se bojím co bude, jaké to bude vypadnout z kolektivu, a tak, prostě se po těch letech úplně všechno změní. 😉 , ale na malou se moc těšim, jak budeme chodit ven na vycházky, vysedávat na zahradě, snad nebude úplně horké léto, jsem ráda, že se nám povedla takhle na začátek léta, protože to je všechno veselejší a na Vanoce už to bude půlroční princezna 🙂
@petrasipkova1 taky jsem rodila v cervnu. Bylo to super, nemusela jsem maleho nejak moc oblikat, vetsinu casu jsme byli na zahrade. Jen me trochu vadilo, ze kolem me dozravalo tolik ovoce a ja musela hodne opatrne...
@ipkh to je pravda, ale naházím to všechno do mrazáku a budu dělat marmelády a kompoty, když bude čas 😉 , já čekám první, takže si zatím neumím představit co a jak, jaké je to omezení ve stravování, kojit bych chtěla strašně moc, a budu se moc snažit aby to šlo, ale jak se potom stravovat, jak poznám co miminku vadí, to netuším a přijdu na to až praxí 😉 , doufám, že v červnu ještě stihnu jahody a třešně, borůvky, a potom holt jen ty výrobky 🙂
@petrasipkova1 je pravda, že ještě neš jsem otěhotněla tak jsem se moc těšila jak budu doma, a jak na vše bude čast, ale bohužel ta rekonstrukce mi trochu překazila plány když ženská nemá kuchyň tak to je prostě otrava.. nemužeš uvařit nemužeš nic dobrého upect.. člověk by alespoň zařizovl ale takhle holt, prostě musím ještě nějaký ten pátek počkat...
My jsme chtěli mit mimčo tak nějak v létě už jen proto by neslavil narozeniny v zimě.. 🙂 🙂 ale i začátek zaří je dobrý a kdo ví třeba to ještě sthneme vsrpnu 🙂 🙂 ale je fajn že už začalo byt lepší počasí člověk alespoň má chuť vytáhnout paty s domu.. 🙂 🙂 🙂
@petrasipkova1 jasne, to vyzkousis...
Ja u jednoho syna nemohla skoro nic, po vsem mel vyrazku a po pecivu nadymani... U druheho jsem klidne mohla teple kynute buchty a bylo to v pohode 🙂
Moje mala rada (i kdyz nevyzadana 😉 ) - nez vypukne zavarovaci sezona, tzn.tak pocatkem cervna, tak si nachystam sklenice. Vymyte je z mycky mam, ale ve sklepe si nachystam tak dve papirove prepravky se sklenicema ktere jsou zrovna tak akorat, zkontroluju cistotu, otocim dnem vzhuru, aby nebyly zaprasene, vyvarim vicka, vse prikruju uterkou. Pokud vecer dojdu ze zahrady s misou ovoce, tak mam do pul h dzem hotovy... Zrovna v sobotu jsme se o tom bavily s tchyni 😅

Tak v Lidlu jsem koupila vse co jsem chtela, cerne kalhoty,tech tam meli dost, triko s kr.rukavem meli jedno posledni, ale az ted si uvedomuju, ze jsem tam bikde nezahledla ty podprdy na kojeni....