icon

Kávové i vinné dýchánky mamin v angličtině Praha

bobes18
21. led 2019

Ahoj maminy,
chtěla bych začít pořádat takové sešlosti mamin z Prahy, které by probíhaly v angličtině. Nevím jak vy, ale já začínám pociťovat potřebu aspoň trochu víc zapojovat mozek, abych na té mateřské úplně nezblbla. Tak mě napadlo, že bychom mohly popadnout ta naše štěstí (mám na mysli děti 🙂 ) a sejít se někde v kavárně (v létě pak třeba v parku) a prostě neprobrat pár normálních témat v angličtině. Co vy na to? Procvičíme mozky, naučíme se nová slovíčka a děti si zatím pohrajou (snad..) :D Budu ráda za zpětnou vazbu, díky moc.

neomenia
21. led 2019

@bobes18 ahoj, budu rodit koncem února, jednu divosku uz doma mam. Po šestinedělí se rada pridam! Odkud z PHY jsi?

bobes18
autor
21. led 2019

Ahoj, to je super 🙂 Z Prahy 4, Podolí. Zatím jsi druhá, komu se to zamlouvá, tak doufám, že se to ještě trochu "rozkřikne" a dala bych se do organizace 🙂

merope
21. led 2019

Jelikož jsem teď semestr učila v angličtině a bylo to neskutečně znát na mé angličtině, tak počítám, že jakýkoli trénink se hodí. Hrací dítě bych asi nevzala, termín mám v dubnu a do té doby chci udělat státnice, ale pak bych se určitě ráda přidala - prosím o info, jak pak něco bude.

bobes18
autor
21. led 2019

@merope ok, tak držím palce u státnic. Dám sem vědět, jestlii se to nějak rozjede nebo ne 🙂

lenbo
21. led 2019

Já bych se taky přidala

uzjetotak
22. led 2019

Zdravím, mám tříleťačku (přes den ve školce) a v květnu čekám přírůstek, ráda se přidám, anglicky jsem nemluvila prakticky celou mateřskou a štve mě to.

neomenia
22. led 2019

Holky a na jake jste tak úrovni? Ja se domluvim v cizine celkem ok, ale kdyz spusti svuj kulomet rodily mluvci, nestiham. V praci totiz vyuzivam AJ malo a tak se moc neposunu ( delam ve zdravotnictví).

merope
22. led 2019

@neomenia Já jsem odhadem tak někde na B-čku. Gramatika Massa Bob hadr 😀. Domluvím se a prý to není až taky zlý i když začnu mluvit, ale pořád to má jisté rezervy 🙂.

bobes18
autor
23. led 2019

@lenbo a @uzjetotak super, to ráda slyším. Zatím jsme 4 + 3 těhulky. Zkusím ještě polovit v dalších vodách a dám vědět, jak to vypadá 🙂