Kde bezpečně uložit sexuální pomůcky? Zjistěte tipy!
Ahoj, chci se zeptat kde máte sexuální pomůcky? Třeba vibrátor atp. Z mnoha důvodů mi není příjemné toto mít v nočním stolku. Návštěva, případná uklízečka nebo prostě zvědavé dítě. Řešení není ani schovávat to někde mezi ponožky atp. Zamčený noční stolek by zase vyžadoval schovávání klíče a strhávání pozornosti k zámku. Napadl mě noční stolek s falešným dnem nebo tak něco. Jak to řešíte vy?
Já mám vybrator pod madraci 😂😂😂😂
Krabice pod postelí 😁
Krabice ma skrini
Ve skříni pod svetry (nejvyšší patro ve skříni)
V nočním stolku máme kondomy, lubrikační gel a pár oblíbenějších vibrátorů. Zbytek má vyhrazený šuplík v komodě, kde máme spodní prádlo. Pokud by to šokovalo někoho, kdo tam koukne, tak asi dobře mu tak, nemá tam co koukat.
To mi pripomnelo, jak sme kdysi hlidali sousedovic jorksira a on mi takhle jednou prinesl uplne rozkousany vibrator, ktery sem mela pod polstarem, nebo kde...A jakou mel radost, hajzlik😅.
Takze tyhle veci sou bezpecne ulozene nahore ve skrini za trickama, i proti diteti🤣, kdysi, kdyz byla jeste dost mladsi, sem to zapomnela na umyvadle a pak ji rekla, ze to je na masaz svalu😅🤦...nastesti to melo celkem neutralni "nevinny" tvar😄😎
V nočním stolku.tak,jako je od malička učím,že když jsou někde zavřené dveře, do koupelny,ložnice,záchod,nikdy nevstupuji bez vyzváni,sama klepu když jsou zavření v pokojíčku, tak jim vysvětluji i to,ze se nikomu neleze do soukromí. Nečtou se dopisy,deníky,nekouka do mobilu,kabelek,nesmejdi v suplicich.a doufám,že to budeme vzájemně respektovat.kdyz pominu,že nikdo jiný do ložnice nemá přístup,tak třeba takové tchyni,bych to docela i najít přála 😂😂😂😂
Odmítám ve svém vlastní domě před někým něco zamykat a pak už je asi jedno,jestli šuplík nebo krabice.kdyz budou chtít smejdit,projedou všechno.
V papírové krabici v ložnici. Ale děti jsou naučené, že do ložnice se jen tak nechodí a v žádném případě se tam nešmejdí 🙂

Papírová krabice pod postelí 😁 Hned vedle je podložka na cvičení a to asi svádí pohled víc 🤷♀️