icon

Kde kupujete XXS oblečení?

veru11
27. pro 2016

Holky, prosím Vás o typy na eshopy nebo i známé značky s módou pro ženy ve velikosti XXS? Většinou je v obchodech k dostání XS, ale to je mamce veliké, vlivem nemoci velmi zhubla. Děkuji za rady! 😉

journals
•
27. pro 2016

Ahoj,ja ted objevila,ze v S.Oliver maji vel.32,jinak Zara,HM... velikosti jsou,ale je potreba hledat...

plksv
•
27. pro 2016

HM má některé velikosti 34 a jsou menší - hlavně u šatů. Něco Bonprix. Já třeba nakupuji i na Vintedu, tam si nastsvíš velikost 🙂.

veru11
autor
•
27. pro 2016

34 je bohuzel velike, idealne 32... Nekdy ji je i detska 164, ale to se tezko kupuje, vetsinou to je nevhodne designove ku veku...

plksv
•
28. pro 2016

Mně třeba dětské velikosti vůbec nepasuji, ty větší jsou mi velké, něco mám na 10 let, ale tam zas nesedí délka - takže mám jen kraťasy a sukně. Ale opravdu zkus ten Vinted, dají se tam sehnat i nové věci, já mám odtud tak 80 % oblečení. Na dceru nakupuji vel. 32, já mám něco 32, něco 32/34 a mikiny, bundu, kabát vel 34 🙂.

plksv
•
28. pro 2016

jo a v obchodě už jsem nic nekoupila ani nepamatuju, to nemá cenu 🙂.

veru11
autor
•
28. pro 2016

@plksv diky, na Vinted jsem dokonce i registrovana z minulosti, kouknu... Je fakt umeni neco sehnat, vsechno na ni visi, coz tu hubenost jeste zdurazni ☹

tery_s
•
28. pro 2016

@veru11 Ahoj, já bych měla tyto malé věci k prodeji za levno, už tuto velikost neoblecu. Napiš co by se hodilo a pošlu fotky do IP 🙂