Kde se najde tatínek...
Ahoj maminky 😉
Chci se Vas zeptat.. Je mi jasný, že mi napíšete, at se chlap nehledá 😂😂 ale myslím, že občas není na škodu tomu pomoct🙄😂😂
Kde se hledá normální chlap, ne úchylak, ne magor 😂
Je mi jasný, že s dítětem se hledá hůř 😉
Snad mi rozumíte 😂😂🤗🤗
@stralisek Zkusenost nemam, tatinka mame a rady bychom si ho nechaly naporad. 🤣 Urcite souhlasim s temi znamymi a kamarady. Vyhnula bych se seznamkam na internetu (i kdyz ja sveho muze poznala na seznamce, ale to byla jina doba asi) 😁
Pak nekde na verejnosti nekoho oslovit, to chce odvahu no.
Vím, že to není to co chceš slyšet, ale fakt aktivně nehledej. Jednak chlapi to "zoufalství" vycítí a odeženeš je. A po dalších a dalších neúspěšných pokusech pak rapidně snížíš svoje nároky a vezmeš za vděk kýmkoli a štěstí ti to nepřinese. Žij aktivně, pečuj o sebe, udržuj sociální kontakty, choď ven s kamarády a ono to přijde, i když možná ne tak brzy jak by sis přála.
přes koníčky
Nás spojila moje práce a jeho koníček🙂
Jak už bylo napsáno přes kamarády, koníčky, prostě se nezavirat doma a chodit ven. Manzel si mě našel když jsem vencila pravidelně ráno psa ☺️
Zajdi na dětské hřiště a určitě tam nějaký ten táta s dítětem bude. Dejte spolu řeč - a pak děj se, co se dít má. Ne každý chlap má manželku- ta moje třeba zemřela, když měla dcerka 2 roky. Hodně štěstí.🌝
Na seznamce. Napsat, koho hledas a jaký mas požadavky. Na rovinu. Určitě bych nebledala někde v baru nebo tak. Je hodně chlapů, který hledaj i cíleně ženu s dítětem. 🙂))
Ja si dlouhodobe partnery našla vzdy v práci 😁🙃

podle mě je to nejlepší přes společné kamarády a známé ;)