icon

Kde se najde tatínek...

stralisek
28. črc 2020

Ahoj maminky 😉
Chci se Vas zeptat.. Je mi jasný, že mi napíšete, at se chlap nehledá 😂😂 ale myslím, že občas není na škodu tomu pomoct🙄😂😂
Kde se hledá normální chlap, ne úchylak, ne magor 😂
Je mi jasný, že s dítětem se hledá hůř 😉
Snad mi rozumíte 😂😂🤗🤗

sonnn
28. črc 2020

podle mě je to nejlepší přes společné kamarády a známé ;)

makovice88
28. črc 2020

@stralisek Zkusenost nemam, tatinka mame a rady bychom si ho nechaly naporad. 🤣 Urcite souhlasim s temi znamymi a kamarady. Vyhnula bych se seznamkam na internetu (i kdyz ja sveho muze poznala na seznamce, ale to byla jina doba asi) 😁
Pak nekde na verejnosti nekoho oslovit, to chce odvahu no.

peleta
28. črc 2020

Vím, že to není to co chceš slyšet, ale fakt aktivně nehledej. Jednak chlapi to "zoufalství" vycítí a odeženeš je. A po dalších a dalších neúspěšných pokusech pak rapidně snížíš svoje nároky a vezmeš za vděk kýmkoli a štěstí ti to nepřinese. Žij aktivně, pečuj o sebe, udržuj sociální kontakty, choď ven s kamarády a ono to přijde, i když možná ne tak brzy jak by sis přála.

konidana
28. črc 2020

přes koníčky

zuzineckah
28. črc 2020

Nás spojila moje práce a jeho koníček🙂

syrinxka
28. črc 2020

Jak už bylo napsáno přes kamarády, koníčky, prostě se nezavirat doma a chodit ven. Manzel si mě našel když jsem vencila pravidelně ráno psa ☺️

mrav
28. črc 2020

Zajdi na dětské hřiště a určitě tam nějaký ten táta s dítětem bude. Dejte spolu řeč - a pak děj se, co se dít má. Ne každý chlap má manželku- ta moje třeba zemřela, když měla dcerka 2 roky. Hodně štěstí.🌝

95newmommy2020
28. črc 2020

Na seznamce. Napsat, koho hledas a jaký mas požadavky. Na rovinu. Určitě bych nebledala někde v baru nebo tak. Je hodně chlapů, který hledaj i cíleně ženu s dítětem. 🙂))

llorak
30. črc 2020

Ja si dlouhodobe partnery našla vzdy v práci 😁🙃