icon

Kde seženu bydlení v Brně? Máte tipy?

ria80
11. bře 2008

Ahoj holky,žádám o pomoc.Jsem v takové situaci,že už to opravdu dál nejde,důvody tady nebudu vysvětlovat,to patří do jiné diskuse.Ale rozhodla jsem se,že bych ráda změnila bydliště.
Samozřejmě ted nejsem zrovna v dobré finanční situaci,přesto jsem se rozhodla,že to zkusím.Zázraky se občas dějí.Takže kdybyste některá věděla o nějakým bydlení,asi tak na dva roky nebo déle,pro maminku s miminkem,levně,třeba někde v domku u nějaké staré paní,která potřebuje třeba trochu pomoct doma,budu moc vděčná,když mi dáte vědět.
Pokud zůstanu tam kde jsem,psychicky mě to zničí a to brzo.Budete moc hodné,když o něčem budete vědět nebo se třeba zeptáte známých.Myslím,že se mnou by nikdo nemusel mít problém,vyjdu s každým a MIchalka je roztomilá a hodná.
Předem moc děkuju.

aponchie
•
11. bře 2008

poslu ti do IP adresy telefon na jednoho pana(je to z rodiny)bydli v Brne Bystrc nevim jak je to daleko pro tebe a zeptej se ho pac on ma dum a v zahrade ma bytecky ,ktere pronajima...

lucianas
•
11. bře 2008

Rio, tvé důvody znám. Četla jsem je na jiné diskuzi. Držím palečky, aby ti to vyšlo a něco se ti podařilo najít. Já bohužel o ničem nevím, nikoho takového neznám, kdo by měl tuto možnost.

vendulka
•
11. bře 2008

taky bych moc ráda pomohla, ale o ničem nevím, zkus třeba RK, třeba by pro tebe něco našli

ria80
autor
•
11. bře 2008

Díky moc,holky moje,za podporu i radu.Tobě aponchie zvlášt, 🙂
RK je asi zbytečný,tam jsou ceny nad moje možnosti.Od 5000 víc,a když má příjem 7600,tak to opravdu nejde.Proto taky sháním něco takovýho,jak jsem psala.MOžná jsem tochu naivní,ale zázraky se i dnes dějí.

suki
•
11. bře 2008

rio taky jsem četla diskusi, kde píšeš o tvých problémech a moc ti držím palečky. Kdybych něco našla určitě ti dám vědět.A myslím, že jsi moc statěčná a rozhodla jsi se správně. Drž se.

aponchie
•
11. bře 2008

ria ale ja opravdu nevim za kolik pronajimaji !!vim jen ze maji ubytovani

suki
•
11. bře 2008

kolik je max cena, kterou můžeš dát? A může to být jen pokoj?

ria80
autor
•
11. bře 2008

Za zeptání nic nedám.Cenu radši neuvádím,to by záleželo na domluvě.Jestli mi zítra pošleš číslo,tak tomu pánovi zavolám.

gedren
•
11. bře 2008

Rio drzim palce a verim, ze delas spravnou vec! Zkusila jsi hledat treba na www.spolubydlici.cz ?

aponchie
•
12. bře 2008

ma plno ☹

paolin
•
12. bře 2008

rio a co treba azylove domy pro matky s detmi? nez by se neco naslo..

noangel
•
12. bře 2008

nevim jaky jsou podminky prijeti ale treba by ti zezacatku stacil nakej azylovej dům

Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Brno
Staňkova 47
612 00 Brno
tel. 541 240 087-8 (tel vedoucí: 541 240 088)
fax: 541240089
e-mail: dsm@charitabrno.cz

ria80
autor
•
12. bře 2008

Ahoj,opravdu moc děkuju za podporu.Zatím hledám.Azylový dům,beru ažjako poslední možnost,připadalo bymi,že zabírám místo nějaké potřebnmější,kterou třeba manžel týrá a potřebuje okamžitou pomoc.Tak snad ještě některá z vás na něco přijde,ideální by bylo u nějaký starý babičky,ale takových možností asi moc není.

Stejně děkuju,a budu to tady pořád udržovat,kdyby sem chtěl ještě někdo napsat.Aponchie,to je škoda,docela jsem si dělala naděje.

aponchie
•
12. bře 2008

rio je mi to lito jeste ted jsem ji psala jestli se nemuze neco uvolnit ,ale psala doslova:Marky,ted mam fakt plno,sorry... 😒 promin,ale jedu tam pristi tyden za ni tak se ji zeptam a vymamim cenu nezapominam neboj 😉

aponchie
•
12. bře 2008

ja bych hrozne rada pomohla moc rada pomaham ,ale skoda ,ze jsi v Brne az u nas je mista dost tady by jste mohli bejt zatim.MM nebejva doma ale to je daleko ☹

ria80
autor
•
12. bře 2008

A odkud jsi?

aponchie
•
12. bře 2008

Opava

ria80
autor
•