icon

Kde v novém městě hledat kamarádky?

2. lis 2025

Ahoj všem nastěhovala jsem se do nového města před pár měsíci a nikoho tu neznám, chtěla bych si najít nějakou kamarádku nebo kamaráda na strávený čas, mám rodinu a chlapa který je věčně v práci,ale nejsem ta která chodí na hřiště oslovovat matky s deckama.Koukala jsem i na seznamky,ale prostě nic.Kde hledáte vy kamarádky?

hennrietta
•
2. lis 2025

Nastěhovali jsme se mužem 30km na vesnici, kde nikoho neznáme. Mám tady za pár let 2 fajn kamarádky. Občas s někým pokecáme na procházce s dětma, ale to je tak vše. Pro mě přátelství musí vyplynout a musíme si sednout. Nemám ráda takový to na sílu povídání si.

knuffel
•
2. lis 2025

Přistěhovala jsem se na vesnici před 17 lety, jsem introvert, ale i tak jsem poznala venku na procházkách spoustu hlavně sousedek s dětmi. S někým si sedneš, s někým míň, časem se to vytřídilo, ale zůstalo nás asi 8 matek, kterým děti odrostly a my se setkáváme čas od času na procházkách, organizujeme vánoční zpívání...
A já jsem tu pevně ukotvená a vím, že se mám na koho obrátit, když cokoli potřebuju. A začínala jsem od nuly. Opravdu je za mě nejlepší začít na tom hřišti nezávazně plkat a pak se uvidí. 🙂 Hodně zdaru!

patypresdevaty
•
3. lis 2025

Nejvíce lidí jsem v novém bydlišti poznala přes děti a nebo při vlastních zájmových aktivitách. Vyplynulo to vždycky tak nějak samo, ne na sílu...

ai30
•
3. lis 2025

Hriste nebo místní společenské akce. Nikdy by me nenapadlo dat si inzerát na seznamku, pak by se mi ozval někdo divnej a ja uz je nesetřesu. Podle me to osobně člověk pozná hned, jestli si víceméně sedne nebo ne.