icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

renda12
19. led 2016

@filija jj s Weledou man stejné zkušenosti slibuji a nic taky na to kašlu zeptám se max v lékárně ale jinak nebudu psát

filija
19. led 2016

zkusila jsem na bochko napsat znovu, osobne si myslim, že vzorky mají, ale je s tím prace, tak radej napisou, že nic. Ale jinak už nikam psat nebudu, a když tak jen po doporučení. myslela jsem, že treba weledu mi zaslou a nic, pritom v mailu slibili

zlatkavlk
19. led 2016

i já se přidávám - Weleda slíbila a neposlali nic - slibem neurazíš no... je to škoda... ☹

hantsja
19. led 2016

Chce to trpělivost. Určitě mají spoustu jiné práce a myslím že jim takhle píše hafo lidí, takže vzorky posílají třeba jednou za 14 dní až se jim toho nakupí. Mě z Weledy teda taky zatím nic, 7.1. mi psali že pošlou, ale jsem trpělivá 🙂

renda12
19. led 2016

@hantsja tak to držím palce mě to slibuji přes 3mesice 😀

zlatkavlk
12. únor 2016

tak hlásím, že mi ve středu přišly tři vzorečky od Weledy 🙂

partyzanka91
12. únor 2016

ahoj holky co MaM a paní Kollouchová. Ozvala se vám někomu? mě vůbec

renda12
12. únor 2016

@partyzanka91 mě taky ne ale já se nakonec zaregistrovala napsala tam vzkaz a uvidíme

mrshka
13. únor 2016

@radkabrezikova dobrý den, máte prosím ještě nějaké vzorečky pro miminka? děkuji, pěknou sobotu 🙂

larsky
16. únor 2016

@radkabrezikova dobrý den, měla bych taky zájem o vzorečky, pokud jsou ještě k mání děkuji 🙂

hanik73
16. únor 2016

@zlatkavlk Weleda ale vzorečky posílá,už mi přišly 2x.

zlatkavlk
16. únor 2016

@hanik73 jj mě taky nakonec přišly, asi po měsíci... díky 🙂

hantsja
17. únor 2016

Jo jo, taky to trvalo měsíc, ale nekonec přišly 🙂

majenka1987
26. únor 2016

Dobry Den chtela jsem se zeptat zda zasilate vzorecky cekame miminko v kvetnu a jeste mam 3 letou dcerku tak bych chtela na zkousku nejake vzorecky zda je to mozne dekuji. adresa: Martin Tichy, Pod vrchem 244, Decin IX - Bynov, 405 05 dekuji moc Kocova

touticek
26. únor 2016

Dobrý den @ radkabrezikova chtěla bychse zeptat jestli máte ještě také nějaké volné vzorečky zdarma ? miminko čekáme začatkem května tak bych chtěla nějaká vzoreček než investuju do nějaké značky ... mám doma už velké slečny a každé vyhovovalo něco jiného moc děkuju a přeji krasný den moje adresa Marcela Sýkorová Výstavní 1030 Vodnany 38901 moooc děkuji

partyzanka91
26. únor 2016

Maminky mluvíte tady o Welledě - nevíte jaké vzorky zasílá?

partyzanka91
26. únor 2016

Jinak co se týče Nivey tak ta posílá vzorečky prošlé tak na to pozor (sem se umyla mýdlem ze vzorečku a svědila mě kůže tak jsem se pak mrkla na datum a bylo skoro rok po). A teď se mi skoro po dvou měsících ozvala Kollouchová od MaM že dudlíky stále mají a ať dám adresu. Tak uvidím jestli dorazí než se malý narodí.

lennisek1
26. únor 2016

@partyzanka91 ahoj, můžu poprosit email ne tu pani. Kollouchovou? Kují🙂

partyzanka91
26. únor 2016

pro @lennisek1 a ostatní co by měli zájem o dudlíček od MaM, e-mail na paní Kollouchovou je kollouchova@markdistri.cz. Přeju ať se vám brzo ozve

lennisek1
26. únor 2016

@partyzanka91 děkuji🙂

sabina94
1. bře 2016

@ajina10 Muzu se jen zeptat ten overovaci kod mi porad odepisuji ze je spatnej ale opusuju to co vidim :D

chanddra
12. dub 2016

Napsala jsem si o vzorky, tam kde je přímo nabízí:
Vzorek dětských plen MonPeri
http://www.monperi.cz/zaslat-vzorek-zdarma

Vzorek Bepanthen EXTRA Mast
http://www.vzorek-bepanthen.cz/bepanthen/zadost...

Vzorek dětské masti Rybilka NEO a emulgelu při nadýmání bříška Pupík
http://www.rybilka.cz/

Pak jsem zkusila napsat na Niveu, Sebamed a MAM, jestli by neposlali, tak uvídím.

sarka49
13. dub 2016

@lenyczka89 Hipp neposílá..

lenyczka89
13. dub 2016

@sarka49 je to hrozná škoda, protože pro mě je lepší otestovat, než kupovat celou pixlu něčeho co nebude prckovi sedět ..

sarka49
13. dub 2016

@lenyczka89 taky to tak praktuji, v lékárně se mi stává, že dělají, že nemají. Málokde jsou ochotné magistry..

lenyczka89
13. dub 2016

@sarka49 v lékarně mají vzorky taky? To ani nevím ... Já jsem totiž dostala v porodnici úplně mizerný balíček, kde nebylo skoro nic ..

sarka49
13. dub 2016

@lenyczka89 Hipp jsem nezkousela, ale zkus se zeptat. Dcerku občas potrápí suchá kůže, tak jsem dostala eucerin na vyzkoušení..

lenyczka89
13. dub 2016

@sarka49 už mám i odpověď z Hippu. Neposílají nic ...

veronika182
13. dub 2016

@chanddra Nivea i MAM posílají 😉

Strana