Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
zkusila jsem na bochko napsat znovu, osobne si myslim, že vzorky mají, ale je s tím prace, tak radej napisou, že nic. Ale jinak už nikam psat nebudu, a když tak jen po doporučení. myslela jsem, že treba weledu mi zaslou a nic, pritom v mailu slibili
i já se přidávám - Weleda slíbila a neposlali nic - slibem neurazíš no... je to škoda... ☹
Chce to trpělivost. Určitě mají spoustu jiné práce a myslím že jim takhle píše hafo lidí, takže vzorky posílají třeba jednou za 14 dní až se jim toho nakupí. Mě z Weledy teda taky zatím nic, 7.1. mi psali že pošlou, ale jsem trpělivá 🙂
@partyzanka91 mě taky ne ale já se nakonec zaregistrovala napsala tam vzkaz a uvidíme
@radkabrezikova dobrý den, máte prosím ještě nějaké vzorečky pro miminka? děkuji, pěknou sobotu 🙂
@radkabrezikova dobrý den, měla bych taky zájem o vzorečky, pokud jsou ještě k mání děkuji 🙂
Dobry Den chtela jsem se zeptat zda zasilate vzorecky cekame miminko v kvetnu a jeste mam 3 letou dcerku tak bych chtela na zkousku nejake vzorecky zda je to mozne dekuji. adresa: Martin Tichy, Pod vrchem 244, Decin IX - Bynov, 405 05 dekuji moc Kocova
Dobrý den @ radkabrezikova chtěla bychse zeptat jestli máte ještě také nějaké volné vzorečky zdarma ? miminko čekáme začatkem května tak bych chtěla nějaká vzoreček než investuju do nějaké značky ... mám doma už velké slečny a každé vyhovovalo něco jiného moc děkuju a přeji krasný den moje adresa Marcela Sýkorová Výstavní 1030 Vodnany 38901 moooc děkuji
Jinak co se týče Nivey tak ta posílá vzorečky prošlé tak na to pozor (sem se umyla mýdlem ze vzorečku a svědila mě kůže tak jsem se pak mrkla na datum a bylo skoro rok po). A teď se mi skoro po dvou měsících ozvala Kollouchová od MaM že dudlíky stále mají a ať dám adresu. Tak uvidím jestli dorazí než se malý narodí.
pro @lennisek1 a ostatní co by měli zájem o dudlíček od MaM, e-mail na paní Kollouchovou je kollouchova@markdistri.cz. Přeju ať se vám brzo ozve
Napsala jsem si o vzorky, tam kde je přímo nabízí:
Vzorek dětských plen MonPeri
http://www.monperi.cz/zaslat-vzorek-zdarma
Vzorek Bepanthen EXTRA Mast
http://www.vzorek-bepanthen.cz/bepanthen/zadost...
Vzorek dětské masti Rybilka NEO a emulgelu při nadýmání bříška Pupík
http://www.rybilka.cz/
Pak jsem zkusila napsat na Niveu, Sebamed a MAM, jestli by neposlali, tak uvídím.
@sarka49 je to hrozná škoda, protože pro mě je lepší otestovat, než kupovat celou pixlu něčeho co nebude prckovi sedět ..
@lenyczka89 taky to tak praktuji, v lékárně se mi stává, že dělají, že nemají. Málokde jsou ochotné magistry..
@sarka49 v lékarně mají vzorky taky? To ani nevím ... Já jsem totiž dostala v porodnici úplně mizerný balíček, kde nebylo skoro nic ..
@lenyczka89 Hipp jsem nezkousela, ale zkus se zeptat. Dcerku občas potrápí suchá kůže, tak jsem dostala eucerin na vyzkoušení..

@filija jj s Weledou man stejné zkušenosti slibuji a nic taky na to kašlu zeptám se max v lékárně ale jinak nebudu psát