icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

denisa98
10. bře 2017

Mě pampers nepřišlo psala jsem už začátkem února

maqggienka
10. bře 2017

@denisa98 Tak to je divné. Já vytvořila tu objednávku na vzorky a přišlo mi to během krátké chvíle.

brusinka94
12. bře 2017

@denisa98 psala jsem nekdy okolo 10 unora a prisly minuly tyden

denisa98
14. bře 2017

mě pořád nic skusím to znovu

nikolalob93
14. bře 2017

Dnes dorazili od dove 🙂

brusinka94
14. bře 2017

@nikolalob93 mohu se zeptat, jak jste žádala od dove psala jsem email a nikdo nereagoval

jinak mi prisel vzoreček mléka od společnosti humana teda 4 sáčky a pak bepanthen na opruzeniny

nikolalob93
14. bře 2017

@brusinka94 psala jsem jim na tento email infolinka@unilever.com, nejdříve jsem se zeptala jestli posílají vzorky a když odepsali, tak jim poslala jen adresu.

jessuela
14. bře 2017

Dorazilo dnes.

brusinka94
15. bře 2017

@nikolalob93 aha tak to jsem psala na jiny ,to bude ono

kotep
17. bře 2017

Já jim napsala přes fc a taky došly 4 vzorky Humana.

kaczulik
21. bře 2017

@radkabrezikova dobrý den mohla bych poprosit o nějaký vzoreček pro miminko ??

sarka369
4. dub 2017

@radkabrezikova Dobrý den, zasíláte ještě nějaké vzorky pro miminko?

kaczulik
4. dub 2017

Na jakých stránkách jste objednávala?

mackr
4. dub 2017

@lucikf Dobrý den! Měla bych zájem o vzorky. Je tato nabídka stálé aktuální? Děkuji za odpověď.

kaczulik
5. dub 2017

@lucikf mám také zájem prosím český Těšín Smetanova 1213/19 PSČ 737 01 Jandová Kateřina moc děkuji 🙂

anushka123
5. dub 2017
Uživatel anushka123 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anushka123.

Holky, jak koukám, tak v Česku je to bída. Momentálně bydlím v Německu a tady se stačí přihlásit do Dm, Rossmana a asi dvacítky dalších a přijdou vám zdarma balíčky. Resp. balíky, protože mi k novorozenému dítěti přišly vážně nádherné dárky... Koukněte tady - https://www.sparwelt.de/gutscheine/rossmann/aktuelles/prallgefuelltes-babyartikel-paket-zur-begruessung-gratis-29964
Pokud některá bydlíte třeba u hranic, tak se to rozhodně vyplatí zaregistrovat 😉

anytka_a
5. dub 2017

@lucikf dobrý den, pokud by byly ještě nějaké vzorečky pro miminko nebo matku, poprosím také o ně.

mackr
6. dub 2017

@anushka123 pochybuji, ze nam neco poslou do ČR :D

anushka123
6. dub 2017
Uživatel anushka123 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anushka123.

@mackr To asi ne, ale na e-mail přijde poukaz, se kterým jdete do jakékoliv pobočky a hned vám zde na místě dají balík. Takže jsem to myslela tak, pokud někdo bydlí u hranic, nebo jezdí prostě nakupovat do Německa, tak se to vyplatí 🙂

partyzanka91
6. dub 2017

@lucikf: dobrý den, koukám že vám holky píší o vzorky ale nějak nemohu dohledat váš příspěvek. Můžu se zeptat o jaké vzorky se jedná? Pokud je to nějaká kosmetika či uklízecí prostředky tak bych měla zájem.

partyzanka91
6. dub 2017

@anushka123: škoda mi bydlíme u hranic ale u Polských i když do Německa do odsud taky není daleko. Ale hodně dlouhou dobu se určo do zahraničí nepodívám. To je dost bomba že tam maminkám dávají takovéhle dárečky a ke všemu řetězce které jsou i u nás. Škoda že jsem o tom nevěděla dřív, přítel byl před Vánoci služebně v Drážďanech

nikolalob93
6. dub 2017

@partyzanka91 nejlepší bude, když si napíšete na různé firmy sama. Psala jsem tu jedné paní taky a dodnes ani tečka. A domů chodí vzorky, které jsem si zařídila sama 🙂

martina_jemelkova
10. dub 2017

@anushka123 teda, to jsou balicky 👍To by asi slo i v Rakousku? Kosek od hranic bydli svagrova.. tady je to opravdu bida..

oilily6
11. dub 2017

@radkabrezikova
@radkabrezikova je stále ještě tato možnost? ráda využiju😉

sticker
filija
11. dub 2017

@anushka123 bohužel nedá se zaregistrovat všude, když není adresu v německu, už mám větší dítko - téměř 3 leté-, ale musím zůstat ještě doma, ráda bych alespon neco dostala.

rkozakova
16. dub 2017

@anushka123
Mohu se zeptat,za jak dlouhý ty poukazy přijdou a na jak dlouho platí?
Chystané se do Německá v květnu. Tak bych to rada využila 😊

oilily6
18. dub 2017

@rkozakova jak jsi se zaregistrovala? taky bych ráda využila ale mam půjčený pc a nemam tu překladač,dávala jsi svojí českou adresu?

rkozakova
19. dub 2017

Zatím jen v DM,ale žádný kupón na balíček nepřišel. Jen na slevy a šátek zdarma....
A tam šlo zadat normálně českou adresu.....

myskakatka
1. kvě 2017

Ahojky holky. Mám otázku nevíte nějaké aktuální adresy kde posílají vzorky zdarma kromě Nivei? moooc děkuji. :D a hezký první máj :D

lenanena
2. kvě 2017

@myskakatka ješte rybylka, jinak jsem toho obeslal docela hodně a bohužel mi řpišla jen nivea a rybilka :/

Strana