Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
@denisa98 Tak to je divné. Já vytvořila tu objednávku na vzorky a přišlo mi to během krátké chvíle.
@denisa98 psala jsem nekdy okolo 10 unora a prisly minuly tyden
mě pořád nic skusím to znovu
Dnes dorazili od dove 🙂
@nikolalob93 mohu se zeptat, jak jste žádala od dove psala jsem email a nikdo nereagoval
jinak mi prisel vzoreček mléka od společnosti humana teda 4 sáčky a pak bepanthen na opruzeniny
@brusinka94 psala jsem jim na tento email infolinka@unilever.com, nejdříve jsem se zeptala jestli posílají vzorky a když odepsali, tak jim poslala jen adresu.
@nikolalob93 aha tak to jsem psala na jiny ,to bude ono
Já jim napsala přes fc a taky došly 4 vzorky Humana.
@radkabrezikova dobrý den mohla bych poprosit o nějaký vzoreček pro miminko ??
@radkabrezikova Dobrý den, zasíláte ještě nějaké vzorky pro miminko?
Na jakých stránkách jste objednávala?
Holky, jak koukám, tak v Česku je to bída. Momentálně bydlím v Německu a tady se stačí přihlásit do Dm, Rossmana a asi dvacítky dalších a přijdou vám zdarma balíčky. Resp. balíky, protože mi k novorozenému dítěti přišly vážně nádherné dárky... Koukněte tady - https://www.sparwelt.de/gutscheine/rossmann/aktuelles/prallgefuelltes-babyartikel-paket-zur-begruessung-gratis-29964
Pokud některá bydlíte třeba u hranic, tak se to rozhodně vyplatí zaregistrovat 😉
@anushka123 pochybuji, ze nam neco poslou do ČR :D
@mackr To asi ne, ale na e-mail přijde poukaz, se kterým jdete do jakékoliv pobočky a hned vám zde na místě dají balík. Takže jsem to myslela tak, pokud někdo bydlí u hranic, nebo jezdí prostě nakupovat do Německa, tak se to vyplatí 🙂
@lucikf: dobrý den, koukám že vám holky píší o vzorky ale nějak nemohu dohledat váš příspěvek. Můžu se zeptat o jaké vzorky se jedná? Pokud je to nějaká kosmetika či uklízecí prostředky tak bych měla zájem.
@anushka123: škoda mi bydlíme u hranic ale u Polských i když do Německa do odsud taky není daleko. Ale hodně dlouhou dobu se určo do zahraničí nepodívám. To je dost bomba že tam maminkám dávají takovéhle dárečky a ke všemu řetězce které jsou i u nás. Škoda že jsem o tom nevěděla dřív, přítel byl před Vánoci služebně v Drážďanech
@partyzanka91 nejlepší bude, když si napíšete na různé firmy sama. Psala jsem tu jedné paní taky a dodnes ani tečka. A domů chodí vzorky, které jsem si zařídila sama 🙂
@anushka123 teda, to jsou balicky 👍To by asi slo i v Rakousku? Kosek od hranic bydli svagrova.. tady je to opravdu bida..
@radkabrezikova
@radkabrezikova je stále ještě tato možnost? ráda využiju😉

@anushka123 bohužel nedá se zaregistrovat všude, když není adresu v německu, už mám větší dítko - téměř 3 leté-, ale musím zůstat ještě doma, ráda bych alespon neco dostala.
@anushka123
Mohu se zeptat,za jak dlouhý ty poukazy přijdou a na jak dlouho platí?
Chystané se do Německá v květnu. Tak bych to rada využila 😊
Zatím jen v DM,ale žádný kupón na balíček nepřišel. Jen na slevy a šátek zdarma....
A tam šlo zadat normálně českou adresu.....
Ahojky holky. Mám otázku nevíte nějaké aktuální adresy kde posílají vzorky zdarma kromě Nivei? moooc děkuji. :D a hezký první máj :D
@myskakatka ješte rybylka, jinak jsem toho obeslal docela hodně a bohužel mi řpišla jen nivea a rybilka :/

Mě pampers nepřišlo psala jsem už začátkem února