Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
Ja psala na sunar, hami, hipp, a jeste neco a napsali ze vzorky nedavaj.. Jen nivea ze neco jo .. Ale kdy neco .. A co prijde to nevim
@hanik73 dávala jsem ho, ale bylo to celý zaseknutý 😉 ty sis žádala o nějaký box?
@veronika182 ja jsme registrovana jakou dobu a ani mi od nich nic neprislo nikdy
@svetlus_pepca o jaký kufřík sis žádala? Našla jsem jenom Klinik Box a ten nezasílají poštou
@veronika182 nenašla jsem tam nic o žádném boxíku,ale je tam nějaká soutěž,tak tam jsem zkusila štěstí
@hanik73 soutěž nevidím
@veronika182 klikla jsem na registraci a je tam soutěž o testované výrobky od Ondálka
@hanik73 jo už to vidim, nahoře 🙂
Holky máte některá zkušenosti s plenkami mon peri ?
@lulii mně teď psali, že posílají balíček a žádala jsem před dvěma dny
@katynecka Tak to ty nase byly driv 😉 Mile pozdravy, Radka
@veronika182 Po porodu jsem jim napsala, že jsem ten Klinik Box nedostala ani v porodnici, ani u svého gynekologa a poslali mi ho poštou 🙂
Holky, a co jste psaly na ten MAM?? Je tam, že když to napíšu v angličtině, bude to rychlejší. Ale moje angličtina je na bodu mrazu 😀
@svetlus_pepca já to napsala česky,tak uvidíme 🙂
Holky psala jsem na to MAM jednoduche veticky a omluvila jsem se za aj. odpesali behem hodinky že vzorecek v nejbližší dobe poslou 🙂 tak jsem zvedava už to nekomu dorazilo? zajimalo by me co zaslou jestli dudana 🙂
máte prosím email na vzorky od MAM? Nenašla jsem odkaz, děkuji.
@jarai http://www.mambaby.com/cz/o-mam/mam-kontakt/ tady vyplníte formulář 🙂
Holky a kam jste psali o vzorky NUK?
Tak včera jsem si psala o vzorky zdarma od MAM,psala jsem česky a dnes mi přišel email,že vzorky rádi zašlou a ptali se,zda čekáme chlapečka nebo holčičku,kvůli barvě.Tak mám radost 🙂
Tak jen, abyste věděly, kam nemá cenu psát - Hipp, Nuk, Avent. Odtud mi odpověděli, že vzorky k dispozici nemají 😉
holky tak mi napsali z Nivei, MAM, Nuk a rybilky 🙂 jediny z rybilky mi napsali co poslou dva vzorky, na opruzeniny a mast Pupík 🙂 tak jsem zvedava
@svetlus_pepca ahojky me dnes přišel mejl z NUK ze poslou radi vzoreček :O
@ajina10 Jé a můžu se zeptat, kam přesně jsi psala? Je to tahle stránka? http://www.nuk.cz/contact/contact.html?sid=350f...
Děkuji 🙂

@veronika182 nejdřív to chce psč