icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

alushkaa
1. črc 2015

@radkabrezikova i ja bych vyzkousela 🙂

veronika182
1. črc 2015

a další zásilka, tentokrát MAM

mazlik1
1. črc 2015

@veronika182 po jak dlouhé době po zaslání adresy vám to dorazilo? 🙂 já ji odeslala včera

veronika182
1. črc 2015

@mazlik1 Dva týdny ;)

mazlik1
1. črc 2015

@veronika182 tak uvidíme jak dlouho to bude trvat u nás

ajina10
1. črc 2015

Tak i me dorazil MAM krasnej dudlk 🙂

bleibina
1. črc 2015

@radkabrezikova můžu taky poprosit o vzorečky? Děkuji 🙂

hanik73
1. črc 2015

@michalusenka Tak to jako jediné mi opravdu přišlo,jinak nic

ducik
1. črc 2015

Holky nepřišly jste teď někdy ke vzorku Sudocrem? Dostali jsme v kufříku na gyndě u prvního a vydrželo do teď, opruzený byl minimálně. Jenže pro druhátko už není kufřík, ale malá taštička a tam byly jen ponožky, dudlík a halda letáků. 😖

svetlus_pepca
1. črc 2015

@ducik Co se zkusit zeptat v lékárně?? 🙂 Já ho měla taky jen v tom kufříku. Ale jinak jsem ho koupila, protože jsem byla moc spokojená.

ducik
1. črc 2015

@svetlus_pepca my právě velký nespotrebujem. Za rok a pul mam jeste na dne od toho vzorku. Je mi lito pak vyhazovat, neni levny. V lekarne jsem se ptala a toto nemají. Spíš kosmetiku dětskou.

mrkew
1. črc 2015

Napiš přímo na sudokrem posílají vzorky

jitukka
1. črc 2015

Ja se zitra kouknu a asi vzorecek doma mam a urcite ho neuziju tak muzu poslat 🙂

la_bru
1. črc 2015

@radkabrezikova muzu take poprosit o zaslani vzorecku, i kdyz uz mam miminko na svete? 🙂

jarai
autor
2. črc 2015

@mrkew je toto kontakt na sudocrem? Chci se ujistit, že jsem to poslala správně, zatím mi nic nepřišlo. sudocrem@forest-labs.co.uk je toto ten kontakt na který jste psala a dostala vzorky?

mrkew
2. črc 2015

Ne není na webu si zadejte český web

michalusenka
2. črc 2015

@jarai actavis@actavis.cz dnes mi odepsali, že pošlou

pavlikovarenata
2. črc 2015

@radkabrezikova taky bych poprosila o vzorečky, jestli je to ještě možné. pro miminko a klidně i pro mě 😉 Děkuji

ajina10
2. črc 2015

@michalusenka co to je presne prosim?

michalusenka
2. črc 2015

@ajina10 ten sudocrem

ajina10
2. črc 2015

@mrkew mužu se zeptat kam presne nenasla jsem kontaktní mejl ani zadny formular s dotazem

ajina10
2. črc 2015

@michalusenka áá dekuju už to chápu už jsem to poslala dekuju holky

zuzichichi
3. črc 2015

Lovi dudlík mi včera dala paní prodavačka v Dráčkovi na Sofijském nám. v Modřanech. Prý se dávat mohl jen v červnu, ale nějaké zbyly, tak dala bez problému. Tak to můžete ještě zkusit.

radkabrezikova
7. črc 2015

Ahojte holky,
jsem moc rada, ze jste se mi ozvaly na vzorecky ekologicke ceske drogerky. Vzorky rada poslu, jsem na otocku mezi dvemi dovcami doma. V noci jsme se vratili z Polska a dopoledne odjizdime na chatu. Vratim se v pondeli a nachystam je a posilam, Do te doby, pls. adresy 🙂 Mile letni pozdravy vsem 😀

hanik73
7. črc 2015

@radkabrezikova Mohla bych také poprosit o vzorečky zdarma? Děkuji

rulfici4
9. črc 2015

tak od mam nic neprislo a uz to budou 2 tydny pokud mi teda nekdo nevybral schranku

chilodonella
9. črc 2015

Mě dneska přišel vzorek bepanthenu 🙂

uzjetotak
9. črc 2015

@chilodonella Mně taky 🙂

popelusa
10. črc 2015

Dneska mě došlo od MAM,čekala sem 3 tydny.

ajina10
10. črc 2015

@popelusa dudlík?

Strana