Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
a další zásilka, tentokrát MAM
@veronika182 po jak dlouhé době po zaslání adresy vám to dorazilo? 🙂 já ji odeslala včera
@mazlik1 Dva týdny ;)
@veronika182 tak uvidíme jak dlouho to bude trvat u nás
Tak i me dorazil MAM krasnej dudlk 🙂
@radkabrezikova můžu taky poprosit o vzorečky? Děkuji 🙂
@michalusenka Tak to jako jediné mi opravdu přišlo,jinak nic
Holky nepřišly jste teď někdy ke vzorku Sudocrem? Dostali jsme v kufříku na gyndě u prvního a vydrželo do teď, opruzený byl minimálně. Jenže pro druhátko už není kufřík, ale malá taštička a tam byly jen ponožky, dudlík a halda letáků. 😖
@ducik Co se zkusit zeptat v lékárně?? 🙂 Já ho měla taky jen v tom kufříku. Ale jinak jsem ho koupila, protože jsem byla moc spokojená.
@svetlus_pepca my právě velký nespotrebujem. Za rok a pul mam jeste na dne od toho vzorku. Je mi lito pak vyhazovat, neni levny. V lekarne jsem se ptala a toto nemají. Spíš kosmetiku dětskou.
Napiš přímo na sudokrem posílají vzorky
Ja se zitra kouknu a asi vzorecek doma mam a urcite ho neuziju tak muzu poslat 🙂
@radkabrezikova muzu take poprosit o zaslani vzorecku, i kdyz uz mam miminko na svete? 🙂
Ne není na webu si zadejte český web
@jarai actavis@actavis.cz dnes mi odepsali, že pošlou
@radkabrezikova taky bych poprosila o vzorečky, jestli je to ještě možné. pro miminko a klidně i pro mě 😉 Děkuji
@michalusenka co to je presne prosim?
@ajina10 ten sudocrem
@michalusenka áá dekuju už to chápu už jsem to poslala dekuju holky
Lovi dudlík mi včera dala paní prodavačka v Dráčkovi na Sofijském nám. v Modřanech. Prý se dávat mohl jen v červnu, ale nějaké zbyly, tak dala bez problému. Tak to můžete ještě zkusit.
Ahojte holky,
jsem moc rada, ze jste se mi ozvaly na vzorecky ekologicke ceske drogerky. Vzorky rada poslu, jsem na otocku mezi dvemi dovcami doma. V noci jsme se vratili z Polska a dopoledne odjizdime na chatu. Vratim se v pondeli a nachystam je a posilam, Do te doby, pls. adresy 🙂 Mile letni pozdravy vsem 😀
@radkabrezikova Mohla bych také poprosit o vzorečky zdarma? Děkuji
tak od mam nic neprislo a uz to budou 2 tydny pokud mi teda nekdo nevybral schranku
Mě dneska přišel vzorek bepanthenu 🙂
@chilodonella Mně taky 🙂
Dneska mě došlo od MAM,čekala sem 3 tydny.

@radkabrezikova i ja bych vyzkousela 🙂