icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

popelusa
10. črc 2015

Ano

simdan
10. črc 2015

Mi přišel z mam šampon, krém Sebamed, 2dudliky a flaška anticolic 🙂

popelusa
10. črc 2015

To se někdo má 🙂

simdan
10. črc 2015

Ale to už je dyl asi 2 měsíce ted posílají prý jen dudlík 😉

rulfici4
10. črc 2015

tak dnes prisel MAM dudlik a opalovaci krem pro deti 🙂 jsme nadsena ale skoda ze u toho byl pritel takze az budeme cekat mimi uz ho nemuze dostat jako prekvapko :(

partyzanka91
10. črc 2015

@radkabrezikova: ahoj, nemáš na vyzkoušení ještě nějaké vzorky?

jajulinkaa
11. črc 2015

@simdan a kde jsi žádala o vzorky?

andelkaprdelka
11. črc 2015

@rulfici4 mam má ted až do října stop stav....psala mi paní, že ted nic neposílaj... 😉

rulfici4
11. črc 2015

@andelkaprdelka me to vcera uz prislo

andelkaprdelka
11. črc 2015

@rulfici4 číst umím...já píšu, že Mam už ted nic neposílá....až od toho října.....

simdan
12. črc 2015

@jajulinkaa klasicky na stránce MAM,ale jak tu holky píší už zase vzorky neposílají,až od října.Ale já o vzorek žádala někdy v březnu nebo dubnu 😉

chilodonella
12. črc 2015

Včera jsem psala do BOCHKO a odpověděli ještě ten den velmi ochotně 🙂

cell
12. črc 2015

@simdan : já si psala na MAM asi před 3 týdny, odpověděli za několik dnů, žádali o adresu, ale zatím nic nepřišlo. Ale z toho mailu to vyznělo, že se mnou počítají 🙂

katynecka
12. črc 2015

@chilodonella a na jakou adresu jsi jim psala? tahle kosmetika mě celkově zaujala, přemýšlím o koupi i bez vzorků... 🙂

gitule123
13. črc 2015

@chilodonella Můžu poprosit o e-mail na Bochko?děkuji

chilodonella
13. črc 2015

@gitule123 Mají ho na stránkách, spolu s kontaktem na FB, ozvat se můžeš na obojí 🙂

gitule123
13. črc 2015

@chilodonella Děkuji mockrát

ajina10
14. črc 2015

@gitule123 ted momentálně posílají prej vzorecky na krém proti opruzeninám

evusk
14. črc 2015

Bochko, Rybilka, Bepanthen mi odepsali že pošlou. Bepanthen už tedy došel. Tak jsme zvědavá.🙂

michalusenka
14. črc 2015

@evusk me jeste bepanthen nedosel...psala sem jim na tom formulari u nich na strankach

mazlik1
14. črc 2015

Holky, po kolika týdnech vám přišlel vzorek od Mam? už je to cca 3 týdny co jsem ji poslala adresu a zatím stále nic 😔 vím že píšete že mají stop stav, ale v té době určitě ještě nebyl. To by nechtěli mou adresu 😀

gitule123
14. črc 2015

Já od nich čekám na vzorečky asi 2měsíce a vůbec se neozvali

partyzanka91
14. črc 2015

tak je to asi 3 měsíce co jsem obdržela (na žádost) vzorky od Hippu - mlíčko, sáčky s čajem, nálepku do auta a růžovou lžičku. Ale musíte si jim tam napsat a myslím že během prázdnin vzorky nemají zas až tak od října

gitule123
14. črc 2015

@partyzanka91 od Hipp mě poslali emajl že vzorečky nezasílají ale od mam žádná odezva

radkabrezikova
14. črc 2015

Ahojte holky, dnes jsem vam, ktere do vcerejsiho dne napsaly adresu 🙂 poslala balicky, jsou uz na ceste. Letni pozdravy z Moravy 😉P.S. A ty z vas kdo uz je mate, jste spokojene? 🙂

punky
14. črc 2015

@radkabrezikova jej tak to jsem trubka ja poslala adresu pred par minutama drive jsem se k pocitaci nedostala omlouvam se 😉 ale adresu jsem vam poslala tak kdyz budete mit cas a jeste budete mit nejake vzorecku budu rada.dekuju 😉

gitule123
14. črc 2015

@radkabrezikova dobrý den můžu se zeptat o jaké vzorečky jde?
🙂

radkabrezikova
14. črc 2015

Ahojte nebojte, jeste nejake poslu, pokud mate fakt zajem 🙂 nasbira se mi a posilam, taky ted o prazdninach jezdime...tedy jakmile jsme doma, snazim se 😉 Vzorecky jsou z ceske ekologicke drogerky, mame pekny program baby a pomocniku- cisticu do domacnosti, pak uz to chce jen - otroka - ktery bude stirat spinu ... pacek

Strana