Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
@radkabrezikova Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli stále platí zaslání tech vzorečku? 🙂 děkuji
Tereza Nováková
K Hájku 1709
50901 Nová Paka
Ahojky holky, spíše pro nás po porodu http://www.tenacz.cz/zeny/vyrobky/vzorek-zdarma... přišly během pár dní a jsou to klasické vložky 🙂
@radkabrezikova Pokud nabídka stále platí, tak bych také ráda poprosila o vzorky, na trhu je toho nějak moc 😕 děkuju Johana Vaňková, Na Hrázi 383, 25218 Úhonice
Vzorek Bepanthen masti na opruzeniny miminka se dá vyžádat tady: http://www.bepanthen.cz/cs/zarudnuti-zadecku/za...
@ninasuk ja psala ze dvou emailu a nic
ahojda, psala jsem spooooustů e-mailů ale bohužel přišly vzorečky jen od Nivei kde byla paní moc hodná a ochotná - bohužel při mé smůle byl balíček z části vykradený. ☹ ach jo :(
@michalusenka Já vím, že to neposílají, když jim napíšeš e-mail, ale posílají jen těm, co vyplnili formulář...
@ninasuk ja zkousela oboji na dva mejly
@michalusenka mě přišly skoro až po měsíci a půl jestli ne později takže třeba ještě dorazí 🙂
Ahoj holky, prosím Vás, kam jste si psaly o vzoreček krému Rybilka? Vůbec nemůžu najít jejich oficiální stránky.
@lentilka2013 rybilka: radka.necasova@recordati.cz
@sarka49 Děkuju 🙂
Ahojky, prosím o radu - nikde nemohu najít stránky té Rybilky, vůbec nevím kde napsat o vzorky. Poradí mi někdo prosím?? Moc děkuji 🙂
Tak teď čtu, že dotaz už padl. Jdu to teda taky zkusit 😉
Holky prosím jak získat vzorek rybilky, pošlete prosím odkaz?
@jarai napiste email na radka.necasova@recordati.cz 🙂
Holky, dnes mi přišel dudlik z mám 🙂
@lucka299 žádala jsem na emailu kollouchova@markdistri.cz Přišel dudlik a vzorek krému seba med 🙂
Ahojda, napsala jsem asi 15 firmám. Odpověděla pouze Nivea - tři vzorečky kosmetiky a malé čistící ubrousky a pak MAM -jeden vzoreček kosmetiky a dudlík 🙂
Prosím, co jim píšete, aby vám poslali ten dudlík? 🙂
@petrahrncirova můžu se prosím zeptat na odkaz z Nivei,kam jste psala o vzoreček ? děkuji
Prosím o zaslání vzorků Vašich produktů pro miminka zdarma. Do Nivea -info@nivea.cz a MAM - se musí vyplnit dotaz na jejich stránkách www.mambaby.com
@petrahrncirova děkuji! 😉
Děkuji, tak jsem si taky zažádala (Mam) o vzorky, jsem zvědavá, jestli mi něco pošlou. Jinak vzorky zasílá i Femibion. 🙂

@radkabrezikova Mohu také prosím požádat o vzorečky? Monika Matusová, Pardubická 879, 53701 Chrudim.
Předem moc děkuji 🙂