Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
@svetlus_pepca
@monnn holky, mne také psali, ze nic neposilaji, uz nekdy v kvetnu...
@linee Tak bůh ví, jak stará to byla informace 😀
ahoj, na jakou e-mailovou adresu od bochko jste si psali o vzorky? Já jim tam napsala mail minulý týden ve středu a ještě se neozvali. A přitom tu maminky píšou že jim odpověděli ještě ten den.
Ještě doporučuju - registrujte se na Hami v klubu maminek. Choděj mi slevičky na jejich produkty a když bylo Míše 6. měsíců poslali mi balíček ve kterém sem našla vzorek kaše a mlíčka a malou skleničku příkrmu První lžička brokolice + brožurku o zavádění příkrmů.
Hippu jsem psala minulé léto (jedna mamina mi to poradila že prý od nich dostala krásnej balík) a už vzorky neměli až na podzim, znovu jsem jim psala až v dubnu, to jsem ukončovala kojení a protože Míše nechutnalo UM nabízela jsem jí všemožné značky a na to jsou vzorky ideální. Napsala jsem si tedy Hipu o vzorek mlíčka a přišel mi společně s pytlíčky čaje, značkou do auta a růžovou lžičkou
Asi nejlepší ze všeho byl kufřík který mi dali v porodnici při propuštění (u apolináře). obsahoval různé vzorčeky mastí - bepanthen, sudocream, rybilka, pupík, potom nějakou mořskou sůl do nosánku, láhev kojenedcké vody, láhev Domesthosu (celou ne vzorek), nálepky do auta, časopis Maminka a k tomu ještě takšu ve které byla kazeta vzorků od Nivey.
Tak mi právě dorazila Rybilka a Pupík 🙂 už jen BOCHKO a bude to asi vše, co jsem zatím obepsala 🙂
@partyzanka91 adresa je info@.bochko.cz.odepsali ještě ten den,že rádi pošlou 🙂
Kde jste psaly prosím o ty vzorečky mam? Můžete sem někdo napsat adresy, kde se dají sehnat ty vrozečky? Ta diskuze je moc dlouhá... Moc děkuji! 😅
@hanik73 tak přesně na tuhle adresu sem to posílala
@aneztuzka: mam už vzorky neposílá, mají stopku. Až od října zase začnou - to mi napsali
@partyzanka91 to je divné.Zkus napsat znovu.
@hanik73 tak já to zkusím z manželova e-mailu ještě
Me z hipp napsali ze uz vzorky nemaji :-/
@hanik73: tak už mi napsali že vzoreček pošlou, odpověděli na ten manželův e-mail. Tzn. že ten můj museli asi přehlídnout. Tak díky
@partyzanka91 Tak to jsem ráda.Buď to přehlídli nebo přehlídnout chtěli,to se mi taky už stalo.
@radkabrezikova Ahoj, mohla bych poprosit také o nějaké vzorečky?
@partyzanka91 Ale to je jen v praze nebo i v jiných krajích či nemocnicích?
už mam dudlik a sprchac vzorek od MAM a od niveii
@evik93 comáš na mysli? Ten kufřík, co vím tak v Praze ho dávají jen Apolinář a Vinohrady, ostatní kraje nevím, ale snad je možné nějaký získat i v poradně u gyn.
JÁ taky dostala na gyndě kufřík ale nic moc spíše letáčky..
Děkuji za námět této diskuze 🙂 Hned jsem obepsala pár stránek, tak uvidíme zda se štěstí usměje a něco pošlou 🙂
Ahojte holky, ktere jste mely zajem v poslednim tydnu o eko vzorky ceske drogosky. Omlouvam sa, ty vedra lezime na koupalisti s dcerkou 🙂Vzorky poslu co nejdriv.
Jestli jste jeste nektera zapomnela napsat adresu, hus hus... 🙂 Za blizici se bourky zdravim ze stredni Moravy
@radkabrezikova Dobrý den,mohu také poprosit o nějaké vzorečky jestli ještě máte k dispozici?
@michalusenka Děkuji za odpověď
@radkabrezikova Ahoj mohla bych také poprosit o vzorečky? Pokud ještě jsou ☺ dekuji
Vzorečky taky posílá Femibion 🙂
@jarai http://femibion.cz/ptate-se-nas/kontaktni-formular napsala jsem jim, že bych ráda vyzkoušela jejich produkt (konkrétně Femibion 1) a zda by mi mohli poslat vzoreček. A poslali mi krabičku Femibionu 1 na týden (7 tablet) 🙂

@svetlus_pepca jj taky mi dnes přišel mail, že vzorky momentálně neposílají ☹