icon

Kdy jste se poprvé zamilovali? Podělte se o svůj příběh.

1. srp 2024
knuffel
1. srp 2024

❤️

autor
1. srp 2024

@knuffel ☺️

klokanka31
1. srp 2024

Já nějak v 13-14 letech do chlapa cca 28 😄

ejzi
1. srp 2024

V 15 a klukovi bylo 12 let. Upozornění. Byla to dětská láska. Chození za ručičky a pusinky nic víc.🥰

autor
1. srp 2024

@klokanka31 já jsem se zamilovala do 35 letého, tehdy mi bylo 16 😂

autor
1. srp 2024

@ejzi to je mile

klokanka31
1. srp 2024

A bylo z toho něco, nebo jen platonické?😃

autor
1. srp 2024

@klokanka31 platonické, dosud o tom neví, měl svou rodinu, ale tak empatického a charakterního chlapa jsem dosud nepotkala

reeeza
1. srp 2024

Asi v 5ti do Lukáška ve školce, pak asi v 8mi do kluka od vedle, pak velká láska asi od 11ti do 15ti platonicky do spolužáka - v 15ti jsem ho nakonec ulovila, dokonce jsme se líbali 😆 ale chtěl mi sahat mezi nohy tak jsem ho odkopla 😂 Pak velká láska - první opravdová- od 16ti platonicky do 18ti, pak s ním ve vztahu do 20ti, nakonec to byl můj první kluk 🥰

sorboni30
1. srp 2024

Kdyz jsem měla 15 let tak do jednoho kluka na hasičské zábavě..byla jsem tam s kamarádkou a mýma rodičema 🤣 Mamka mi tehdy řekla, že je to syn její spolužačky.. No byl to hasič. S partou seděli a zavolali nás si s kámoškou pokecat.. Tehdy byly pevné linky. Dala jsem mu číslo. Začali jsme spolu chodit..byl moc hezky, hodný.. Přijel za mnou na kole 15km a tehdy mi dal první pusu. Jenže já z toho byla úplně vedle a nelíbilo se mi, že za mnou tak blázní.. každý den mě držel místo ve vlaku když jsem jela do školy, čekal na mě když jsem jela ze školy ve vlaku, byl zamilovaný.. no a já se nějak lekla a prostě se pak začala schovávat..rozešli jsme se tak nějak potichu.
Léta plynuly.. potkali jsme se po 20 letech na pouti. Pozdravili se.. nic víc. On měl partnerku, já partnera.
Začaly se mi o něm zdávat sny.. zjistila jsem, že jsem udělala chybu a byl to to nejhodnější chlap kterému jsem dala v životě kopačky a mrzelo mě to hodně dlouho...
Přidal si mě na Instac..a já mu po 22let napsala "promiň" a důvod, proč jsem se s ním rozešla. Napsala jsem mu, že to byla chyba a mrzi mě to do dnes, ale už to nejde vrátit. Že mu děkuju za to jaký byl a choval se.
Odepsal : děkuju.
To je vše. Když se kolikrát potkáme, jen se na sebe usmejeme, pozdravime..kolikrát vidím, že se po mě otáčí..Ale už to nejde vrátit a řeknu ti, udělala jsem chybu. Byl to ten nej chlap jakého jsem v životě poznala, fakt!! Jen jsem nechtěla asi hodného..ale hajzliky kteří mě životem fakt provází...
Takže tak moje zkušenost 🙈😁😶‍🌫️

eviicka
1. srp 2024

Když nepočítám dětské lásky, tak ve 13 na táboře, bylo to vzájemné, ale bydlel daleko, tak z toho bylo pár dopisů (dodnes znám nazpaměť adresu). Přesně od té doby mi skončilo klidné dětství 😁.

autor
1. srp 2024

@reeeza tak to jich bylo hodně😂

autor
1. srp 2024

@sorboni30 škoda, ale nevadí, užívej si partnera, čas se už nedá vrátit

autor
1. srp 2024

@eviicka 🥲

nazka
1. srp 2024

Já v necelých 15,byla to láska jako trám. Motylci v břiše. Bylo to skvělý, byl stejně starý, měl motorku, jezdili jsme po ČR. Ukázal mi výlety a tak. Bohužel se nikam dál neposunoval. Byly to krásné dva roky. Furt jsme byli v kontaktu dál ale. Řešili jsme hodně věcí, měli jsme podobné vztahy. Pak jsme se k sobě vrátili ve 24 a on byl stále tam, kde jsme se rozešli. Mamanek, co chodí po diskotekach. Od té doby jediný kontakt nebyl a ani s ní potřeba 🙂

andelka
2. srp 2024

Poprvé ve 12, drželo mě to až do SŠ,ale to bylo neopětované, byl to spolužák 😁 Prvním opětované v 16, seznámila nás sestřenice a dali jsme se dohromady na vesnické zábavě. Vydrželo to 2 měsíce. Ale teď je to 6 let můj manžel 🙂

leilinka1234
2. srp 2024

Jakože poprvé zamilovaná jsem byla ve 13 s klukem o 2 roky starší. Byli jsme spolu asi 3 měsíce, pak 2 roky pauza a pak skoro 10 let spolu. Dodnes jsme kamarádi a vídáme se. Ale během toho dlouhého vztahu jsem byla platonicky zamilovaná do svého, o 10 let staršího, spolužáka na vejšce. Ale to jsem nezažila... Motýli v břiše po celou dobu studia. Děs 😀 ale nikdy jsem s ním nic neměla, jsem věrný tvor a nestálo by mi to za to. Ale v hloubi duše jsem měla vlastně 2 vztahy 😀

autor
2. srp 2024

@nazka umím si představit, mamanek😂

autor
2. srp 2024

@andelka 😍

autor
2. srp 2024

@leilinka1234 ale zůstala jsi věrná, muselo to být těžké🥰

leilinka1234
2. srp 2024

Zůstala... Ale pomohlo tomu to, že on byl též zadaný a navíc měl dítě. A to nejsem blázen 😀 bylo to ale hezké a ráda na to vzpomínám.

ruzovyjednorozec77
6. srp 2024

@sorboni30 v 15 má člověk představy úplně jiné. Vůbec nemůžeš vědět jestli to opravdu ten nejhodnější chlap byl 😁 jestli mi rozumis. V 15 pro mě byl kde kdo "Bůh" bez zjevné příčiny 😁
člověk má ty první lásky nějak pod kůži 🙂

sorboni30
6. srp 2024

@ruzovyjednorozec77 je hodný, vzal si za manželku sestřenice sestřenku 😁 Má se s ním dobře. Ale já si taky nezatěžuju 🤭 Ale jinak ano, máš pravdu a vím jak to myslíš 😉