icon

Kdy lidé s koronavirem běhají venku bezohledně?

maminakarol
20. lis 2021

Nechápu bezohlednost některých lidí... Mají pozitivní test na koronu a vesele si chodí venku, po celé vsi jako by nic.. 🥲
Pak se to nemá roznášet dál. Nejhorší je že jsou to sousedi vedle nás 😠

Strana
z5
klokanka31
21. lis 2021

@vendelinka08 Právě že je to ještě horší. Není to náhodou tím,že se korona šíří nekontrolovatelně mezi očkovanými?

vendelinka08
21. lis 2021

@klokanka31 myslim si to...ale ty diskusní boje....uz me to nebavi, každý vidí, co vidět chce.....

marge_s
21. lis 2021

@vendelinka08 v lete to tak vypadalo, podelalo se to tou deltou. Taky jsem myslela, ze jsme “za vodou” a dalsi skolni rok uz bude normal 🤷🏾‍♂️ A nejvic to podelala nase debilni vlada, ktera zakysla zase o par mesicu pozadu, ve vsem. Od opatreni po ty blaboly o ockovani. A jeste si prisazuje “pronasledovanim” neockovanych, misto aby edukovala a vysvetlovala. Byt ja antivax, tak me to donuti se na just neockovat. Ja jsem klidne i pro povinne ockovani, to je ferove reseni, ale lhat lidem, ze nas ocko spasi je nechutne. Budto vedome lzou nebo jsou nekompetentni nebo oboje.

marge_s
21. lis 2021

Jen pro upresneni: chtela jsem tim rict, ze to reseni musi byt komplexni, jen ocko za teto situace je proste malo 🤷🏾‍♂️ A lidem se musi vysvetlit proc. Ale to neeee 😡

blondynka400
21. lis 2021

@esmeralda11 stačí si něco zjistit o této vakcíně (ale i celkově o HPV) a ne jen to, co tvrdí část doktorů. Jako pohádka je to hezká, ale skutečnosti je někde jinde. Ale nehodlám tu vést diskuzi na toto téma.

blondynka400
21. lis 2021

@marge_s povinné očkování proti Covid má být fér? To snad nemůžeš myslet vážně..... Ať tedy s s částí co píšeš tak souhlasím, ale toto přeci nemůže myslet někdo vážně.

marge_s
21. lis 2021

@blondynka400 jj, uplne vazne. Stejne podminky pro vsechny. Jen dalsi polozka, povinnych ockovani je - zas takovy drama to pro me neni 😉 Ale tohle je jen muj subjektivni nazor 😉

sudylichozrout
22. lis 2021

Jak by na tom svete bylo krasne, kdyby se kazda vesnicka drbna prestala vrtat do veci, do kterych ji nic neni. To by byl klid, pokoj a mir...

esmeralda11
22. lis 2021

@blondynka400 já žádnou diskuzi vézt nechtěla, zajímalo mě jen, podle čeho konkrétně přirovnáváte očkování proti HPV k očkování proti koronaviru. Dostala jsem odpověď, ať si o tom něco přečtu. Takže de facto žádnou.

Strana
z5