icon

Kdy mohou děti nosit stříbrné nebo pozlacené náušnice?

elis101
Včera ve 13:01

Ahoj, chci se zeptat...

Malá má od narození bílé zlato, pak žluté zlato(tk dostala jako nahradu, když jsme opravovali bílé a ted ho chce mít radši)...ale já hodně náušnice střídám, chce taky samozřejmě mít náušnic víc...

Nikde jsem se nedočetla, kdy můzu dát malé szřibrné nebo pozlacené náušničky...nevíte? Aby se neosypala od hlavy k patě....nebo nevím...

Dceři je 6 let

Díky za odpovědi

klokanka31
Včera ve 13:49

@elis101 Naše taky chce pořád měnit náušnice, tak má stříbrné se žlutým pozlacením. A nemá žádný problém.

kristyn86
Včera ve 14:54

Musi se vyzkouset,jestli neco neva. Dcera rada taky nausnice strida. Krome zlatych,ma i stribrne a z chirurgicke oceli. U nas bez problemu. Me stribro ani chirurgicka ocel taky nevadi. Obcas bizuterie,ze me z ni svedi usi. Dcerka parkrat mela uz i bizuterii,ale davam tedy vyjimecne a nenechavam pres noc...Dceri je taky 6 let a cca od 4 let strida.

daasqua
Včera v 16:33

Chce to vyzkoušet, někdo je citlivější více, někdo méně. Já třeba v dětství snesla jen zlato a stříbro, stejně jako moje máma. Nyní nosím cokoli. Dceři (7) jsem před měsícem prvně koupila několik náušnic z chirurgické oceli a dobrý, nic ji nesvědí. (Píchali jí v jejích 5 letech, tak jsem měla trochu obavy, ale bez problémů.)

1pomnenka
Včera v 17:09

Klidně v roce, buď bude mít alergii nebo ne, to poznáš.

krisstina93
Včera v 18:59

Když ji ten kov nebude vadit, tak klidně hned. Ja treba stříbro nemůžu nemít ani ve 30 letech. Bud uplne čisté zlato, nebo chirurgickou ocel.