icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka To by bylo bombasticky... 🙂 Ale i náhoda, jak blázen.

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka já si nepamatují, že bych měla před MS bez důvodu zvýšenou teplotu 🙂

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Já měla ale max těch 37 37.1✊

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka tak vidíš, no mě už to kleslo na 37,2 🙂

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Pořad dobrý a měla jsi i víc, jinak mě píchne občas vlevo vaječník.

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka já mám pocit jako bych to měla dostat ale nemám moc bolestí, spíš takový tahání.. nevím jak to vyjádřit 😀 no toho 13.10 testnem spolu a uvidíme, jak jsem řekla kostky jsou vrženy 😀 mě bylo dnes malinko blbě ale fakt jen malinko

renmilka
autor
9. říj 2015

Oni tam píší: zvýšena teplota až 😀 do 37.2 je v tehu normální a my takový bomby 😀

vapka
9. říj 2015

holky já bez teploty, je to divný teploměr, ale přijde mi, že zvýšenou teplotu mám, zkoušela jsem to měřit dva dny zpátky. Také na prd, ten teploměr je tak na prdku 😉

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Přesně, to já měla v úterý večer v autě, takový tahavy až lechtivy, to se nedá přesně popsat...a pravidelně ráno tlak jak před menses, přes den jen slabě a občasné píchnuti... Jo test snad koupim, musím, v neděli jediná možnost, jedem do Čech do Kauflandu a k mamce, tak ho tam musím někde splasit, ale já zrovna v neděli cekám MS 😀 No já včera jen ublinkla z kašle 🙂

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Škoda, to bude na to koupit nový 😉 Urco budeš mít taky vyšší.

jasmina09
9. říj 2015

kočky, máme navštěvu ozvu se pak 🙂

vapka
9. říj 2015

@renmilka u Kaufu bývá Dr.max lékárna. Mají tu akci3 za cenu 2 takže tři dvojbalení za 70 korun 🙂

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Jo to máš pravdu, dík za tip...ale nevím do kolika v neděli tam budou, jedem někdy odpoledne, tak jsem si říkala, jestli nebude k mání přímo v krame, v Albertu třeba mají. 🙂

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka jinak holky, doporučují ten chleba zapečený se vším možným, je to fakt mňam 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Věřím, také zkusim 🙂

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka návštěva nás akorát opustila, můj de hajat, já ještě koukám na TV..ale pomalu taky půjdu, dneska jsem spala skoro 10 hodín, tak nejsem ještě ospalá. Jinak mám pocit, že teplotu mám už na normě 🙂 co ty měřila si ještě? 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 My se chystame jíst, můj náhodou vymyslel taky chleba v troubě, ale jen krajice se salamem, syrem 🙂 ...já jen trochu zivam, zas musíme do Drážďan pro zbytek krmiva ještě. No měřila jsem asi hned po hodce a to mi bylo trochu chladno a bylo tam 37,3.

renmilka
autor
10. říj 2015

Je to pravda ? 😀

renmilka
autor
10. říj 2015

Přeposílám, kdyžtak přeposílejte též dál, pokud souhlasite, hodte tam podpis ! Díky. Je dost na čase, aby ty hyeny byly potrestány.

renmilka
autor
12. říj 2015

Ahoj ženy, tak dneska jsem po sto letech vstala pred sedmou ! Můj odešel do práce a já už nemohla usnout, tak zas toho využiju k domácím pracem 🙂 Včera jsem pořídila novou várku testů v dr.Max a dostala Femibion gratis 😀 Asi nějaká akce...takže asi od 23.10. začínám nové kolo ovulacniho testování... Takže nové šanci zdar ! Ať se nám daří 😉 .........

jasmina09
12. říj 2015

@renmilka jooooooo jdeme do toho 😀 😀 já možná ten test dám už i dnes, dyť by to nebyl nějaký markantní rozdíl dnes a zítra ne? a alespoň už budu vědět jestli horomonální porucha nebo ne..

renmilka
autor
12. říj 2015

@jasmina09 😀😀 Jo na plný obrátky, kort když ten víkend, který bude muset být určitě snažící, máme návštěvu, mámu, brachu a psa😀 Tak to bude veselý... Já si myslím, že už by tam mělo něco být, koukej u Vapky, jak dlouho už to ví... Samozřejmě jsou výjimky, ale aspoň orientačně bys už asi věděla a další test můžeš přeci dělat později taky.

jasmina09
12. říj 2015

@renmilka jj přesně, dnes zajdu do lékárny a nazdar 😀

renmilka
autor
12. říj 2015

@jasmina09 Já myslela, že už ho máš doma😊 Tak budu ti držet palce✊✊ a teď už je to v rukách božích😀

renmilka
autor
12. říj 2015

Jinak, teď jsi mohla vidět, jak si PMS se mnou hraje, občas přidá nějaký novější symptom, jako 37.4 teplotu, nechapu, dnes už mám 36.9. Normálně asi nějakej silnější PMS.

vapka
12. říj 2015

@jasmina09 jdi a testuj, držím palce, pak dej vědět 😉 renmilka no u Tomíka jsem to věděla ještě dříve, sice testy negativní, ale blila jsem jak amina, myslela jsem, že je to střevní chřipka, no a ejhle 😉

renmilka
autor
12. říj 2015

@vapka Njn, nic hezkyho, akorát vlastně trochu skoda, že každý nebleje hned na začátku jako příznak...to by pak jednodušší vše 🙂

jasmina09
12. říj 2015

@vapka @renmilka holky tak jak jsem předpokládala, MS nikde a test dokonale bílý 🙂

renmilka
autor
12. říj 2015

@jasmina09 Fakt, joo? A kolikaty den cyklu jsi? A jak jsi mívala MS jinak?

Strana