Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Oni tam píší: zvýšena teplota až 😀 do 37.2 je v tehu normální a my takový bomby 😀
holky já bez teploty, je to divný teploměr, ale přijde mi, že zvýšenou teplotu mám, zkoušela jsem to měřit dva dny zpátky. Také na prd, ten teploměr je tak na prdku 😉
@jasmina09 Přesně, to já měla v úterý večer v autě, takový tahavy až lechtivy, to se nedá přesně popsat...a pravidelně ráno tlak jak před menses, přes den jen slabě a občasné píchnuti... Jo test snad koupim, musím, v neděli jediná možnost, jedem do Čech do Kauflandu a k mamce, tak ho tam musím někde splasit, ale já zrovna v neděli cekám MS 😀 No já včera jen ublinkla z kašle 🙂
kočky, máme navštěvu ozvu se pak 🙂
Přeposílám, kdyžtak přeposílejte též dál, pokud souhlasite, hodte tam podpis ! Díky. Je dost na čase, aby ty hyeny byly potrestány.
Ahoj ženy, tak dneska jsem po sto letech vstala pred sedmou ! Můj odešel do práce a já už nemohla usnout, tak zas toho využiju k domácím pracem 🙂 Včera jsem pořídila novou várku testů v dr.Max a dostala Femibion gratis 😀 Asi nějaká akce...takže asi od 23.10. začínám nové kolo ovulacniho testování... Takže nové šanci zdar ! Ať se nám daří 😉 .........
@jasmina09 😀😀 Jo na plný obrátky, kort když ten víkend, který bude muset být určitě snažící, máme návštěvu, mámu, brachu a psa😀 Tak to bude veselý... Já si myslím, že už by tam mělo něco být, koukej u Vapky, jak dlouho už to ví... Samozřejmě jsou výjimky, ale aspoň orientačně bys už asi věděla a další test můžeš přeci dělat později taky.
Jinak, teď jsi mohla vidět, jak si PMS se mnou hraje, občas přidá nějaký novější symptom, jako 37.4 teplotu, nechapu, dnes už mám 36.9. Normálně asi nějakej silnější PMS.

@vapka To by bylo bombasticky... 🙂 Ale i náhoda, jak blázen.