icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

vapka
12. říj 2015

@jasmina09 a jaký tes máš? no a měla jsi ranní moč? Jinak jestli MS nepřijde, tak testuj dále 😀

jasmina09
12. říj 2015

@vapka teď jsem testla, před tím jsem byla na wc asi před půl hoďkou, tak pokud nedorazí mrcha, zkusím ještě jeden v pátek ale je to marný asi 🙂

vapka
12. říj 2015

@jasmina09 To vydržíš až do pátku?

jasmina09
12. říj 2015

@vapka tak třeba ve středu ale tady na tom testu by byl alespoň duch a není tam nic 😒

vapka
12. říj 2015

@jasmina09 ještě to ale není jednoznačné...

jasmina09
12. říj 2015

@vapka jedna slečna mi řekla, že 25 je moc silný na začátek těhu..no tak zkusím ještě během týdne, ale kéž bych to alespoň dostala ať se můžeme zase snažit 😒

vapka
14. říj 2015

Holky sílímeeeee 😉

vapka
14. říj 2015

@jasmina09 tak co, ještě jsi to zkoušela? hod sem foto 😉

jasmina09
14. říj 2015

@vapka nezkousela kocko,dnes du k tomu dr.tak uvidime no 😀

jasmina09
14. říj 2015

@vapka jo a bacha at to nejsou dvojcatka 😀

vapka
14. říj 2015

@jasmina09 To si myslím, že asi ne, no a kdyby jo, tak by bylo v chaloupce hodně veselo 😀 a jestli tam jsou dvě, tak ať je jedno z nich holčička 😀

vapka
15. říj 2015

Holky, dnes jsem měla rozlítaný den, ale zítra jdu k mudře, tak držte palce 😀

renmilka
autor
15. říj 2015

@vapka jasný, že budeme držet ! Jsem zvědavá, jestli jen jedno😀

renmilka
autor
15. říj 2015

@vapka A jak ti je jinak??

jasmina09
15. říj 2015

@vapka taky držím palce, dej pak hned vědět!!! 😉

vapka
16. říj 2015

@renmilka Ahojky, je mi divně, ale nemám čas to řešit, musím fungovat, no a to se mi v krku dělá knedlík, tak snad to bude dobrý. Jasmina09 děkuji vám holky, dám vědět,

renmilka
autor
16. říj 2015

@vapka Tak dobře, že se dá fungovat😉 Tak děj vědět😊

jasmina09
16. říj 2015

Jo holky a už pomalu koukám na prstýnky snubní, tenhle se mi líbí 😝 já mám ráda všechno co se třpiti 😀

apple11
16. říj 2015

@jasmina09 Ten je krásný!! 🙂 🙂 🙂

renmilka
autor
16. říj 2015

@jasmina09 Hmmmmmmm😉 To já mám taky rada...akorát já jsem zimní typ, měla bych nosit stříbro, popřípadě bílé zlato, ale říkám si snubak by bylo asi lepší zlatý....

apple11
16. říj 2015

@renmilka já myslím že dnes už se to tak neřeší jestli zlatý nebo stříbrný 🙂 Já zlato moc nemusím, ale tenhle je vydařený 🙂

renmilka
autor
16. říj 2015

@apple11 Tak teď je v kurzu i červené zlato a pak kombinace... Ale asi co se týká snubaku, spíš to zlatý, ač normálně nosim stříbrné šperky.

renmilka
autor
16. říj 2015

Takhle ty sady nejsou taky špatný 🙂

vapka
16. říj 2015

renmilka jasmina09 holky, tak nic.... mudra nic nenašla.... jen takový puntík v děloze, tak za týden jdu znova, teď mi ani nenabrala krev, protože už byla odvezená, říkala, že těhotná jsem, ale aby to bylo tam kde má být, kontrolovala mě všude, prošťourala mě, jestli to neuvidí někde mimo, a našly jsme jen ten puntík v děloze.... tak snad... mám nutkání si dojít na krev jako samoplátce... no uvidím, co mi řekne přítel, jestli to vydržím čekat...

jasmina09
16. říj 2015

@vapka tak ono je brzo, v děloze by mělo být vidět od hcg 1500 tuším, tak neplaš, určo je to tam kde má, to by ty testy tak krásně nesílili neboj!!!!

jasmina09
16. říj 2015

@renmilka ty jsou krááááásne taky!!

renmilka
autor
16. říj 2015

@vapka Já si myslím taky , že je brzy...A co by byl pak ten puntík? To bude cajk 😉

vapka
16. říj 2015

Holky, to bude, já to cítím, no a i jak mi je šoufl, jen je to malililinkatá tečka, no a příští týden to bude bublinka 😉

renmilka
autor
16. říj 2015

@vapka To je jasná páka, hormony pracujou, všechno ok😉

renmilka
autor
23. říj 2015

😉

Strana