icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka Negativ nezklame, jen ty hrajes zase na schovku😀

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka viď, vapka už podle mě vidí druhou čárečku jen nechce přiznat barvu 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

Jinak jak se cítite??? Mě pořad zlobí prsa 😀 😀 A dneska jsem po dlouhé době vstala s hladem, což se mi nestává a pak lehký mdlo, ale to bylo od toho hladu asi.

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Prostě když tam něco vidí, tak tam něco je.....a já znám tehutest jen bílý, tam jakýkoli náznak značí pozitivitu...

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka no včera jsem bylo dost nafouklá, trošku bolest v podbřišku-nic závratného ale ty prsa vyrostly snad o jednu velkost a bolí mě no..ale tak to může být i PMS, bazální teplota 37 znovu 🙂 nezkoušela si taky měřit? jinak já co jsem dělala HCG test minulý měsíc, tak po limitu tam byla fakt druhá slabá čarka ale těhu to nebylo, někdy jsou to jen ty debilní rysky

jasmina09
7. říj 2015

že to vypadá jak čárka? ale je to jen ryska 🙄

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Ty jsi prdla, já vidím lehce pozitivní test a myslela jsem, že jsi to prubla😀😀😀😀No já na to zapomněla, ani teploměr jsem si k posteli nedala😠 Jenže my šli spát v půl 3, tak já vylejzam kolem 11 z postele, to je hrůza.... Tak já se testovala testy opět Pepino, jako ovu a s těmi mám zkušenosti dobrý, nikdy falešný zjevy nebo tak, vždy ukázal jen snehobilo, to jako koupit si toto a pak jakože to je negativní, tak by mě kleplo....

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Co je to za test (za mrzaka) ???

vapka
7. říj 2015

@jasmina09 No nekecej, to je nádhera, tak fuj fuj fuj ať sílí, takovou nemám ani já 😀 no jdu to se hodit také, ale budu k smíchu 😀

vapka
7. říj 2015

@renmilka to teď nechápu, také jsi testovala?

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka Si přečti, to je test negativní z předešlého měsíce.... Já netestovala.....

jasmina09
7. říj 2015

@vapka ne kočko, jen se hodila test z minulého měsíce, takto vypadal po limitu a už jsem se radovala, zkusila jsem další, který vypadal úplně stejně ale byla to fakt jen ryska 🙄 někerý ty testy jsou nahovno, jmenoval se Baby Rapid 25

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka pak má člověk akorát planý naděje, takže tento měsíc koupím jinou značku určitě

jasmina09
7. říj 2015

vapka hoď testík, já se musím na chvíli odmlčet..oběd, úklid bla bla 🙄

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Tak s tim, ať se jdou vy****.....a ještě 25, já měla 10.....k čemu to pak je, když to ukáže tohle, nedá se dle toho orientovat a ještě jsi pak z toho v háji. 🙄

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka je pravda,že to bilo až po limitu ale stejně, člověk pak neví co si myslet, Mamatest 10 jsem třeba mívala úplně bílý ani náznak čárky,a tak by to mělo být

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Desítka je vždy lepší a mamatest je známý.... A to Pepino je taky spolehlivý.

vapka
7. říj 2015

@jasmina09 No já mám dr maxe mamatest jsem také používala, to jsou asi nejspolehlivější.... Tak já jsem se už radovala a pořádně jsem nečetla, že to byl z minulého měsíce, no ale je lepší testovat tou 10tkou....

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka 😀 Já taky právě první moment myslela 😀 Já ještě pořad test nemám, hlavně tady v Německu jsem ho nekupovala, nakupovat nejezdime každý den a kdy pojedu do Čech nevím, ale asi brzy, musím si tam vyzvednout novou obcanku.... Vždy zajdu do drogerky nebo Albertu a mám...

vapka
7. říj 2015

Takže hodně si naklánějte monitor a třeba po hodině něco zahlédnete 😀 je to jako hledá se Nemo 😀

vapka
7. říj 2015

Jo a ještě si to přibližte 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka No já jsem na tabletu a tam ani ta grafika nebude nej......první moment mi přišlo úplně neznatelně, ale jen jakoby zvrchu, ale ne po celé délce a pak už jsem se v tom nějak ztratila a nic 😖

renmilka
autor
7. říj 2015
jasmina09
7. říj 2015

ja jsem pidi čarečku našla 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka Ještě jsem to víc osvětlila....

vapka
7. říj 2015

@renmilka jasmina09 no holky my jsme špionky, no a počkejte dostanu to a bude po prdeli 😀 jste hodné děkuji 😀 furt lítám na záchod se kontrolovat, jsem asi už praštěná

renmilka
autor
7. říj 2015

Jak máte holky v břiše???

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka To tedy jo, no tak by jsi určitě nebyla sama, kdo to dostane.... 😝 Ale tak, ještě máš brzy na termín, ne?

vapka
7. říj 2015

@renmilka v břiše tak nějak zvláštně, no ale ta prsa, to je síla.... Jinak jsem celá nafouklá a mám po ránu ucpanej nos, ale to je alergie...... Holky, když dám k sobě ten včerejší test a ten dnešní, tak je tam vidět rozdíl... no tak bud si to ze mě dělá prdel, nebo ne.... no mela bych to dostat zítra,....

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka , @vapka no já jsem nafouklá, prsa zvětšená, bolí ale dneska méně než včera, nemám křeče ani velké bolesti..

Strana