Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Jinak jak se cítite??? Mě pořad zlobí prsa 😀 😀 A dneska jsem po dlouhé době vstala s hladem, což se mi nestává a pak lehký mdlo, ale to bylo od toho hladu asi.
@renmilka no včera jsem bylo dost nafouklá, trošku bolest v podbřišku-nic závratného ale ty prsa vyrostly snad o jednu velkost a bolí mě no..ale tak to může být i PMS, bazální teplota 37 znovu 🙂 nezkoušela si taky měřit? jinak já co jsem dělala HCG test minulý měsíc, tak po limitu tam byla fakt druhá slabá čarka ale těhu to nebylo, někdy jsou to jen ty debilní rysky
že to vypadá jak čárka? ale je to jen ryska 🙄
@jasmina09 Ty jsi prdla, já vidím lehce pozitivní test a myslela jsem, že jsi to prubla😀😀😀😀No já na to zapomněla, ani teploměr jsem si k posteli nedala😠 Jenže my šli spát v půl 3, tak já vylejzam kolem 11 z postele, to je hrůza.... Tak já se testovala testy opět Pepino, jako ovu a s těmi mám zkušenosti dobrý, nikdy falešný zjevy nebo tak, vždy ukázal jen snehobilo, to jako koupit si toto a pak jakože to je negativní, tak by mě kleplo....
vapka hoď testík, já se musím na chvíli odmlčet..oběd, úklid bla bla 🙄
Jo a ještě si to přibližte 😀
Jak máte holky v břiše???
@renmilka v břiše tak nějak zvláštně, no ale ta prsa, to je síla.... Jinak jsem celá nafouklá a mám po ránu ucpanej nos, ale to je alergie...... Holky, když dám k sobě ten včerejší test a ten dnešní, tak je tam vidět rozdíl... no tak bud si to ze mě dělá prdel, nebo ne.... no mela bych to dostat zítra,....

@vapka Negativ nezklame, jen ty hrajes zase na schovku😀