icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

jasmina09
7. říj 2015

jinak taky furt kontroluji jestli tam není červeno 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka No mě tam občas tlačí a jde to trošku do zad... Tak počítám, že to brzy přijde asi... 😒 Mam dnes 26.d.c., takže počítám kolem té 30. Prsa mám taky o něco víc bolestivejsi, ale jen po stranách...taky nic neobvyklého. No tak jak jsem psala, na tom tabletu toho moc neuvidim, ale pokud na živo tam něco je, tak to vypadá slibně 😉

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 No já čekám, že asi tak do neděle mám ,,návštěvu,,😐

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka no holky uvidíme, kostky jsou vrženy a teď nezbývá než čekat, já mám 2-3 dny do MS..

renmilka
autor
7. říj 2015

Já tak 4-5 dní...... Ale začalo mě bolet břicho, jako když to mám opravdu za pár dní dostat, ten klasický premenstruační tlak a jde to jakoby lehce do zad....to asi není dobrý znamení 😖

renmilka
autor
7. říj 2015

merenibt.xf.cz/form.html
Tady holky taková pomůcka jak na výpočet ovu tak na zjištění, kdy by měla, dle datumu ovu dorazit menses.....Mě to dává 11.-12. cirka termín, no a testnout opět 13. 🙂

jasmina09
7. říj 2015

Holky, musím se pochlubit s dnešním meníčkem 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Paráda, vůbec bych se nezlobila, kdyby mi to tu přistálo na stole 😀

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka dneska jsem se fakt vyznamenala, fest úklid, obídek.. 😀 myslím si, že miláček se nem na co ztěžovat 😝

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 No to určitě nee😋 Já teď kafuju a pak jdu zase uklízet, na baráku to je hrůza, můžeš pořad něco dělat, UFF...

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka ono i v bytě jde pořád něco najít a o baráku nemluvě.. 🙄 já si dávám vínečko po obedě a úplně nejradši bych šla spát 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 To je hrůza, no...kort když máš doma farmáře, to najdu občas i slámu😀 Já jsem se vyspala dost, ale nejhorší to pozdní chození do postele s ním, jenže jemu stačí pět hodin spánku... To obdivuju, já bych byla unavená...tak si udělej taky výpočty, viz. výše😊

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka už jsem udělala 🙂 testování mi vychází na 12.10. ovulace na 28.9, takže je to asi správné, pač mi to takhle vychází všude

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Já ovu 27. ta neděle, ale možná už 26. to už jsme řešily, ten přechod těch testů, že to bylo možná o půlnoci😀...lepší počítat to pozdější... Takže jsme na tom skoro stejně😊

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka jo a termin MS na toho 10.10, takže už jen pááár dní..

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Termín já max. 12. teď dle ovu, jinak mé maximum sahaaaaa až k 17.😊

renmilka
autor
7. říj 2015

Ale cítím, že kalendář nelže, sama jsem psala, že dle pocitů v břiše to vidím že tak 4-5 dní a je vymalováno😠

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka já to nechci dostat :D sakra!! 😕

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Já taky ne😣...Býval by byl už tak min. dva dny zahnizdeny😇

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka mě to vyšlo, že by se teoreticky zahnízdil 6.10 😕 no jsem zvědavá..

terezapetrova
7. říj 2015

@jasmina09 muzu se zeptat co to je na talíři vlevo? 🙂

jasmina09
7. říj 2015

@terezapetrova jasan, kuřecí prsa s bazalkou, zapečené s mozzarelou a rajčaty 🙂

terezapetrova
7. říj 2015

@jasmina09 už tipuju kuřecí mozna mozarela ( nevim přesne jak se to píše) a rajčata 🙂 ??

terezapetrova
7. říj 2015

@jasmina09 odešlo mi to později 🙂

terezapetrova
7. říj 2015

@jasmina09 dekuju 🙂

jasmina09
7. říj 2015

@terezapetrova spravny typ 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 pročítala jsem bazální teplotu a našla jsem tam i lidi kteří zkoušeli měrit, asi že srandy i ve dne...jenže to už není bazální😀 No ale tak jsem to prubla s nadhledem, jsem starý koumak, takže momentálně 37.4...to bych ráno mohla těch 37 mít ne?

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka já jsem taky včera ze srandy měřila tak kolem šesté a měla jsem 37,4, takže jo mohla 😉

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Já si taky myslím, ale jak jsem to tam pročítala, tak to asi nic moc neznamená... Do menses to tak může být a klesnout to může až při MS či i krátce po jejím začátku, takže se neúspěch stejně člověk dozví už tou MS... Ta bazalka je spíš většinou taková pojistka, že to nebo to (ovu nebo MS) už proběhly..... Nee?

Strana