Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
@vapka No mě tam občas tlačí a jde to trošku do zad... Tak počítám, že to brzy přijde asi... 😒 Mam dnes 26.d.c., takže počítám kolem té 30. Prsa mám taky o něco víc bolestivejsi, ale jen po stranách...taky nic neobvyklého. No tak jak jsem psala, na tom tabletu toho moc neuvidim, ale pokud na živo tam něco je, tak to vypadá slibně 😉
Já tak 4-5 dní...... Ale začalo mě bolet břicho, jako když to mám opravdu za pár dní dostat, ten klasický premenstruační tlak a jde to jakoby lehce do zad....to asi není dobrý znamení 😖
merenibt.xf.cz/form.html
Tady holky taková pomůcka jak na výpočet ovu tak na zjištění, kdy by měla, dle datumu ovu dorazit menses.....Mě to dává 11.-12. cirka termín, no a testnout opět 13. 🙂
Ale cítím, že kalendář nelže, sama jsem psala, že dle pocitů v břiše to vidím že tak 4-5 dní a je vymalováno😠
@jasmina09 muzu se zeptat co to je na talíři vlevo? 🙂
@terezapetrova jasan, kuřecí prsa s bazalkou, zapečené s mozzarelou a rajčaty 🙂
@jasmina09 už tipuju kuřecí mozna mozarela ( nevim přesne jak se to píše) a rajčata 🙂 ??
@jasmina09 odešlo mi to později 🙂
@jasmina09 dekuju 🙂
@terezapetrova spravny typ 😀
@jasmina09 Já si taky myslím, ale jak jsem to tam pročítala, tak to asi nic moc neznamená... Do menses to tak může být a klesnout to může až při MS či i krátce po jejím začátku, takže se neúspěch stejně člověk dozví už tou MS... Ta bazalka je spíš většinou taková pojistka, že to nebo to (ovu nebo MS) už proběhly..... Nee?

jinak taky furt kontroluji jestli tam není červeno 😀