Knihomolové: Máte rozečteno více knih současně?
A máte vždy rozečtenou jen jednu-dvě knihy, nebo jste "polygamní knihomol" jako já?
U mě je momentálně rozečteno následující:
Ve Freudových Stopách
Gabra a Málinka (2.díl)
Zrození Evropanů - Skutečný příběh našich předků vyprávěný geny
Slyším Tě Všude
The Seven Ages of Death
Sáhnu po vybrané knížce vždy podle nálady, stupně unavenosti v tu danou chvíli a náročnosti knihy. Ale držím se už, další bude, až něco dočtu.😉
@lenkalubina taky rada ctu temata z 2. světový valky... a ty pribehy, opravdu velice silne...
@lenkalubina
@blackblue Tak to bych vám doporučila knihu V pekle plynových komor pokud máte rády knihy z 2.světové.
Žítkovské bohyně jsou moje srdcovka; četla jsem je, viděla 2x v divadle a klidně bych na ně šla znovu.
Čtu vždy jen jednu knihu. Naposled jsem dočetla Jizvu od Danuty Chlupové a teď čtu Čistý, skromný život.
@blackblue tak to si můžeme podat ruce… 😂👍🏻
Někteří z okolí nechápou, že v tom potom nemám hokej.
Já mám teď rozečteno: Líbánky ( thriller) od Tiny Seskis, Dobrý voják Švejk, Sex ve městě a teď jsem dočetla Matky, upracovaní andělé od Mileny Tomešové (byla zajimavá, prolínaji se v ní různé příběhy a osudy) a teď jsem začala ještě Lišku Bystroušku od Rudolfa Těsnohlídka (taková ta školní klasika) 😁👍🏻
Manžel už mi raději koupil k nar. čtečku… dlouho jsem se tomu bránila, ale teď jsem nadšená. Ušetří opravdu dost místa, baterie dlouho vydrží a i na cestování je super. Ale listování v knížce mám ráda stále… 🥰
@klokanka31 tu mám doma
@klokanka31 diky za tip!

Já jsem si asi po páté přečetla všechny díly Aristokratky 🤣🤣 a pak Útěk z Osvětimi..zajímavé čtení, kniha celkem tlustá,ale hodně zajímavá,takže jsem ji četla jen 4 dny🤣