icon

Kolik bude stát vyčistit fusak?

evcounek
20. kvě 2013

Ahojky maminy dostala jsem starý fusak pravý beran a chtěla bych ho dát vyčistit jen si nejsem jistá kolik to bude stát. Budou chtít platit předem? Jsem v tomto amatér. nikdy jsem nic nedávala čisti. Díky moc

littlejane
20. kvě 2013

Taky mam berankovy fusak. Davala jsem ho ted po zime do cistirny. 170kc a platit predem.

amabilis
20. kvě 2013

Já si beránkový fusak prala sama. Je to čistá vlna, takže se to smí prát na třicet v k tomu určeném programu a prášku na vlnu. Po vyprání jemně rozčesat kartáčkem a pak teprve nechat volně proschnout (takže ne na topení). A vypadá to dobře. V čistírně to vyčistí chemicky a to se mi nelíbí, když do toho pak přijde dítě ☹ Jinak jsem to i normálně ždímala. Nijak se to nesrazilo a nebyl problém. Ale já mám několik vlněných svetrů a ty taky normálně peru, takže mi na tom nepřijde nic zvláštního.

napolitano
20. kvě 2013

Taky jsem prala doma na 30,a úplně v pohodě. 😉

antarres
20. kvě 2013

Já jsem také dávala do čistírny, stálo to asi 190 Kč, platí se předem.

benjik
20. kvě 2013

Neprala jsem přímo fusak,ale máme pár věcí s berámke.Peru na třicet a s trochou lanolinu.

ange_de_la_morte
20. kvě 2013

mi bylo u nás w čistírně řečeno že cokoliw s owčí wlnou čistí od 500Kč, takže jsem dala fusak do pračky s gelem na wlnu a wyřečeno 🙂 (omlouwám se za ,w,)

jennyska
16. říj 2013

Ahoj Maminky,

na Modrém koníkovi si všechny těhulky, maminky a snažilky společně vytváříme knihovničku pojmů a zkušeností kolem všeho mateřského 🙂

Dnes v ní přibyl i článek na téma Fusaky a proto bych Vás ráda poprosila, zda byste mohly své zkušenosti s fusaky (jaká značka, cena, materiál, kvalita atd.) napsat k článku https://www.modrykonik.cz/fusaky .

Některé maminky mohou shánět informace o fusacích, jejich využití, popř. kolik je dobré si jich pořídit pro dítě a na jaké období atd. a vy jim s tím můžete velmi pomoci 🙂

Děkuji Vám a přeji krásný den!
Janča