Kolik je u vás dnes stupňů?
U nás -21, omlouvám starší dítě ze školky a zůstáváme doma, nerada bych umrazila mladší neb svůj těhubřuch 😎 😀
v kysuci bolo o 7h -17 teraz -16 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr predchvilu som prišla zo skolkybrrrrrrrrrrr
ahoj holky, budu trochu mimo téma, ale chtěla bych se zeptat, je moudré v takovém mrazu jít s ročním miminem na plavání?? Díky
No podle mé doky nemám s prckem do dvou let chodit pod -10 ven. 😒
Já bych nešla, protože mi auto stojí vymrzlé na ulici, než bych ho rozehřála, musela bych malého vzít s sebou, muž je už v práci, no a pak zase cesta zpátky stejná situace, auto mi vymrzne, ikdyž počkám v šatně dost dlouho, aby se zchladil po plavču. Ale pokud pojedeš kolem poledne, tak bych se zařídila podle aktuání teploty.
no ja by som asi nešla možno okolo tej 12h ak bude okolo 0stupnov a ak by som bola autom 🙂
no, jela bych s kočárkem je to cca 10 min. cesty tam a dalších 10 min. zpět. Fakt nevím, můžu tam klidně počkat nějakou dobu, ale stejně nevím.
Aleachim, uvidíš kolik bude, až budeš mít jet. Pokud těch -10 aspoň, tak rpcka nabal, na kočár ještě pláštěnku a bude to OK.
ty baby! zevraj v polsku warsaw -26 koli vetru aj.....a tu v skotsku mame 1 stupen 😀
-26 je i u nas v Koline, k manzovi do prace odtud jezdi kamiony a ridici jsou pry hotovi 😲
beruska tak to se nedivím,mám muže kamioňáka,ale naštěstí je ted doma,jinak bych o něj fakt měla strach.ona ta kabina se zase extra nevytopí.chudáci chlapi 😒

Jizni strana Stuttgartu -6°C 😉
Bihan, jedu te navstivit 😀