icon

Kritizování dnešních příkrmů. Jak na to reagujete?

lendych
6. lis 2008

holky jak reagute na odlišné názory tetiček na stravu mimča
má teta pořád prudí
a proč dávám jen rýžové kaše a proč nedávám maso, třeba kachnu
snažím se jí vysvětlit že ted je jiná doba, no pořád dokola
jak reagujete vy??????? 😉

Strana
z8
sisstin
6. lis 2008

no cpát děckám makrobiotiku, vitariánství a nevim co...to je hnus 😠 jako dospělej člověk, at si dělá co chce... 😔

radka.m.
6. lis 2008

tannawe-a jak to chceš dělat s dětmi,až ti půjdou do školy,teda kdyby jsi se měla řídit tím heslem??? 😲

tannawe
6. lis 2008

radka: no prave...to heslo mluvi za vse...jaky si to udelam takovy to mam. Ja si platim soukromou skolku 😅 ,takze asi tak...

radka.m.
6. lis 2008

sisstin- 😀 😀 😀 tak to se mrkni na volnou diskuzi-na půsty,syrová strava-to se pobavíš,tam se baví o půstech i v době kojení a u dětí jsem tam o půstu taky myslím něco četla a pak si tam navzájem stěžují,že je rodina nechápe ☹

sisstin
6. lis 2008

radka.m: já si to čtu, nemám na to slov 😝 jako at si se svým zdravím dělají, co chtěj..ale u děcek mi to fakt přijde jak týrání, člověk má mít vyváženou stravu složenou z masa, zeleniny, ovoce, a všeho..a ne, že budu jíst zrní 😠 a ty jejich rádoby chytré výzkumy..tomu nevěřim ani za mák 😠 😠 😠 😠 😠

kristi
6. lis 2008

tanwae, no ja vcera koukala na skolky, to jsou sileny palky za soukr. s jazykem...jsem sla do kolen, jesteze mame jen jedno dite....

sisstin
6. lis 2008

a jako půst u dětí..co to má bejt 😠 😠 a ještě jim daj destilku ne..z tohohle jdu fakt do vrtule 😠

tannawe
6. lis 2008

kristi: jo jo...je to trochu bizardni, ale co bych pro ten vykvet neudelala, kdyz uz si je tak piplam ne? 😀

siss:nerozciluj se, vyleze ti zila na cele! Ja tak na konikovi procitam ruzne diskuse, sem tam si prispeju, pobavim se a o tom to je, vytribim si nazory, uvedomim se kde v zivote asi tak jsem a jedu dal...je to dobrej relax... 🙄

kristi
6. lis 2008

jj, ja souhlasim....pisni mi do IP se kterou skolkou jsi spokojena, pls.

sisstin
6. lis 2008

tannawe: si představ, že by přišla Ella s tim, že má hlad..a ty bys řekla nenenene, dneska se drží půst 😅 😅 😅 😅 😅

tannawe
6. lis 2008

siss: jezisi...u nas fakt zadnej pust nepripada v uvahu. Ja miluju jidlo! A uprimne, ja jsem rada, ze Ella konecne ji normalne /jako miminko to bylo dost slozity, pak jako batole jeste slozitejsi a proste huraa konecne laduje jak diva/, takze uprimne receno paneboze i kdybych ji mela dat grilovanou klobasu a ona ji snedla tak do toho jdu!! 😀 😀

kristi
6. lis 2008

ja bych Mie tu kachnu taky klidne dala, kdyby ji ovsem snedla, ale ona je s jidlem na stiru, takze to vyplivne....ale obrany masicko s bramborem klidne.

sisstin
6. lis 2008

tannawe: mě by akorát zajímalo, co by jim na to řekli pediatři 😉 😖 to už teda fakt snad radši ta husa s knedlem než zrní 😅

kristi
6. lis 2008

siss 😀

sisstin
6. lis 2008

jako, abych byla k tématu...tak u nás v pohodě..naši mi nikdy do jeho jídla nekecaj, a nikdy by mu nedali nic špatnýho..moje babičky sice jako měly tendence..že troška dortíku na oslavě neuškodí..ale jinak pohoda 😎

kacerka
6. lis 2008

siss a Tygr nedostal dort? 😕

sisstin
6. lis 2008

kacer: nedostal, ani by ho nejedl 😅

kristi
6. lis 2008

moje mamka uplne v pohode a tchynka si dela svoje, no...a to tam Mia bude ze soboty na nedeli sama a dovezou nam ji do Praglu.....radsi nevedet

sisstin
6. lis 2008

kacer: já jako to jídlo neřešim, ale dort a podobně mu fakt nedám, navíc on o to ani nestojí 😅

kacerka
6. lis 2008

siss, tak to jo - já jsem Karlosovi jako výjimečně dala 😉

sisstin
6. lis 2008

kacer: tak Karlík ho asi chtěl ne? 😕 😅 on o normální jídlo vůbec nestojí..respektive ho nezajímá žádný jídlo..pokud mu ho dám, tak to sní...ale kdyby nejedl celej den, tak to má na háku 😅

kacerka
6. lis 2008

Jak jsem psala, Karlos spase vše - jsem za to ráda. Jediné, co mi zatím vyplivl, bylo syrové rajče 😉

sisstin
6. lis 2008

kacer: no já si někdy říkám, že lepší..že se můžu v klidu najíst...než aby na mě koukaly hladové oči 😅 a nehrabe mi do talíře a podobně 😅

kacerka
6. lis 2008

siss, no my už začínáme tolerovat jídlo druhého, ale jeden čas to byl horor najíst se před ním. Teď, když nemá zrovna hlad, tak to jde 😉

sisstin
6. lis 2008

kacer: jo, to dělá spousta dětí..on nejí ani křupky, nebo rohlík..cokoliv, co mu dáš do ruky..tak si s tim bud hraje, nebo to zahodí..ale nejí to 😉 jemu fakt všechno musíš nacpat...jinak nezájem...jednou jsem nějak zapomněla, že nesvačil..a koukám, že nejedl 7hodin..a naprosto žádná reakce 😅

kacerka
6. lis 2008

siss, jako to se u nás stát nemůže, ale jak jsem psala, jsem za to ráda. Když vidím ty děti, do kterých to musíš páčit, tak mi je těch maminek fakt líto - je to potom docela stres, když jsou ty děti nemocné apod. 😔

sisstin
6. lis 2008

kacer: no já to do něj páčit nemusim, sní, co mu dam...ale sám to nevyžaduje 😕 jinak nemyslim, že váha zrovna má nějakou váhu při nemoci 😅 teda pokud dítě nemá na roce 6kg že 😅 já jsem ráda, že je takovej, jakej je...já když vidim ty 20kg tříletý děti..tak padám do mdlob docela 😝

kacerka
6. lis 2008

siss, to nebylo vůbec na nikoho mířené, nemusíš se obhajovat 😉

sisstin
6. lis 2008

kacer: však já se neobhajuju, on hubenej není 🙂 jako v roce se to ještě dá..ale prej 80procent obezních tříletých dětí si to nese až do dospělosti...a myslim si, že to vyžraný maj prostě.. 😎

kacerka
6. lis 2008

Já takové děti ze svého okolí neznám, tak těžko říct 😉

Strana
z8