Křivě nastřelené náušnice - prosím o radu

urbanovalucy
19. dub 2018

Dobrý den, můžu prosím radu? Nechali byste zarůst a znova nastřelit? Každá je jinak vysoko :( achjo. Děkuji moc za konzultaci, jsem bezradná.

lela36
19. dub 2018

Nezda se mi to az tak velky rozdil. Julinka ma taky jednu o malinko vys, to byla ta druha, tak jak sebou cukla, tak je to posunute. Premyslela jsem, ze bych nechala zarust a pak znova, ale nejak se mi do toho nechce. Nechavam to tak, nikdo si ani nevsimne.

alcar
19. dub 2018

Ja bych to nechala tak. Vzdyt to neni zas az takovy rozdil. Usi nema vedle sebe, takze si toho nikdo ani nevsimne. A rustem ucha a hlavy se to jeste muze vsechno zmenit. Je dost pravdepodobne, ze dirka stejne nezaroste, vzdycky tam ta dirka uz pujde videt a nav ji zbytecne trapit kvuli 1mm.

martinka1996
20. dub 2018

Taky bych to neřešila, nikdo si toho ani nevšimne ani ty ne, počkej až bude mít vlásky 🙂

podaji
20. dub 2018

Nejdříve jsem koukala na fotky co je špatně. Přiznám se že jsem nic nenašla až když jsem četla komentář. Toho si stoprocentně nikdo nevšimne. Je to dobré. Má hezká ouška a moc hezký náušnice 😀

marii90
20. dub 2018

Nechala bych to tak 😉

lansi83
20. dub 2018

@urbanovalucy , ahoj, zarůst a znova nastrelit bych určitě nenechala, není to skoro vidět a taky vím, že to dost bolí. Mě nastrelovali náušnice v 8 letech, tak si to pamatuji, bohužel. Bylo to hodně bolestivé. Navíc jsou v uchu různé akupunkturní body, třeba i očí, tak aby se malé něco zbytečně nenapichlo. 🙂. Mohla by mít horší problémy, než křivé náušnice...

kata267
20. dub 2018

@urbanovalucy podle me to ma absolutne v pohode, zbytecne ji netrapte

urbanovalucy
autor
20. dub 2018

Mockrát vám děkuji za názory, jste moc hodné. Pravděpodobně kdybych vytáhla, nechala bych ji asi bez náušnic, už bych na to neměla nervy.

nekiaxy
21. dub 2018

@urbanovalucy fakt to není vidět. Neboj, jak jí uši porostou, stejně bude třeba každé trošku jiné a ani toho si nikdo nevšimne. To vidíš jen ty jako maminka🙂

2hanah
21. dub 2018

@urbanovalucy Mně se to křivé nezdá, spíš rozdílná ouška, jako kdyby to vlevo měla nateklé, navíc jí ty ouška ještě budou růst, nechala bych tak.

tadulinek
21. dub 2018

Taky bych nechala a to jsem celkem písničkář,není to vidět☺

monika9916
Autor odpověď smazal
Zobraz
monika9916
21. dub 2018

@urbanovalucy Já jsem jednu naušnici po nastřeleni musela vyndat a nechat dírku zarůst a potom znova nastřelit. Paní dokorka ( zcela nešikovná) dala dceři jednu naušnici moc nahoru a druhou zas moc dolů.

zuzalinkak
21. dub 2018

Já tam žádný rozdíl nevidím. :D

treasurka
21. dub 2018

Já to vidim, ale já jsem na tyhle věci echt perfekcionista. Pokud bude chtít nosit pecky, tak to bude vidět ještě víc. Vyndala bych tu horší (nebo obě) a nechala nastřelit až bude větší.

leneee
21. dub 2018

Dcera ma take kazdou trochu jinak,rozhodne viditelneji nez vy.Az prejdete na vetsi / visici nausnicky a bude mit delsi vlasky,tak uz to nebude poznat.

ewinka64
21. dub 2018

Starší dcera má každé ucho úplně jinak,hůře daleko jak vy.Mladší ma iz pichle stejnomerne.

pavla555
21. dub 2018

to nejde vůbec vidět, já bych to taky tak nechala 🙂

utrikocku
21. dub 2018

Spíš bych udělala něco s těma ušima!! Vůbec je nemá souměrná 😀😀 utrhnout uši! Prestrelit nepomůže! (Chudák vaše dcera, když už teď řešíte takové blbosti a detaily-kde ani nic není)

soleilll
21. dub 2018

@urbanovalucy Na první pohled ten rozdíl není vidět. Ucho roste celý život, kdoví, kde ty dírky budou za pár let. 😀 Navíc bude určitě měnit naušnice, případně mít dlouhý vlasy, takže... 😎

verinikki
21. dub 2018

Rozdíl malinký - záleží spíše také od pohledu na obličej - každá polovina je jiná, jedno ouško bude níž-rozhodla bych se i dle toho-možná to naopak koriguje rozdíl...pokud zvýrazňuje, nechala bych zarůst.

luj89
21. dub 2018

dcera ma taky kazdou nausnicku malinko jinak, nejdriv me to stvalo, ale uz to neresim. Ono pokud se na to clovek nezameri, nepozna to. navic u pecicek je to trosku vic videt, ale u klasickych visacich se to pak srovna 🙂.

ptacatko01
21. dub 2018

Dcerce jsem nechávala nastřelit před týdnem. Má také každou jinak, dokonce stejně jak tvoje, levou má níž, pravou má mnohem výš. Chvilku mě to štvalo, ale už mi to je jedno, ono to stejně není skoro vidět, nikdo si toho nevšimne.

novamamina
21. dub 2018

Dcera má taky jednu o trochu výš. Neřeším. Že začátku mě to štvalo a viděla jsem to, ale jak roste tak už to není tak hrozné a nikdo na to nic neřekl, takže si toho možná nikdo ani nevšiml.

rickym
21. dub 2018

Naše má taky každou jinak..nejdřív jsem byla naštvaná, ale už jsem na to úplně zapomněla😁☺️

iv_ka12
21. dub 2018

Moje neter mela hodne krive nastrelene a jak ji povyrostla hlava s usima,tak se to srovnalo 🙂

lachtanice86
21. dub 2018

Je mi 31 a taky mám každou dirku jinak. Mamka to neřešila a mne je to fuk.

blahova_andrea
21. dub 2018

také mám každou dírku jinde a žít se s tím dá. ale občas mi to vadí. u některých náušnic je to víc znát, nebo teda já to vidím určitě a vadí mi to, tak je pak nenosím. no je to kosmetický problém a prostě si některé náušnice nekoupím. ale někomu to nevadí vůbec. vůbec nevím jestli bych to u dcery řešila. já jí vlastně pořádně tu symetričnost do teď nezkontrolovala :-/

novamamina
21. dub 2018

@blahova_andrea tohle mě pobavilo když se mi dcera narodila. Všichni říkali jak je krásně soumerna. A mě vůbec nenapadlo na to koukat. Moc nechápu že to někdo tak řesi.

urbanovalucy
autor
21. dub 2018

@utrikocku spíše vy jste chudák, raději neodpovídejte vůbec, než takové nesmysly. Chci pro své děti to nejlepší, ve všem a samozřejmě mne trápí, když se zdá něco v nepořádku. Ostatním moc děkuji za názory, pomohly mi a náušničky jsem nechala.