icon

Která Yankee Candle vůně je vaše nejoblíbenější?

18. říj 2023

Anketa:
Vaše nejoblíbenější vůně této svíčky ?🌺🌹🌸
Která je naprosto TOP??? 🤩

Strana
z3
autor
19. říj 2023

@klokanka31
Také musím koupit 🙏❤

te_reza
19. říj 2023

@anonym tu největší a vlastně všechny si můžou strčit za tu plnou cenu do P.R.D.E.L.E🌈❤️i ve slevách je drahá, přetlumoč to vedení 🙄

miryp
19. říj 2023

@klokanka31 a důkaz, důkaz máš? Protože to jako nejde tady jen něco prohlásit, to ti autorka nemůže věřit. Zvlášť když si někde přečetla, že YC jsou jediné, které to zvládnou 😝

klokanka31
19. říj 2023

@anonym A nechápu proč tady pořád mluvíš o ceně, ne všechno co je drahé je dobré/voňavé. Kdybych se měla rozhodnout mezi Yankee Candle a Airwick, tak jednoznačně Airwick. To samé čokoláda, Lindt a Milka. Lindt je dražší, ale Milka je prostě lepší...

klokanka31
19. říj 2023

@miryp Nemám 😱 Zítra zavčas čajovku zapálím a večer sem hodím důkaz 😃

miryp
19. říj 2023

@klokanka31 no, my si na to počkáme! Tik tak, tik tak 😀

honatko092
19. říj 2023

Ok, pokud bych to měla jako koníček a chtěla znát nové vůně, položila bych dotaz prostě jinak, lidsky, ne marketingově. Pokud bych dostala tipy na jiné značky, neobhajovala bych až do krve YC jako jedinou a nejúžasnější svíčku na světě, ale diskutovala bych, jaké svíčky jsem už vyzkoušela a co je pro mě pozitivní a co ne. Ale tvoje diskuze, tvoje odpovědi. Já svíčky nesnáším, jakékoliv, takže u nás svíčka nehořela už asi 5 let :D

miryp
20. říj 2023

Autorko, víš o tom, že koník má takovou speciální funkci, že můžeš požádat o výmaz celé diskuze a zbavit se tak důkazu své nezdařilé jízdy zde, místo abys mazala své jednotlivé komentáře? Ono totiž i z kontextu našich reakcí je patrné, co jsi tady tvrdila. Místo, abys uznala, že blafeš nesmysly, tak v tichosti mažeš to, co se ti nehodí do krámu poháněna nejspíš heslem "co není vidět, jako by nikdy nepadlo".

Jako tvá drahá kamarádka, jak jsi mě tu označila, ti doporučuji, aby sis konečně přiznala, že toto jsi nezvládla a pouč se z toho. Nebudou tě pak trápit noční můry, které tě nenechají spát a nutí tě promazávat pod rouškou tmy tvé příspěvky 🍀❤🌹😝

klokanka31
23. říj 2023

Omlouvám se za zpoždění, nebyl čas na hokusy pokusy, ale dnes vám sem dávám slíbený důkaz že i čajová svíčka umí zcela dohořet 😃

michaela666
23. říj 2023

@klokanka31 Snad to nebyla nějaké levná mrcha z Kauflandu. 😮 Tohle umí jen YC 😃

miryp
23. říj 2023

@klokanka31 😂
@michaela666 hele, ale toto přece autorka nikdy nenapsala, když to tady teď není 😂

klokanka31
23. říj 2023

@miryp No jo 😮

Strana
z3