Kupóny do DM. Navrhuju směnný obchod 😉
Ahojky... hledala jsem, ale nenašla žádné téma, které by se hodilo... tak jsem založila tohle...
je tu určitě spoustu lidiček jako já... co nakupují v DM a hromadí se jim kupony, které neupotřebí a naopak by uvítali kupony na věci, které kupují... co takhle směnný obchod 😉
Já bych uvítala kupony na
- Babylove pleny Maxi či Maxi+ (jumbopack)
- mléčnou výživu HAMI 2
- příkrmy Sunárek, Frutapura, Hami...
- Babylove vlhčené ubrousky 4pack
Tak pokud se vám něco takového válí doma a jste ochotny měnit, případně věnovat prosím písněte mi do IP... zašlu seznam všeho co mám... kujííí 😉
Lenka
Potřebovala bych kupónky na tréninkové kalhotky Babylove - nemáte prosím někdo navíc? Nejlépe z Opavy, můžu nabídnout výměnu.
Ahoj, nabízím 3x dm kupony do CA, 4x slevu 30% na hračku Lamaze, slevu na boty do Victoria Magic a značkového oblečení Mayoral, Pleas, Schiesser a pak klasicky pleny, kosmetika, příkrmy, lahvičky, prkýnka ... já žádné kuponky už nepotřebuji, ale vyměnila bych za kody z kapslí od kávovaru Dolce Gusto, za víčka od jogurtů Hollandia a nebo za Vaše již okoukané, přesto v pěkném stavu tvrdé knížky s tématem mašin nebo zvířátek (nejlépe s otvíracími okýnky nebo posouvacími obrázky) - nabídněte, děkuji.
Ahojky, Sháním kuponky na Sunar Nutradefense (2) - pište co sháníte vyk iríj C&A mám netknutou knížku
@alyssa.anna mam sunar nd dost asi 9 kousku ja schanim sunar complex a pokud nemate nevadi hodte adresu a poslu 😉
@petkula Myslím že mám 🙂 Juknu a pokud ještě sháníte, já zase sháním na Sunar ND (2), Sunárek ovocný 4x100g a případně C&A, ale to je sci-fi, já vím 😀
@alyssa.anna děkuji, jste hodná ale už mám a potřebovala bych spíše někoho přímo z Opavy.
@puckal ahoj, mam dva kuponky na masozeleninove prikrmy Hipp 250g, vice druhu - 25 % sleva na všechny kusy v nakupu. Potrebujes jeste? Já nic nesháním, ale mohu poslat za 5kc + posta. Platnost maji do 12/2013, ale neboj, zaslala bych obratem po prijeti platby na ucet. Mam dost kuponku z knizek 19 mesicu (do 12/2013) a 25 mesicu (6/2014), kdyz budes neco potrebovat, staci se zeptat 🙂.
@ppetal ahoj, mohu nabidnout babylove ovocny prikrm 190g nebo 250g, vice druhu - 25 % na vsechny kusy v nakupu - 4 kuponky do 12/2013 a 2 kuponky stejnych ovocnych prikrmu s platnosti do 6/2013. Pak mam jeste 2 kuponky babylove bio napoj 500ml nebo 700ml vice druhu - 25 % pri nakupu 1 ks do 6/2014. Poslu za postovne + 5kc za dva kuponky.
ahoj, kdo budete chtit neco z knizek 19m (do 12/2014) a 25m (do 6/2014) dejte vedet, podivam se jestli mam a za postovne + 5 kc za dva kuponky poslu - obratem po zaplaceni na ucet.
@kazy mam pomerne dost vicek hollandia a mam i kody dolce.sbiram emco body.
Maminky, potřebuji kuponky na Nutrilon. Na výměnu mám docela dost kuponků na pleny, na mléka, příkrmy, ubrousky,....... a vše víckrát. Děkuji
Nabízím kupóny platné do 31. 3. 2014:
babylove plenky - jumbo pack
bybylove BIO pokračovací kojenecká výživa
Nuestradefense - Sunar
Sunar complex pokračovací koj. výživa
Nutrilon pokračovací koj. výživa
babylove příkrmy
a další - napište, co sháníte, třeba budu mít. Možné předat v Praze na Národní třídě nebo poštou - poslala bych po přijetí 13Kč na účet.
@kratoska Zdravím, nabízím nový kupon s 25% slevou na Nutrilon pokračovací kojenecká mléčná výživa platný do 27.4. výměnou za babylove vlhčené ubrousky.

Sháním kupóny na Hipp stavy mam kuponky z knížky od 7. a 13. mes. Díky