icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

nathali
15. bře 2011

@jika10 hej hej obrazky odpovedaju tdanemu tyzdnu 🙂 ja ma tuto stranku rada 🙂 ale skor to je take na pobavenie sa nez na stresovanie 🙂
a tebe to ako vychadza??? podla ms a podla ovu???

jika10
15. bře 2011

@nathali
@veronicka33 No holky, krasny, tak kez by to byla jeste pravda 🙂

jika10
15. bře 2011

@nathali no podle ovu na 2+6tt, podle MS 3+0tt

nathali
15. bře 2011

@jika10 no ved jasnee snad som vas nerozsmutnila lebo to nebol zamer skor som len chcela aby sme si to cakanie aspon troska sprijemnili 🙂

nathali
15. bře 2011

@jika10 juuuuj to je mileee 🙂 tak este aj tam pockame ze ako to bude dalej 🙂
aj tak nemam chut testovat vazne ma to teraz nejak nebere 😕 😀

jika10
15. bře 2011

@nathali No a rodit bych mela 29. 11. 2011 . Krasny vanocni darek, ne 😀 To by bylo presne to, co by se mi pak hodilo jako vanocni darek. Dokonce bych mimcem vyresila manzova narozky v prosinci 😀

veronicka33
15. bře 2011

@jika10 no to by sme boli približne na rovnako ,to by bolo super keby sa to dalo 😀

jika10
15. bře 2011

@nathali teda me si vubec nerozesmutnila, spis bych byla rada, kdyby to byla fakt pravda. Jinak to beru jako odreagovani a trochu zavidim opravdu tem tehulkam, ze si muzou takhle pocitat.

Jo a taky zjistuju, ze se na toho mimiska tesim cim dal tim vic. To bude jednou pekny rozmazlenecek 😀

jika10
15. bře 2011

@veronicka33 No to by bylo fajn, kdyz by nam to takhle vyslo. A jeste jedna kluka a druha holku a byl byl zenich s nevestou 😀

nathali
15. bře 2011

@jika10 ja by som rodila 22.11.2011 jaky kraaasny datum 😀 a mozno by som mimco aj o dva dni posurila 😀
@jika10 no a mala by si darcek pod stromcek 😀

jika10
15. bře 2011

@nathali
@veronicka33 Tak kdyz se to nepovede ted v listopadu, aby jsme vsechny tri rodili. Tak na stedry den, jo 😀

nathali
15. bře 2011

@jika10 holky spomalteeee!!!! ja ze vas rozptlilim a vy uz planujete svadbu vasi este nenarodenych deti 😀
vy ste ale blazonkovia 😀

jika10
15. bře 2011

@nathali Planovat se musi, vzdyt drive se jelo na desetiletky, tak ja pojedu na dvacetiletky 😀
Znas to - za 5 let prvni dite, za dalsich 5 let nove auto, za dalsich 5 let nove bydleni (z basniku)

veronicka33
15. bře 2011

@jika10 no počaj ideš na to nejako zhurta 😀 ale zatím môžme len snívať 😀 tak ja už dcéru mám tak chcem chlapca 😀 a može byt dohodnutá svadba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veronicka33
15. bře 2011

@nathali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aspon trošku rozptílenia ked už ideš do tej práce 😀 😀 😀 😀 😀

nathali
15. bře 2011

@jika10
@veronicka33 pravda aspon troska rozplilenia 😀
a snyvat sa musi co by bol za zivot keby sa nesnivalo 🙂 no nie??? 🙂
zacalo ma pobolievat brusko jak som vysla s wc no snad to nie je ms

veronicka33
15. bře 2011

@nathali už som to konečne pochopila ako sa to robí preložila som si tú stránku 😀

nathali
15. bře 2011

@veronicka33 😀 😀 😀 😀 😀
a co ti ukazuje ked si das podla ovu a ako podla ms???

jika10
15. bře 2011

@nathali
@veronicka33 No jasne jsem se v praci zasnila 😀 A ted zpet do reality, jdu zase chvilku drit 😒 Jeste presne 5 hodin v praci 😠 a venku je taaaaak nadherne

nathali
15. bře 2011

no holky tak tak spet do reality ja sa pomaly chystan do prace este mam sice chvilku cas

veronicka33
15. bře 2011

@nathali že som 2tt a 6 den a na ms to inak vychádza

veronicka33
15. bře 2011

na 30.11 mi to vychádza 😀

veronicka33
15. bře 2011

@jika10 no jo a ja si idem asi schrupnúúúúť trošku dobre som sa najedla tak zaspávam 😀 tak príjemnú prácu dievčatáááá 😀 😀 😀

jika10
15. bře 2011

@veronicka33 No dekuju, dekuju. Pokud v praci nekdo nebude prudit, tak snad i prijemna bude. I kdyz bych sla nekam ven na slunicko 🙂

nathali
15. bře 2011

@veronicka33 no tak teraz ti mozme len tisko zavidiet ze??? 😀
ja sa celkom do prace aj tesim a hlavne nebudem tam dlho tak mi to tam utecie raz dva 🙂 (snad)

jika10
15. bře 2011

Tak se Vam holky musim priznat. Dneska jsem ti deticky obrecela, sice nevim proc, jen me to nejak dojalo a pripadalo mi to jako jediny rozumny napad 😔

veronicka33
15. bře 2011

@nathali no mne neni čo závidieť,radšej by som pracovala ako sedela doma 😠

veronicka33
15. bře 2011

@jika10 hm no to sa niekedy stáva,musíš si proste poplakať a potom sa ti ulavý ☹ ale bude všetko dobré a čoskoro budeme mať všetky miminká 🙂

veronicka33
15. bře 2011

dievčatá čo poviete?šlahačka a arašidy? 😀 dobrá kombinácia nie? 😀

jika10
15. bře 2011

@veronicka33 No ja myslim, ze super kombinace 😀 ja jsem v praci zbastila cokoladu kinder a dokousla jsem to super kyselym jabkem 😀 A pred hodkou jsem prisla domu a musela jsem si udelat rajcatovy salat, ale super kysely 😀 A dovrsim to jahodama se zakysanou smetanou 😀