icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

puckal
16. kvě 2011

Ahojky, co tady nového? Měli jsme pracovní víkend, a už jsem se i těšila do práce. U mě nic nového, mám pořád dole mokro ale není to MS, jen bílý výtok.......doufám, že tento měsíc dorazíé pořádná MS at je to i za tu minulou........a od dalšího kola už nebudu brát orgametril.....jsem se ted 2 měsíce hlídala a vždy když ho beru 10 dní, naberu 2kg 😠 A vzhledem k tomu, že ho beru 4 měsíce, tak je to znát, ale píšou to jako nežádoucí vedlešjí učinky. nTak potom půjdu na HP a potom k Dr. a řeknu at zkusí jiné prášky, protože jinak budu za chvíli jak velryba a pořád né těhotná.....a nejhorší je, že se to opravdu ukládá jen v břichu.......tady grafík: http://www.fertilityfriend.com/home/3346d9

daisyna
16. kvě 2011

Holky, tak jak, je tu někdo na testování? Nejsou grafy, nejsem v obraze 🙂..akorát Puckal vidím 🙂 ...a samo držím pořád pěstičky. Zítra nás čeká 1. screening, tak jsem celá nesvá a nervózní...když bude všechno ok, hodím vám sem fotečku pro povzbuzení ♥..
Přeji krásný den!

lucka2601
16. kvě 2011

Ahojte baby,ja som sa tiež liečila clostylbegytom,no nic nepomohlo stalo sa aj vám ze od vtedy mate nepravidelnu menštruaciu?

nathali
16. kvě 2011

@kacnov paaani no to je ale doba ☹ preco ta nemoze zobrat skor??? ☹ a nepojdes na pohotovost?
@puckal ty mas vzdy tak pekne grafiky 🙂 uz by sa patrilo aby to aj vyslo !!
no pani 2kg za mesiac je dost ☹ no snad ti nieco ine pomoze po com sa priberat nebude
@daisyna no neviem ako ostatne baby ale ja sa testovat teda nechystam
tu je grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/331739
ale ja si radsej pockam 😀
no jasne len nam sem hod fotecku na to sa vzdy tak krasne pozera drzim palceky aby bolo vsetko v naprostom poriadku 🙂 a ty sa pochval ako ti je??

nathali
16. kvě 2011

@lucka2601 mne clostil celkom pomohol ms mi chodil v zdy v rozmedzi medzi 30-35dc a to som mavala aj ldhsie cykli

daisyna
16. kvě 2011

@nathali jáááj, se držíš hezky..už by sis také zasloužila zůstat s teplotkou nahoře 😉 !
No a zítra uvidíme..jinak je mi už lépe, ale únava přetrvává..sem tam trošku šoufl, ale nic strašného a stále jsem nezvracela, tak snad už nezačnu.. Strašně mi vadí dým z cigaret, když ucítím někde venku..a to jsem byla sama kuřačka. U malé mi to nevadilo..

@lucka2601 no já moc nepomůžu, já po prvním měsíci s clostilem už ms nedostala, ale co jsem četla, tak se to spíš holkám upravilo..však ony ti odpoví..

jika10
16. kvě 2011

@daisyna Zitra ti budu drzet palecky, at je vse OK a na fotecku se budu tesit. To je takove povzbuzeni 😉
@nathali Na tebe jsem obzvlaste zvedava. Netestuj, jestli maji byt na testiku // kolejnice, tak ty ti nekam neutecou, ba prave naopak alespon budou poradny
@lucka2601 Kdyz jsem brala clostika, Tak MS chodila mezi 28 - 32 dny. Bez clostiku 35 - 38 dnu

daisyna
16. kvě 2011

@jika10 Kočko, děkuju moc, za 24 hod. už budeme s malou na cestě, beru si tchýni jako podporu, můj nemůže.. Moc ráda bych vás tu všechny "nakazila" 🙂 ...ale ono to přijde brzy i k vám všem, uvidíte ;)!
Musím jít vařit, krásný den všem 😵

nathali
16. kvě 2011

@daisyna no kiez by si pravdu mala a BT by uz hore zostala 😀 ale ja uz neverim nicomu aj ked stale tajne dufam 😀
tak super ze nezvracias pekne ta to obyslo 🙂
no priatel je fajciar a ja si niekedy pre seba poviem ze mi nic nevadi ziadnu zmenu necitim tak to asi nevyslo a cakam na ms 😅 😀
@jika10 presne taaak testovat nebudem naco ked to tam ma byt tak bude a ak nie tak ms pride, ja este vydrzim a ked ani na 30dc ms nepride tak si pockam este tyzden a ked ani vtedy tak az potom testnem 😀

jika10
16. kvě 2011

@nathali Tak to jsem zvedava, jestli to ten tyden jeste vydrzis 😀
@daisyna Me uz je jedno, kdy to bude, hlavne at to jednou je 😀

nathali
16. kvě 2011

@jika10 no to aj ja 😀 ale ano snad vydrzim 😀 lebo cely tyzden bude v praci tak to sa tam rozptilim a potom ideme na oslavu moj krsny ma 50-ku a tam sa taaaaaaaaaaaaaak tesiiiim 🙂 dlho sme sa nevideli a su to snad najuzastnejsi ludia s nasej rodiny 🙂

jika10
16. kvě 2011

@nathali Holka holka, netes se, pak to vetsinou nevyjde 😅 Mluvim z vlastni zkusenosti. Uz jsi dneska cvicila??? Ja budu az vecer, az prijdu domu, ale hrozne me boleji nohy z te vcerejsi prochazky a navic jsem strasne spatne spala, ach jo

leeena_4
16. kvě 2011

@puckal Ahojky, orgametril je gestagen a má stejné účinky jako čistý progesteron. Orgametril je jako provera a léky se stejnou účinností jsou duphaston a utrogestan. Řekni si o jeden z nich. Já měla tu Proveru a po ní jsem přibrala 10 kg za půl roku, teď mám utroš a nepřibírám, ani nemám nálady nic, takže doporučuju určo změnu 😉. Proč se trápit s kilama, když to jde bez nich 😉

nathali
16. kvě 2011

@jika10 nie nie necvicila 😅 ale pojdem na prechadzku s kocurom a potom pesi do prace tak nech to zas neprehanam 😀
no to mas pravdu tesit sa neni dobre aj ja to poznam vzdy sa to potom pos..e tak sa netesim 😀 ale dnes mi konecne pride do prace kolegina po tyzdni tak na tu sa aspon tesim konecne s niekym normalnym pokecam 😀

puckal
16. kvě 2011

@leeena_4 díky, řeknu si o něco jiného, protože toto už není normální 😠 jsem ráda že se do něčeho ještě vlezu, ted pojedu jedno kolo bez ničeho, když jdu na HP at to není zkreslené a v červnu k němu pro výsledky + at nasadí něco jiného. Co jinak u tebe?? MS ještě nedorazila?? 😉

leeena_4
16. kvě 2011

@puckal schvaluju, fakt beru utroš místo provery a je to bájo, necítím vůbec žádné vedlejší účinky 😉 Držím palečky na HP, ať vyjde jak si přeješ 😉 U mě zatím nic, včera jsem si vzala ráno poslední utroš, tak uvidíme, kdy to dostanu, když podle mudra ovulka byla 🙂.

puckal
16. kvě 2011

@leeena_4 držím pěstičky, třeba IUI nebude potřeba 😉

leeena_4
16. kvě 2011

@puckal děkuju, třeba ne, ale když jo, nic se neděje, měsíc sem, měsíc tam 😉 😀

lucija
16. kvě 2011

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám dotaz 😅
Tento měsíc jsem poprvé brala Clostil a od 16DC Utrogestan. No a od předpokládané ovu mě pořád více či méně pobolívá břicho. Vaječníky, podbřišek, střídavě. Je to ,,díky,, tomu Clostilu? Nebo utrogestanu? Měla jste to některá? 😕 Děkuji předem za odpověď 🙂

lienkapp
16. kvě 2011

@kacnov pre pana to co taky dlhy cas? aj mna toto zralo, že trebalo čakať. Ja som tiež tak striehla na mrchu minuly mesiac a nakoniec to aj tak skoncilo vyvolavackou. Len skoda že mi uslo dost vela dni.

lienkapp
16. kvě 2011

@nathali no u teba to vyzera dost nadejne, len hlavu hore, určite sa to podari a ak nie teraz tak raz určite 😵 Som na teba strasne zvedava.

nathali
16. kvě 2011

@kacnov ja by som sla na pohotovost ze ti ms stale neprisla a ze sa aj zle citis no co nech sa na teba konecne niekto pozrie ved to neni mozne aby si tak dlho cakala!!!
@lienkapp aj ja som zvedava 😀 ale ja radsej nic necakam a nechavam to tak ved aj tak s tym nic nespravim a ako hovoris raz sa snad podari 🙂

lienkapp
16. kvě 2011

@nathali dnes som testila a čiarka je len o trošilinku slabšia ako to kontrolna. Len dufam že už nie je po ovulke. Skusime sa dnes posnažilkovať a pre istotu aj zajtra, lebo potom zase idem preč na 4 dni ☹

nathali
16. kvě 2011

@lienkapp myslim ze ste nic nepresvihli 😉 drzim palceky 🙂

lienkapp
16. kvě 2011

@nathali dakujeme aj my vam 😀

nathali
16. kvě 2011

@lienkapp posli foto testika 🙂
to vies ze sa to podariii len na to moc nemysli lebo sa mimis zlakne 🙂

lienkapp
16. kvě 2011

@nathali ked ja som tu este nikdy nedavala fotky a neviem ako sa to robi. Skus ma navigovať, ak mas cas 😅

nathali
16. kvě 2011

@lienkapp ked ides pisat prispevok tak jak mas napisane ze odesli odpoved tak nad tym mas ze pridej fotky k prispevku a tak ich mozes poslat k nam do temi 😉 🙂

lienkapp
16. kvě 2011

@nathali no idem na to len najprv by to asi chcelo odfotit. Nevieš nahodou ci mi to dobre odfoti aj notebook (webcam)?

nathali
16. kvě 2011

@lienkapp cez web by ti to mohlo ist ale neviem vyskusaj