icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

aduskatt
31. srp 2011

ja tiez citim ovulku a riadne......ale neviem, ci by som sa po 6 rokoch marneho snazenia uspokojila s lekarovym odhaovanim situacie................kazdopadne, asi vedia, co robia🙂

lenca_acnel
31. srp 2011

@mijadave přesně moje řeč 😉, však se zadaří, zkrátka musí 😉

sambuca
31. srp 2011

@lenca_acnel ahojky.. to jsem ráda, že v tom nejsem sama! Mám mudr totiž suprovou, tak jsem se trochu lekla, že mě zanedbává. A Tobě se zatím nepodařilo otěhu?

mijadave
31. srp 2011

@lenca_acnel suhlasim, proste musi, inak to nemoze byt... 😉

aduskatt
31. srp 2011

@mijadave zeby som si skusila dupnut nohou, nech sa zadari?🙂

lenca_acnel
31. srp 2011

@sambuca Já se taky lekla, že mě gyndr. zanedbává a taky jsem byla přesvědčená, že je jinak super, ale dnes mi vysvětloval, že prý u mě nebyl žádný náznak, že by mi měly vzniknout cysty a že jedna pilulka (já brala jen jeden) je nízká dávka (tak doufám, že to tak je)... Bohužel se ani po 4 cyklech s clostilem těhu nepovedlo a teď už ho neberu.

lenca_acnel
31. srp 2011

@aduskatt sice to nepatřilo mě, ale zkus to, co kdyby náhodou 😉

mijadave
31. srp 2011

@aduskatt ak to pomoze, idem dupat od rana do vecera a od vecera do rana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aduskatt
31. srp 2011

@mijadave skusim aj ja..si vydupem mozno nieco, xixi

tyrisa
31. srp 2011

Holky já mám takovou radost.....dnes jsem si dělala test a ovulku mít budu 😀 Sice pozdě,ale přece jen bude,koukněte....nahoře je z pondělka a dole dnešek....juchůůůůůůůůůů

kacnov
31. srp 2011

@elys jééé až ted čučím že máš taky 1DC jak papkáš clostil? 🙂
já 3-7DC že by sme šli spolu na IUI a kdyby sme spolu těhulkovaly to by byla srandááááá 😀 😀 😀 😀

kacnov
31. srp 2011

@tyrisa supéééééér 🙂

puckal
31. srp 2011

@rady007 a kolikátý jsi den cyklu??? Jinak utroš má podo´bné příznaky jak těhu.....´prsa mě také bolí..... beru ho od 16. dne cyklu 14 dní.

puckal
31. srp 2011

@kacnov ahojky, já jsem dnes také 1DC a beru stejně clostil a půjdu na IUI 😵 Zítra jedu na krev a objednám se na utz. Kdy jdeš ty?

kacnov
31. srp 2011

@puckal jůůůůůů tak to je supr já jdu na utz 9.9 9:30 magické to číslo 🙂))) víš jak IUI probíhá?? já vůbec netuším

veronicka33
31. srp 2011

Ahojte dievčatá :(neviem ktorá píšete tabulku ?tak mi prosím napíšte 30PC a 1DC dakujem :( mrcha dorazila už ma to nebaví :(

tyrisa
31. srp 2011

@kacnov Děkují,už jsem z toho byla dodrbaná.Jsem 25DC tak už bylo na čase ....

sambuca
31. srp 2011

holky můžu se zeptat.. měla jste některá po clostilu ovulační krizi? Dnes byl pozitivní ovu test a teplota taky sedí na ovulaci, ale to, co mě postihlo během posledních 2 hodin je masakr! Bolesti v pravem podbřišku zasahující az do boku a trochu do zad, musim pořád pochodovat, jak to bolí... Nemohla by to být prasklá cysta? Podotýkám, že cystu jsem nikdy v životě neměla a na posledním utz cca 14 zpátky taky nic nebylo, ale jsem po první dávce clostíku 3-7 den 2x1 tbl. Mohla to být tedy tak silná ovulka případně s vícero folíky?
Děkuju*

kacnov
31. srp 2011

@sambuca no to máš ovulku vem manžu a šup na TO🙂))))

kacnov
31. srp 2011

@veronicka33 ahojík tak zase nám to sedí na stejno 🙂)) taky jsem 1DC 🙂))

sambuca
31. srp 2011

@kacnov 🙂 heheh, jsem se zasmála! A on taky... 😀 tulili jsme se dnes asi v 15h to stačí? Nebo ho mám raději přepadnout ještě jednou?

elys
31. srp 2011

@veronicka33
@kacnov

tak sme tri s 1DC 😀 a dufam ze spolu budeme mat ovulku a potom aj pozitivny TT

elys
31. srp 2011

@sambuca celu noc holka, az kym nevypadne posledna spermia 😀 teraz alebo nikdy

elys
31. srp 2011

TABULKA SNAŽILEK A TĚHULEK

Snažilky:

Přezdívka............věk.......snažení..........DC.........PC..........DPO.....Vitamíny a další
Very_sad.............28............2.5r..............45..........32.............35...... Clost., Duphaston
Jeny......................30............2r.................31..........33........................Clost., Duphaston
Lorreine................28...........1.5r..............26.......................................Listovka, Forgravid
Mijadave...............35..........20m..............26...........21............12......Sojové izoflavonoidy, alchemilka/kotryhel, grepový džus
Zana21..................30..........2m...............26..........33.............12......Clost., Listovka
Tyrisa.....................26...........5m..............25...........30........................Alchemilka/kotryhel
Petra273...............37...........5m...............21..........28........................Clost., duph., grep. džus, calibrum babyplan
Fori.........................28..........13m.............20..........28..............6.......Utrogestan, Clexane
Aduskatt................35............6r................17...........34........................Clost., calibrum
Sambuca...............23..........1,5r..............16.......................................Clost.Listovka,Utroš
Kacnov...................23.........12m................1..........28........................Clost.,
Elys.........................29.........1.5r.................1..........31........................Clost., Calibrum
Veronicka33........34...........19m................1..........30........................Listovka, Femigard, alchemilka/kotryhel

Těhulky:

Přezdívka............věk.........snažení..............TT (dle ms)..............Kontroly u dr.........Vitamíny a další
Terioza1..............22.........................................7+6............................???..................Listovka

sambuca
31. srp 2011

🙂 chudák... už ho ždímu 6 dní v kuse, jsem nějak při chuti..! 😀 mu to ukážu.. ať vidí, že to není jen z mé hlavy 😀

sambuca
31. srp 2011

ještě by mě zajímalo, ty bolesti znamenají přicházející ovulaci, nebo prasknutí folíku/ů..? Každý říká něco jiného..

kacnov
31. srp 2011

@elys 🙂))) to by bylo suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 🙂))))

elys
31. srp 2011

@sambuca aspon raz pociti, ake to je byt zenou, ked chlap stale chce a nas uz boli hlava 😀 vypni uz ten pocitac a hor sa do prace... vankus pod zadok, potom nohy hore a odpocivat...

elys
31. srp 2011

@sambuca ja som mala tie bolesti pred ovulkou, v den ked mi pichol pregnyl, prerazalo mi to az do stehenneho klbu, otrasna bolest... ale ovula bola az po 36 hodinach po pichnuti podla BT a taktiez 14 dni na to som dostala ms, takze tie bolesti mozu byt aj prichadzajuca aj prebiehajuca

sambuca
31. srp 2011

@elys děkuju za vysvětlení 😉 přítel jel pro nutelu do Tesca, tak až se vrátí, vlítneme na to 😀
Papa a dobrou!