Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Ahojte babule, ako sa mame? My dnes cestujeme k nasim a potom dojde mama na tri dni ku mne, takze sa tu neobjavim 🙂 Snad pribudnu nejake stastne tehule. Drzim palceky. Ja by som mala byt uz 4DPO, ale to nevies naisto u mna, ked ani lekarka mi nic iste nepovedala... No nadej umiera posledna vraj. Skusim mysliet pozitivne.
Inak aj ja mam chlapa zatazeneho na veci :D :D hlavne mobil a pc...to musim veeelmi opatrne s tym. A tiez by asi najradsej zil ako v muzeu :D :D
@janielik87 pekne si to napisala - nadej umiera posledna, musime dufat... ine neostava 😉 a chlapov mi dnes ani nespominaj... toho mojho by som dnes najradsej niekam poslala a to mame ist zajtra spolu sami dvaja do BA na muzikal... 😒 ale aj tak sa tesim a nenecham si to pokazit 😉
@mijadave neboj, do zajtra to prejde a budes sa tesit ako mala 🙂 To vzdy prejde, pokial to nie je nic vazne. Ja sa teraz snazim mysliet pozitivne, aj ked uprimne dnes mam nejaky blby den a nedari sa. Pochybujem, ze ovu bola...chapes...stale mam take tlaky v podbrusku, ze neviem. A tie ovu testy vraj udajne mohli byt pozitivne prave kvoli clostilu som citala... No tak ja uz neviem... 🙂 Take povzbudenie, ze mi to tam uz prebieha by pomohlo, ale som sa ho ani od tej najpovolanejsej - doktorky nedockala.
@janielik87 urcite to prejde, musi 😉 aj tak sa tesim 😀 o pochybnostiach s ovu nieco viem... ved pozri moj graf... http://www.fertilityfriend.com/home/361810 ff mi vyznacil ovulku, no teploty su dooooost divoke... ja zvyknem mat BT po ovulke vyssiu, tak netusim ☹
@mijadave no ja neviem, zistila som, ze som si rano dnes darmo odmerala...pretoze netusim ake mam predovulkou a ake by som mala mat po ovulke...cize to, ze som vo velkom strese a buseni srdca dnes zmerala a bolo len 36,6...na obycko digitalnom (co je "fakt spolahlive")...tak to este nemusi znamenat, ze nebola...Ja uz neviem. To meranie ma strasne stresuje, preto to nerobim...a potom to sklamanie z teploty, co sa mi zda nizka...
@janielik87 tak ja som si meriavala este pred prvym tehu, potom som to nechavala tak a brala som aj antikoncepciu... teraz meriam uz vyse roka... zatial ma to nedeprimovalo, no teraz som v pomykove... netusim, ze co sa deje, ci zas anovulak... 😖
@janielik87 Nejlepší je měřit pár dní před ovu a pár dní po, to by pak měl být vidět teplotní vzestup. Platí na to takové pravidlo, ale to sem nebudu psát, zní to složitě.
@veji no ved ani ja uz nechcem, lebo som mala zvyseny prolaktin kvoli stresu v skole, robote, a aj z tohto, tak sa snazim nestresovat sa vobec 🙂 ale clovek by chcel vediet, ci bola alebo nebola ovu...lebo vraj tie testy nie su spolahlive
@janielik87 Je fakt, že čím víc se pozoruješ, tím snad hůř. Já to podle teploty poznám, funguje mi to spolehlivě. Ovu by měla být podložená pozitivním ovu testem, zvýšením teploty a hlenem, to pak proběhla skoro stoprocentně.
@janielik87 ja Ti verim, ja som tiez chcela prestat merat, lebo grafiky boli ukazkove a aj tak nic z nich... ☹ aj som na 1 cyklus prestala a teraz aha, neviem, co sa deje, veeeelmi divny graf na mna, vobec sa v nom nevyznam... 😒 teplota si skace hore-dole ☹
jo a prosím, jak mám počítat nový cyklus, když jsem začala krvácet ve středu kolem 20-21 večer, už se to počítá jako 1 DC? Díky moc
@vanilka31 no hlien bol od soboty rana do pondelka az utorka cca 🙂 aj pozitivny ovu test v nedelu ...len teplotka neviem ...ale teraz pozorujem zas taky skoro plodny hlien, tak neviem co si mam o tom mysliet
@mijadave no je to take sklamanie na papieri tie grafy... tak som prestala...ale co uz, bude ako bude...ked nie teraz, tak dalsi cyklus zas posnazilkujeme, ved je to zabava...🙂 Len clovek by uz taaaak velmi chcel...
@janielik87 ja viem, si to vystihla, ved to snazenie sa je fajn 😀 ale to, ze by sme uz taaaaaaak velmi chceli... ale aj to bude... 😉
ja sa v tych hlienikoch velmi neorientujem, ja ho mavam dost malo, a ked tak len 2-3 dni, ale parkrat som mala ako Ty, ze bol, potom nebol a zas bol... 😉 uz ho neriesim... 😉 a stalo sa mi, ze mi vobec hlien nesedel s teplotami, co sa tyka ovulky... 😉
No ja som v sobotu take citila, ze ovulka..aj pichanie aj taky pocit "mokra" aj vsetko sedelo a v nedelu pozitivny testik... tak neviem. Myslim, ze by bolo lepsie dat na nase pocity a nie na testy a neviem co :D :D ale ked ja mam vzdy nejake pocity... 🙂 strasne casto si daco namyslam 🙂
@mijadave
@janielik87 z toho si nic nerob, ja som taka ista a myslim, ze sme tak na tom viacere 😀 u mna je to s jednym rozdielom - ja si ovu testy nerobim... 😉
@janielik87 Mě se stalo to samé. Hlen byl v době ovu a pak taky ještě trochu za nějakou dobu po ovu, tak nevím, co si o tom myslet..
@mijadave :D ani ja som si nerobila, ale to si mala vidiet v nedelu tu radost, ked tam boli konecne dve ziarive rovnake palicky :D :D :D
@vanilka31 no veru, ten hlienik ma tak nejak vyplasil a este jedna vec..ze som mala ovu test pozitivny a skoro rovnaky 2 dni v nedelu aj pondelok, utorok zacala palicka slabnut a vcera zas bola silnejsia...ja uz som magor...akoze slova doktorky - "Na pravo uz ASI prebehla a nalavo MOZNO este prebehne.." To si ma ako clovek vysvetlit??? :D :D :D No som zmatena. Ale tak snad bola.
@janielik87 tak a som z toho jelen... pisala som Ti, ze nemavam vela hlienika... tak som bola na wc a azs mam eggac... nechapem, ved priznaky ovu som mala od nedele... dnes je piatok... no co uz... 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/361810 uz mi ovu nevyznacuje tak jednoznacne 😒

@kami79 ahoj. ono zalezi aky mas cyklus.. ja som mala cez 30 dni, takze u mna bolo zbytocne chodit tak skoro ked ovulka nastala az okolo 17DC. jeden den tam nevadi si myslim.