Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho se máme snažit, když mi doktor včera píchnul injekci po folikometrii? A jak dlouho jste brali clostilbegyt, já ho brala už 4cyklus za sebou.
ahojte, gratulujem k dalsej tehulke 🙂 tento cyklus som pozitivne naladena tak dufam ze to vyjde, tak o 3-4dni budem testovat,neviem ako to tak dlho vyrdzim 😀 moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38f81a
tak holky volala jsme do školy a vypadá to že to v září klapne a dokonce mi uzbají ty 2 roky co mám hotový jééé to je super den 😀
@bes22 nazory na pauzu a dlzku uzivania sa lisia... ja som sice mala pauzu po 3 cykloch, ale nutenu, lebo som prehnane reagovala a urobili sa mi velmi velke cysty v jednom vajecniku a zaroven som bola objednana na laparku, takze ja som mala pauzu... po 6 cykle som mala pauzu tiez, necelych 5 mesiacov... 😉
@jeny pekny a nadejny grafik 😉
@antana123 tak to je super sprava.... gratulujem pani studentka 😉
@jeny @mijadave Jasne, rano dam vediet;o) Jeny, ty si ako moj lekar ôo0, presviedcal ma, ze som urcite tehotna. Aj ked ja viem na 100% ze niesom, takze dalsi test som uz neskusala..aj ked dneska som v lekarni ltt odolala. Spinenie, rano este daco bolo, teraz uz nic...
@ebelin Gratuujem, silno drzim tapky nech vsetko dobre dopadne ;o)
Babky, ale napsiem Vam nieco co som dnes videla..mne to pripada aj smiesne aj fascinujuce aj neviem ake este. V antisterilnej poradni bol romsky par :o) Neberte to taq, ze som rasistka, ale ked uz oni maju problemy taq...;o)))) Pritom ta baba vyzerala tak na 15 rokov;o)
@antana123 prepac, ze som Ti neodpovedala, nejak som to prehliadla... clostil beriem 7. cyklus a beriem 2x1tbl., brala som ho 3 cykly, potom jeden pauza a zas 3 cykly a teraz po skoro 5mesacnej pauze mam zas na 3 cykly.. ale to uz su posledne... dr ma posielal do CARu, no mm nechce, tak mi dr povedal, ze teda mi da este clostik, ale uz len na 3 cykly... 😉
@kacicqa držím palečky ať je to těhu a nic jiného 😉 Jinak s těmi romy máš pravdu. Když už to nejde jim, tak komu to má jít? 😒
Kočky já mám nějaký tento cyklus nějaký podezřele klidný. Během toho minulého mě permanentně pobolívalo okolo vaječníků a teď ani ťuk. Snad jen všehivšudy 2x píchlo a jinak nic. Tak se děsím toho, že mi zítra dr. na foliku řekne, že tam žádné vajo nevidí. 😠 ☹
@mijadave ahojky ty mávaš ako dlho mrchu?dievčatá ako sa máte?no ja som mala mrchu len necelé tri dni iba v piatok sobotu a v nedelu už skoro nič 🙂 ebelin veká gratulácia nech sa 😲 drží 🙂
@mijadave Ahojte, ja som včera bola na UTZ, mám jeden folík dominantný, má 24mm. Ja som už 6.mesiac užívala clostil 3x1 od 5-11 DC. Ak tento mesiac neotehotniem, tak mám trojmesačnú pauzu a potom opäť budem užívať 6 cyklov clostil. Zatiaľ ma do centra nechce poslať, najradšej by bol, keby som otehotnela pri ňom. No uvidíme, čo ma ešte čaká .
@veronicka33 já jsem bez clostilu mívala ms 7 dní a teď po clostile jsem měla jsen 4 😉

@lienkalienocka moja, to mi hovor, ved ja si nemeriam BT kratko... a aj tak to nie je uplne jasne 😉
@kacicqa tak drzim pasticky, daj potom vediet 😉
@ebelin je tam pekne vidno tu druhu ciarocku, gratulacia 😉