icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

isabellaa
21. bře 2012

@majushkab
Vdaka, nevies aky je rozdiel medzi clostilom - teda clostilbygytom a clomifenom?
Alebo niektora ina?

majushkab
21. bře 2012

@isabellaa nie toto neviem to druhe som ani nepočula ešte

aduskatt
21. bře 2012

@isabellaa ucinna latka je ta ista, sposob ucinkui v organizme tiez....neviem isto, ale podla toho predpokladam, ze ide o to iste, len vyrobene inou firmou a zalezi od lekara, co napise.....ale urcite by som preverila tento dohad.......

euforia01
21. bře 2012

@isabellaa no mne bolo asi už na druhý deň hrozne všetko ma bolelo ďaleko viac ako pri menzese potom som sa ledva vláčila a nič som nevládala ,tak som ani nikde do konca bratia nechodila no bolelo ma to stále aj som bola na všetko citliva až do menzesu a ten mi meškal skoro týždeň a trval viac ako inokedy-brala som jednu rano a večer po 5 dní potom ako na potvoru sa mi narobilo veľa veľkých folikov,že nám neodporučili ani skúsať pre možnosť viacpočetného tehotenstva

bambul7
22. bře 2012

ahojte, dievcata, nasla som tu vasu temu a rada by som sa pridala, ak mozem 🙂

dadanr
22. bře 2012

bambul7 jasné pridaj sa. Ja mám teda len 1 mesiac skúsenosť s Clostilom výsledok ešte neviem ale ak ťa bude niečo zaujímať a budem vedieť rada ti odpoviem.

mijadave
22. bře 2012

ahojte dievcata, vitam nove babulky 😉

bambul7
22. bře 2012

@dadanr dakujem, si zlata 🙂 Ja mam po prvom clostile uz takmer 8rocnu slecnu 🙂
Ale vlastne som teraz tiez len prvy mesiac po clostile a pri troske stastia o cca 10 dni budem vediet vysledok 🙂
@mijadave dakujem 🙂 Idem pozriet

dadanr
22. bře 2012

@isabellaa to ani celkom nie, že sa ho to netýka ale podla neho keď sa o tom chcem rozprávať len veci zhoršujem. Vraj si to nemám tak brať. Vieš máme 2 ročnú princeznú a teda sa tak tým nezaťažuje. Robí čo poviem okrem spermiogramu tam ho asi nedostanem. No uvidíme.

harley26
22. bře 2012

DObré ráno holky, mám za sebou druhý neúspěšný cyklus s clostilbegytem ...

bambul7
22. bře 2012

@isabellaa ahoj, neviem, ci som spravne zachytila, myslis postrehy pri uzivani clostilu, duphastonu a podobne? Prvykrat pred 9.rokmi mi to nerobilo absolutne nic, ale tento mesiac bol fatalny... jemne povedane/napisane 😕

dadanr
22. bře 2012

@mijadave ahojky som rada, že takéto fórum existuje. Aspoň sa niečo dozviem a hlavne nás niečo spája. 🙂

dadanr
22. bře 2012

@mijadave ahoj klikla som na tú tabuľku a ako tam mám doplniť tie údaje?? Nedá mi tam dopisovať to je asi zamknuté. Či??

golymetr
22. bře 2012

@mijadave tady je mé bříško 21+5

isabellaa
22. bře 2012

Dobre ranko kocky, vsimla som si v tej tabulke, ze snazilky beru vsetko mozne, clostil, dalsie hormony... a tehulky brali iba listovku, ovela menej liekov, cim to bude?

dadanr
22. bře 2012

@isabellaa a ozaj. Možno sa viac spoliehali na prírodu 🙂 ??

mijadave
22. bře 2012

@dadanr ano, spaja nas to tu, radime si, povzbudzujeme sa 😉 tabulku spravujem len ja, takze ak sa chces pridat, tak mi posli udaje a doplnim Ta 😉
@golymetr jeeeeeej, aka si tu pekna, uz sa pekne gulatis 😉
@isabellaa v tej tabulke maju tehulky napisane to, co beru teraz, nie to, co brali, kym sa im podarilo otehu 😉

dadanr
22. bře 2012

@mijadave aha ok. Tak dadanr, vek 30 rokov, snaženie 3 mesiace, beriem clostilbegit, femibion 800, zelený jačmeň a ľanový olej.

mijadave
22. bře 2012

@dadanr super, este mi napis, ktory den cyklu si a kolko trval posledny cyklus 😉

aduskatt
22. bře 2012

cafte kocky🙂) nieco nove?🙂

mijadave
22. bře 2012

@aduskatt jeeeeeeeeeeeeeeeeej, no vitaj, Teba som uz daaaaaaaavno nevidela, u mna nic nove, akurat som lahsia o hemeroidy 😀 tak si "uzivam" PN a od 16.4. nastupujem do novej prace... 😉

dadanr
22. bře 2012

@mijadave som v 23 DC a minulý mesiac som mala 27 DC. Nová práca fajn 🙂

aduskatt
22. bře 2012

@mijadave fiiiiha, nova praca?........ja som v piatok akurat buchla na stol vypoved🙂

majushkab
22. bře 2012

@isabellaa tam je napisane čo konkretne berieš tento cyklus 🙂 a tehuľkam by už bol clostil na nič myslím...to čo brali predtym sa tam nepíše

mijadave
23. bře 2012

Dobre ranko, dnes len na skok, tu je tabulka 😉 😉 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Al...
@dadanr vitaj v tabulke 😉
@aduskatt fiha, takze tiez zmena riadna? 😉

isabellaa
23. bře 2012

dobre ranko

aduskatt
23. bře 2012

@mijadave no jo, uz sa to tam nedalo vydrzat, cvokaren......🙂

veronicka33
23. bře 2012

ahojte dievčatá tak štítna žlaza je ok chýba mi vitamín D a má ma gynekolog poslat na alergologiu,imunologiu a či nemám nahodou alergiu na spermie emoticon ked to všetko vybavím tak uvidíme čo dalej bude

dadanr
23. bře 2012

Ahojte kočeny dnes som si urobila test v 24 DC a bola tam len jedna čiaročka. Myslíte, že to boloešte skoro. Myslím si, že nie kúpila som si extra citlivý. No asi pôjdem na 2 mes. clostilu a plus mi doktor bude robiť folikulom... . ☹