Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
dobre ranko dievcata 😉 tu je dnesna tabulecka https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ald...
a moj graf, jasnejsie to uz nevie naznacit ☹ www.fertilityfriend.com/home/mijadave nevadi 😉
prajem Vam krasny dnik 😉
ahojte, dnes doberám clostil, na sono mám ísť 11,12DC, to je akurát sobota nedeľa,
tak mi to vychádza buď 10DC alebo 13DC. Radšej asi pôjdem v piatok, bojím sa aby som niečo nepremeškala,
lebo beriem 3 tabletky denne 3.-7.DC a predtým som mala pregnyl už na 11deň. Toto je môj 3 cyklus, tak uvidíme
či potom bude prestávka a budú prázdniny bez clostilu 🙂
@kacule34 ja som tiez brala 3 krat denne 3 mesiac.Jeden mesiac sa berie 1 tabletka 1 krat denne,Druhy mesiac 2 krat denne 1 tabletku a 3 mesiac 3 krat denne jednu tabletku.
@mamartinka aha, ty jo........kazdy doktor to asi predepisuje jinak. Nektere baby tu beru jednu uz nekolikaty mesiac.......no tak drzim palce
Prosím, ako začať piť pakost smradľavý, ak som včera mala pozitívny ovu test? Dankešén 🙂
Baby nemate tu niektora 26 dnovy cyklus?Ja som dnes 18DC a mam akysi biely taky kremovy hlien.Zeby uz bolo po ovu.Krcok mam hore a otvoreny je a troska mekky.Dakujem.
ahoj babulky.. ja sa pridavamk vam clostilkam.. mam prvy cyklu s clostilom... zacala som ho brat na 5-9DC, a od 10DC ma pobolieva podbrusko a krize, ako pred mrchou.. je to normalne.. mam strach aby som nemala nejaku cystu.. no a teraz vecer sa ta bolest nejak zhorsila.... ☹ .. tak nevim co sa deje..dnes som 12DC...
dobre ranko babulky, tu je dnesna tabulka https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ald... 😉
prajem Vam krasny slnecny dnik, pa 😉
ahoj holky, tak hlásím 1DPO 🙂 už aby byl aspon 11 DPO :D sem děsně netrpělivá, dneska sem nakoupila zásobu testů a můžu se na testovací mánii :D
@petanevesta peto, kéž by! Co ty? Menstruace na obzoru? řeknu ti ale, že mi ted pár dní nebylo uplne nejlip :( docela dost me bolel podbrisek, tak zvlastne, jakoby kolem mocoveho mechyre nebo co
@harley26 to víš, ono to přece jenom rozjede ty vaječníky asi na plný obrátky, takže pak je břicho citlivý, no jsem zvědavá, jak to budu taky snášet 😒
u mě hele zatím nic, je to pátý den a nevypadá to ještě na MS, akorát trošku cítím pnutí v prsou... tentokrát se na ní ale fakt těším, už aby tu byla, ať můžu začít zobat Clostík 😀
kocky zacinam brat colis od 5dc-9dc ake maete skusenosti kedy cca nastava ovulka lebo nasledne idem na IUI 😉 dakujem
@petanevesta to znám, já se tak strašně těšila, až to dostanu, abych mohla začít zobat a ona jak na potvoru nechtěla přijít!!! 🙂 jak sem ted byla na gynde, tak sem rekla, ze si myslim, ze bych mohla mit PCO, no mela si videt ten pohled doktorky, pry ze a jak ste na to dosla? Rikam ji, no, tak na netu sem si nasla ruzne priznaky a sedi to na me jak vysite 🙂) a ona jen kroutila hlavou a pry nic nemam cist. A tim to pro ni skoncilo :( v pondeli jde manzel na spermio. To budou nervy. Peto vy uz ste na spermio byli? Jak to probihalo, jak to snasel muz a kdy ste meli vysledky a jak vam je sdelili? po telefonu n ebo osobne?

@adelaine ano, moze, niektore aj otehu hned po prvom cykle, no zvycajne sa nasadzuje clostil tak na 6 cyklov s jednou prestavkou... samozrejme, ak otehu, tak sa uz neberie, splnil sa ucel 😀 to zhadzovanie, to mi hovor, este stale nemam tie kila dole, hoci 11kg som uz dala, no zvysok nie a nie ☹