icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

katche
27. kvě 2012

ahojte, tak dnes mam 1DC a od stvrtka zacnem brat clostik. . .tak snad to zaberie na prvy krat, uz mam totiz v hlave cierne scenare. . .

pancuska
27. kvě 2012

@mijadave aj tebe krasnu nedelu prajem!!!! 😉

pancuska
27. kvě 2012

@ingris nic si z toho nerob,ja som dopadla podobne tak mozno sa stretneme v nejakom centre ale teraz to este necham tak.... 😉

iinka
27. kvě 2012

@mijadave ahoj....no vyzerá to že motyka vystrelila...pôjdem ale ešte k dr. a uvidí sa

http://www.fertilityfriend.com/home/39e472

mucha11
27. kvě 2012

@mijadave ahoj moja, prosím oprav do tabuľky 1DC, posledný trval 29. ďakujem.

mucha11
27. kvě 2012

@iinka gratulujem 🙂

iinka
27. kvě 2012

@mucha11 dakujem🙂

majushkab
27. kvě 2012

@iinka aj testík si robila?ale myslím že je to jasne 😉

mijadave
27. kvě 2012

@iinka wow, supeer, gratulujem 😉
@mucha11 moja, to ma mrzi, opravene... 😒 drzim pasticky do dalsieho cyklu... 😉

iinka
27. kvě 2012

@majushkab ano robila, bolo to tam...ešte zajtra ráno skusim 😉

iinka
27. kvě 2012

baby a podotýkam, že teda ak to dotiahnem do štastného konca...tak sa to podarilo prvý mesiac po vysadení s clostilom...brala som ho trikrát po 4 mesiace, s prestávkami a dr. mi povedala že už mi ho nemôže dať, že už len do BA do CARu by som mala ísť..tak som prekvapená teraz z toho 🙂

domi1988
27. kvě 2012

caute baby, prepacte ze sa vam sem cpem, chcem sa spytat, myslite, ze toto bude anovulak?
http://www.fertilityfriend.com/home/3cd174

mijadave
27. kvě 2012

@domi1988 ahoj, v pohode, no ja si nemyslim, ze to musi byt anovulak, kludne este moze byt ovulka... pozri moj predchadzajuci cyklus celkom spodny graf... http://www.fertilityfriend.com/home/mijadave u mna to bol nezvykly cyklus, ovulku som mavala skor a teploty vyvazenejsie... este kludne moze byt ovu, ak nahodou uz aj nebola na 22DC, lepsie Ti vsak poradia v teme Grafy BT https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt/?... ale kludne si mozes pisat aj tu s nami 😉

mijadave
27. kvě 2012

@iinka tak to je super, ze sa to takto zadarilo 😉 gratulujem a dufam, ze to dotiahnes do zdarneho konca, ked budes v naruci drzat vytuzeny uzlicek, ktory sa na Teba usmeje a casom Ti povie mama 😉

iinka
27. kvě 2012

@mijadave dakujem🙂

mijadave
27. kvě 2012

@iinka 😉 nie je zac 😉 je to uprimne zo srdca, prajem to tu kazdej snazilke 😉 a ani nevies, ako ma to potesi, ked niektora najdete // 😉

iinka
27. kvě 2012

@mijadave
ešte idem robit ráno test, tak som zvedavá, či to tak bude, alebo to bol nejaký "omyl"...lebo stále sa mi veriť nechce🙂

mijadave
27. kvě 2012

@iinka to verim, ja keby ze najdem //, tiez asi testujem minimalne este raz, ci to je fakt... asi by som tiez neverila... 😀 tak potom napis... 😉

iinka
27. kvě 2012

@mijadave ok napíšem zajtra, pekný večer prajem🙂

mijadave
27. kvě 2012

@iinka dakujem, aj ja Tebe... 😉

domi1988
27. kvě 2012

@mijadave no ja mayslim ze ta ovu nebola, robim aj ovu testy a ze by sa nejak tvarili ze sa daco deje, ani nahodou 😒 uz som z toho zufala neviem co mam robit ci ist na gyndu ci cakat ci co...

e.l.i
27. kvě 2012

ahojte.. babulky viete mi poradit.. ..myslite ze podla grafu uz prebehla ovulka?.. v piatok na sone mi dr. vravela ze na pravom vajecniku mam folik 25mm, a ze mu dava este take cca4 dni,,,no ale v sobotu ma tak velmi bolel pravy vajecnik ..som mala pocit ze mi vybuchne.. 😀 tak neviem ci ovu uz bola..no zajtra mam znovu sono.. tak sa to len vtedy dozviem...ale este stale ma sem tam v nom pichne.. hmm co vy nato?

mijadave
27. kvě 2012

@domi1988 aha, no ovu testiky, s nimi nemam az tolko skusenosti.... ale ovu este naozaj moze prist, vela bab malo ovulku aj neskor... nadej je vzdy... je to na Tebe, ci zajdes k dr, uvidis, co Ti povie... 😉

mijadave
27. kvě 2012

@e.l.i tazko povedat, mozne to je, ze bola ovu... mne tiez parkrat BT zareagovala neskor, ako som mala ovu bolesti... uvidis zajtra, co Ti povie dr 😉

mijadave
28. kvě 2012

dobre ranko dievcata, tu je dnesna tabulka 😉 https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ald...
prajem Vam krasny dnik 😉

mokio
28. kvě 2012

@harley26 ahoj 🙂 snad clostík zabere, jak píšeš 😉 ..jinak asi hloupá otázka...ale po pregnylu se ukazuje jako že pozitivní těhu test? 😅

harley26
28. kvě 2012

@mokio jj, pregnyl je vlastne tehotensky hormon, takze kdyz si po injekci udelas treba druhy den test, tak budes mit dve carecky 🙂

mokio
28. kvě 2012

@harley26 😅 😅 tak to jooo 😀 tak to musím taky zkusit, jestli pregnyl dostanu 🙂

piefunko
28. kvě 2012

@e.l.i ahoj, tak ako dnes? nestupla si este? inak ked je takyto velky folik tak k prasknutiu a ovulke moze pomoct aj fakt dobry sexik, taky naruzivy vasnivy, vacsinou spontanny 😀 drzim palce

@mokio len potom ak chces testovat tehu tak musis aspon 10-12dpo lebo tam hrozi falosne // 😖

mokio
28. kvě 2012

@piefunko jasně, to jsem pochopila 🙂 děkuju...já bych to testla jednou hned po, abych viděla, jak že ty dvě čárky vypadají 😅