Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Jen malinko, příští týden se chystáme malovat ložnici, vymyslela jsem si přestavět nábytek, a minulý týden jsem v Ikee objevila krásnou polici - místo nočních stolků, tak jsme dnes měli pěknou honičku. Bolí mně záda... ale udělali jsme všechno, co jsme chtěli. I jsem miláčkovi upekla makovej koláč, má boule za ušima ještě teď 😀
Teda, to jsi vymyslela pěkný plán na velikonoce 😉 Ale zase budou 3 dny volna a to už se toho dá víc stihnout. Takhle se honíme v sobotu a v neděli a do práce pak jdeme jako mrtvoly 😀
no dneska jsme měli pěknou honičku...zítra se bude odpočívat. V 10,30 jdu na UTZ změřit folíky, jsem zvědavá...
Leni kolik cyklů máš naplánováno s clostíkem?
ahoj holky🙂 my dnes byli v zoo -same deti a tehule. za chvili se chystam na tu pohotovost aby mi to pichli.)tak doufam ,ze nebudou mit kecy
ahojte 🙂
tak ja sa hlasim opat s rovnakou teplotou
http://www.fertilityfriend.com/home/26435c
uz som myslela ze je sekly teplomer ale nie je 😀
caute kocky som tu len na skok akurat som dosla z prace hodila som to na net tak kuknite ,budem tu potom zasa zajtra
ahoj holky ahoj kika -noo ceka se na tebe 😉 jinak nevadi kdyz pregnyl nebyl presne v 21 ale o neco drive??? stejne to je plus minius za 36 hodin ne?
ahoj kikina 😉
ako? oddychnuta? tehu? 😉 ja viem, ze je este skoro, ale bolo by to super, nie? 😵 😉
mame jednu tehulku = kiki24 sa tesi z dvoch ciarok 😵
a mame jednu potencialnu = remeli, teplotky ma stale hore, ale zatial testik negativny, tak caka a testuje a meria, tak uvidime.
eloana
o kolko skor ti ho kamoska pichla?
mannerka asi o ctvrt hodiny -neco po pul devate ja tam nechctela tak dlouho otravovat🙂)))
eloana
podla mna tych 15 minut je OK 😉 , keby sa jednalo o 1-2 hodiny, ta by bolo podla mna blbeee...ale takto by som sa nestrachovala 🙂
jj diky no po pul devate mi to pichla . si rikam ,ze treba ani na te pohtovosti by to nepichli presne v 21. si myslim ,ze ovulace nastame plus minus za 36 hodin
Přeji krásné ráno, u nás je opět nádherně 🙂
Kikina, vítej zpět z dovolené, doufám, že jste pořádně sexíkovali a vrátili jste ve třech 😉
Novou těhulku tu máme, Kiki24 😵
Moa, koukala jsem na ty ovu testy, nejsilnější čárka se mi zdá na tom prvním - č. 3 😉
El, tak pregnyl máš v sobě, doufám, že to moc nebolelo. A jak se cítíš?
Mannerka, ahojky 🙂
ahoj leni🙂) jj docela v pohode ale boli me zadek 🙂)) pichla mi ho nakonec kamaradka ,ale prave asi o necelych 20 minut drive neb jsme tam necjhtela na noc otravovat tak prave se tu ptam zda to nevadi🙂)
El, to hodně holky říkaly, že je bolel zadek. A taky si myslím, že 20 minut nevadí, že i hodinka by nevadila 😉
Tady je nádherně, jako včera. Už jsem vyhodila ven peřiny a jdu pověsit prádlo. Ale hlásili, že dneska může i pršet, tak uvidíme. Hlavně že už není sníh a mráz. A co malá a opar, už je to pryč?
Ahoj remeli, na kolik jsi klesla, v grafu to není vidět, je to jen do soboty?
ahoj leni 😉
remeli,
teplotky na tvojom grafiku vidim iba do vcera, tak nevidim, ako isla teplotka nizsie 😕
Nebud smutnucka, podari sa to, mozno neskor, ale urcite 😉
Krásné ranko,
no mě taky nějak FF blbne vůbec mi tam nechce vyznačit dnešek 🙄 tak nevím co se děje a pořádně ani nevím co mi to tam píše za varování, jednou jestli jsem si udělala test a pak něco o tom, že by teplota klesla tak jestli náhodou nemám periodu, či co 😕
Jinak u nás je dneska tak trošku pod mrakem, ale teplo, kde je to krásné včerejší azuro a sluníčko 😨
http://www.fertilityfriend.com/home/26435c
hej blbne tak len stlac pripomenut neskor a pusti ta to do kalendara
ahoj miluska 🙂
baby u nas je zatial krasne slnecno 😵
Dufam, ze to takto bude cely den, bo sa chystame do lesika na opekacku, tak sa tesim 😉
leni opar se hezky hoji -asi pomohl ten laiser -ale nevyhoda ze to ma pod nosem a jak smrka vzdy si to strhne:( rika ,ze ji to dost boli
Remeli, tak už je to v pořádku. Mě teda FF dnes neblbnul, ale včera jo 😠
Ale neztrácej víru, i když nebude mimi nyní, tak jednou bude a třeba už příští měsíc 🙂
Čauky Miluško, koukala jsem, že teplotka ti pěkně stoupá, tak jen tak dál a ještě výš a hlavně vydržet 😉
Mě teda FF nic nenapsal, akorát fakt si musím udělat čas a nastudovat, proč jsou tam teď kostičky místo koleček, kdo ví, co to znamená.
http://www.fertilityfriend.com/home/2086fd
A u nás je fakt stejné azuro a sluníčko jako včera, rychle dožehlím a jdu se vyvalit na balkon. Dneska nemusím vařit, máme od včera, tak je to super. A odpolko jedu na kole, tak už se těším 😉 😉

Ahoj ma.jo, to víš, my vydržíme, jen kdyby to netrvalo tak dlouho 😠
Taky už chci mít místo bříška melounek, už se na to těším 🙂
Co jsi dneska dělala, taky jsi prováděla doma jarní úklid?