Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Dobre ranko,
mne dnes pekne klesla teplota, ako by sa schylovalo k ovu... 😅 som 14dc a tiez idem poobede na UTZ, tak budem zase cely den nervozna, ci folik podrastol.
Ked chcete kuknite moj grafik... 😉
www.fertilityfriend.com/home/29b1ac
Ja koncim v praci o 16.00 a potom idem k dr., takze napisem az vecer. Ale
paji, daj hned vediet, ked prides. 🙂
Ahoj holky! Tak jak ste dopadli? Jinak sem si dneska zadala graf na fertility a podle něj byla ovulace 21 DC, což by znamenalo 5 dní po Pregnylu. A to sme se samo už nesnažili, protože sem myslela, že maximálně tři dny po aplikaci dorazí ovu. Ach jo. To je fakt k vzteku! ☹ Dala bych sem ten graf, ale nevím jak. Nejsem moc zručná na počítače. 😖
ahojky! Holky, napíšte, aj ja som zvedavá, ako ste dopadli. Aj keď nepíšem každý deň, tak aspoň mrknem, ako ktorá pokročila.
Jani, ja už BT tiež nerozumiem, podľa UTZ bola ovu určite v stredu (7.10) alebo vo štvrtok (8.10) a dnes mi teplota zase klesla na zvyčajnú teplotu pred ovu, tak som zvedavá na zajtra, či taká ostane alebo sa zvýši. Si namýšľam, že je to len pokles v čase zahniezdovania bába, ale ja som schopná si vsugerovať aj //. 😅 Dnes som 19DC a ty?
Caute babule, tak ja nic moc teda. Na UTZ sa ukazal v pravo taky biedny 13mm folik a sliznica 7mm a to som uz 14dc. ☹ Idem aj v stredu a v piatok a uvidim, ci vobec porastie... No nevidim to moc ruzovo tento cyklus... 🙄
ahojte baby,mozem sa pridat?ja beriem clostyl ale nejak nezabera....som 16DC a dneska mi dr pozeral-mala som uplne male foliky take do 10mm.nechapem to....a som z toho smutna....
Mata, tak vitaj v clube. Ja ho beriem druhy cyklus. Prvy bola na podiv ovu, ale tento cyklus je dost o nicom a neviem, ci sa k ovu dopracujem... Tiez ma taketo navstevy dr. dost davaju dole... 😔
No nic, buduci - uz treti cyklus si dam 2tab.
ahojte
mireag - neboj 13 mm už je dosť velky - stači mu 2-4 dni a bude mať cez 20 mm a daju pregnyl a ovulka bude aj ked o niečo neskôr 🙂
ja som dnes 5 DC takže treti den mam clostil - bubuci utorok idem do heliosu na utz tak som zvedava 😅
ahoj mireag.ja ho beriem treti cyklus.ale ja sm mala ten problem ze mi nechodila MS a tak mi najprv nasadil estrofem a lutenyl a az po nejakom case mi dal clostyl.ale aspon mam foliky.povedal ze to je dobre.a aby som sa nebala a nemala strach...
a tie 2 tabl ti naordinoval dr?alebo sama...
No ja si myslim, ze mi naordinuje a ked nie, tak na vlastne riziko. Chodim pravidelne na utz, takze sa nebojim. Som v tomto dost odvazna... 😎
mata a budes mat teraz 3mes pauzu, alebo ho budes brat dalej?
jerry, dakujem za povzbudenie... 🙂 Tiez dufam, no ja som zatial pregnyl nedostala a moj dr. ho moc nechce pichat. Ale mam 5tis. jednotiek v chladnicke... som si zohnala pre pripad... 😉 Ale minuly cyklus praskol folik sam, tak ked sa mu uraci dorast, nech si aj praskne aj teraz... 🙄
Daj potom vediet, co bolo v heliose.
🙂
Ahojík..tak já jsem 13DC a mám dnes 1 folík 19mm sliznici 11mm,takže sem dostla dvojtou dávku pregnylu a mám prý chlapa zamčít aspon na 3 dny doma 🙂..ikdyž mi mudr řekl že je folík krásný,ale je to prý šišoun..je trošku šišatý,jen malinko ,ale je,tak nevím jestli není nějak deformovaný nebo co..utroš nasadím až se mi zvedne teplota a bude se aspon 2 držet ,mudr mi to schválil
mireag a ma byt po 3 mes pauza?dr mi nic take nehovoril...mam to brat ako doteraz.ja beriem 1 tab denne 5 dni 5.den po MS.
pajinka - no vidiš tak maš na dalšie dni riadne plány :-P
mireag - no tak potom je to fajn - aj mne prasknu sami ale aj tak mi davaju pregnyl - že ked je clostil mal by byť aj pregnyl. dviha v tele aj progesteron ktory chrani embrijko a celkovo je to vraj lepšie - ja dokimu verim tak snad to bude ok
bojim sa že či vôbec bude folik a aka bude sliznica
mata, tak je to napisane v pribalovom letaku a niektore baby ho beru dalej, alebo maju pauzu a potom ho nasadia zase. Asi je to indy-vindy. Pravdupovediac, neviem, co na to moj dr. Som zabudla... 😅
jerry, tak ja mam na progestron duphaston. Ale opytam sa nato dr. Som myslela, ze pregnyl je len na prasknutie folika.
mireag - predstav si som sa dočitala že je dobry aj pre embrio - je to v letačiku kukni na nete. 😉 ale tak v podstate ked práskajú sami tak je to ok horšie by bolo keby ti nepraskali
mire, painka gratulujem k folíkom som zvedavá čo povie dr mne, ale ja idem na utz 16.10
baby aspon mate ovu 🙂 ja som ju nemala od februara vobec....je mi z toho všetkého na nič už mi šibe ale stále si hovorím, že sa to podarí len neviem ako dlho mi to ešte vydrží 😒
tatranka ahoj nic si z toho nerob,ani ja som nemala ovu no ale ani mrchu.tak tabletkujem... ☹
matka ved hej treba verit....uvidím čo mi povie dr.
aaaach jaj nech už aj na nas všetky čo sme tu a takto sa trápime padne štastie 🙂
keby ta tatranka Panbozko vyslysal...
ja idem skusit stastie k pani Kopacovej-tej bylinkarke.
no baby - ja som vždy ovulku mala a aj tak mi to je už takmer dva roky naprd ☹
matka kolko sa snažíte potom daj vediet aká je a čo povedala
jerryjanka si to viem predstavit musí to byt zlé ked vieš, že ovuluješ a aj tak nič
tatranka snz sa od decembra.dam vediet ale tu MK v tej teme o nej si ju baby velmi chvalia.tak uvidim...
No vidim, ze tu zavladala dost zla nalada...A cim bude vonku hnustnejsie pocasie, tym to bude horsie... 😖 Musime sa s tym nejako popasovat... Skoda, ze sa neda povedat si: kaslem na to... Teda povedat sa to da, no realita je ina... 😖
fuuu mireag to si asi nepovie ani jedna z nas...aspon ja urcite nie lebo mi taha na 30 a tikaju biol.hod.a je ich uz strrrraaaaassssnnnneeee pocut 😀 😀 😀

Ahojík,tak dneska jdu na UTZ měřit folíky,jestli něco narostlo,tak su teda moooc zvědavá,ale asi jo páč mě bolelo dost břicho,dnes už teda nic..