icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

alienka24
9. led 2010

sliver....tak držím palce 🙂

já si teda dneska čtu celej den o Islandu 🙂 taková dobrá prac.doba 😀

wera
9. led 2010

sliver tak budeme moc držať palce, aby si nám aj Ty zajtra oznámila tú najšťastnejšiu novinku 😀

ali to je super že máš v robotke kľud 😉

alienka24
9. led 2010

jojo je to hodně velká změna oproti prosinci 😝 😉

lucy778
9. led 2010

ahojte,
konečne som sa odhodlala napísať aj do tejto témy, keďže sa ma tiež týka. beriem teraz 2. cyklus clostil + pregnyl. chcem sa spýtať, môžem to kombinovať s femi kvapkami? ja som v tejto liečbe ešte nejaká stratená... 😝

wera
9. led 2010

ahoj lucy, vitaj 🙂 jasné môžeš to kľudne kombinovať, femi kvapky sú len na bylinnej fáze 🙂

kkamca
9. led 2010

k těm femi kapkám--nevíte jestli rozesílají i do čr?tady nejsou k mání.je to asi sk výroba že? 🙂

wera
9. led 2010

ahoj kamci, hej vyrábajú sa tu u nás na slovensku a neviem Ti presne povedať či sa zasielajú aj ku vám... ale skús pozrieť nejaké naše stránky lekární...

wera
9. led 2010

kamci pozerala som akurát naše stránky lekární a nenašla som žiadnu, ktorá by posielala do čiech... ☹ skús sa prípadne opýtať niekde u vás v lekárni či by sa prípadne nedali objednať...

kkamca
9. led 2010

wera:zusila sem psát přímo meila na toho Valoviče..promin chyby -nevim jak se to přesně píše.A vůbec se mi neozval.

kkamca
9. led 2010

wera.posílala mi je jedna holčina z koníka,spolu s clostilem ..ale vyjde to dost na draho a navíc..ještě se rozbily..takže mi přišly střepy akorát-blbě to zabalila.

wera
9. led 2010

kamči no tak neviem ako poradiť... možno by vedeli poradiť ešte nejaké holky z čiech, kde ich zohnali...

lucy778
9. led 2010

wera - ďakujem 😉

lucialen
9. led 2010

Dakujem este raz baby 🙂
Wera, my s mm to vsetko prezivame spolu, vsetky testovania, ja by som to neutajila ani 5 minut 🙂 Inak som si kupila tri testy a dva som pouzila 😀 Chcela by som testovat v pondelok, ale ako sa poznam, rano testujem
Sliver drzim palce na zajtra 😉

lucy778
9. led 2010

trošku sa vás snažím dočítať, aby som nazbierala nejaké nové info 😉
lucialen - blahoželám k // 😉 , prvý cyklus s clostilom a hneď úspešný? myslím, že to je výborné!

sliver
10. led 2010

Dobré ránko,
tak nevyšlo :(((
zase som si kupila zlý test, iba s jednou paličkou :(((

xena1
10. led 2010

neboj sliver...mozno je este skoro .... 🙂

sliver
10. led 2010

no aj ja sa trošku utešujem ale asi zbytočne, dnes je 28DC a 13 po ovu a to by tam už mal byť aspon "duch" ;)
no čo už
vo februáry ideme vyšetrovať drahého či je uňho všetko v poriadku a mne začne 4 cyklus s clostylom, verila som na šťastnú trojku, že dotretice to víde, toto bude posledný cyklus s clostylom a potom budeme dalej riešiť čo s tým......

xena1
10. led 2010

sliver aj ja som dnes 28DC a 13-14DPO...test som nerobila,len som rano zmerala mam 37,1...ja mam PCO a mm malo spermii...

alienka24
10. led 2010

dobré ráno, sliver nezoufej, třeba se tam ty // ještě ukážou 😉 no a když ne tak bych určitě pořešila to spermio

misha1009
10. led 2010

sliver, nezoufej, třeba je opravdu brzy, někde jsem četla, že než se to prokáže na testu, můžeš být i 17 DPO. Moje švagrová byla těhotná a tehu testy jí dvě čárky neukázali ještě ani v 8.tt

misha1009
10. led 2010

tak jsem na sobě vypozorovala nový nežádoucí účinek clost., nemůžu spát - straším do dvou do rána a ne a ne usnout... 😒

alienka24
10. led 2010

misha....fakt jo? já teda po něm spím jak zabitá 😅

nanulik
10. led 2010

dobré ránko ja mám dnes takto http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
liečba asi nezabrala tak len čakať na další cyklus. idem sa učiť lebo včera som nedostala velmi dobrú známku a to som si myslela že som naučená asi tak na B alebo C. tak musím pridať. papa a prajem krásny deň

misha1009
10. led 2010

ali: jj, už druhý den, naštěstí zítra mam poslední den s clost., tak se to snad srovná.. a to nemluvím o mém grafu BT, teploty lítají nad 37... 😒 máte s tím někdo zkušenost?

alienka24
10. led 2010

misha...hmm zajímavé fakt, no mě začíná krapet pobolívat podbřišek tak doufám že je to dobré znamení že folíky rostou 🙂 a s tou teplotou teda neporadím, já neměřím

misha1009
10. led 2010

ali, určitě rostou 🙂 musíme věřit, že se to tentokrát povede, pozitivní myšlení dělá divy! 😉
bála jsem se té vysoké dávky trochu víc, jestli to má být jen nespavost, tak dobrý 🙂, hlavně, že mi není zle jak po prvním cyklu

alienka24
10. led 2010

já myslím pozitivně 🙂 já jen mám zas takovej rozpor že nevím jestli se ted opravdu povede že je to to nejrozumější no 😅 😕

misha1009
10. led 2010

proč? blbý období?

alienka24
10. led 2010

no my jedem v dubnu na 3 týdny na island no, takže nevím jestli tam jet těhotná nebo netěhotná, jestli to není riziko, ale zas si říkám že i těhotná bych to měla zvládnout, no a hlavně ted jdou všechny finance na tu dovču, no ale zase si říkám že chci využít toho že mám profouknuté ty vejcovody 😅 no takže já sama nevím co s tím tak si říkám že to snad osud rozhodne za mě, jestli mám otěhotnět tak se povede a jestli ne tak si budu říkat že asi lepší no 😅 😅

misha1009
10. led 2010

já měla tohle loni, chtěla jsem dávat výpověď, ale pořád jsem si říkala, chceme rodinu, tak to tu už chvilku vydržím a výpověď jsem nepodala, teď si říkam, že bych to udělala všechno jinak... člověk míní, život mění...