Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
@zibi ...no ja mavam 31 dnovy cize ja mam este cas....uvidime co bude hehe...ak budu // dam vediet....tak si zvedava preto ta to laka 😉 a dlho sa snazite?
kocky budem pridavat tabulku, tak ak sa chcete niektora pridat, napiste mi prosim IP 😉
@zibi ....no vsak hej...juuj tieto dohady vsak?ty si sa uz aspon testla skus este o 5 dni a ak sa potvrdi tak je to OK....
těhulky :
janana......................28 let..........1d...............2x1cl..........10 snažení . ......10.11.našla//, 40tt
alamala.....................25let...........0d.................................4 snažení............28.11. našla //, 34tt
jane86.......................24let...........0d...............2x1cl.........12 snažení.........13.12. našla //, 35tt
alzbeta.hod...............25 let..........0d..............2x1cl.........17snažení...........11.1. našla //, 32tt
Lucialen ....................26let...........0d............ 1x1cl..........9mesiacov .........našla //, 33tt
nanulik.......................27let...........0d..............2x1cl .......12mesiacov..........22.2.našla //, 27tt
jednave......................26let............0d.............0cl............18měsíců..............2.3.našla // ,25tt
cosma.......................39let.............d.......cl- 4.měsíce.....24 měsíců...........16.3.našla // 24tt
titulienka .................. 30r.............3d...............2x1.............12mes .................20.3.našla // 22tt
zuzu1111....................26r............0d........2x1cl.-3mesiace......7mesiacov.......22.3 našla // 22tt
nana.76......................33let...........2d.................................33mesiacov .............9.4.našla // 21tt
jerryjanka....................27r.............0d.............5x1cl............2,5 roka....................11.5. // 17tt
lebo5.............................30r.............0d...........1x0,5d..........13mesiacov ...........17.5.našla // 17tt
alienka24....................25let.............0d................................3roky........................1.6. našla // 8tt
pajinka111...............38let............1d.........clostil zrovna pauza............ asi 5let, 10.7.našla // 7tt
adrika0.......................23r..............0d...........1x1cl(1.mes.)..........2roky ...............12.7. nasla // 9tt
cathy77.......................32r..............2d........dobraté 3 cykly clostilu...... 6mes....... 24.7. našla // 6tt
brumca........................28r..............0d......................2x0,5cl................7mesiacov....28.7. našla //
snažilky:
10andrea12.................26r............0d.................39DC......................2x1cl,pregnyl...........8 mesiacov
tigi.................................30r..............0d...............38DC.............................0cl....................18mesiac
elisabet.......................30let..........0d................34DC..........................2x1cl...................12mesicu
kkamca........................30let...........1d.............. 29DC..........................2 x 1cl..................dlouhodobě
hencidlo......................31let............0d...............27DC..........................3x1cl...................3roky
nela00.........................33 let..........0d.................23DC...........................0cl.......................2 roky
sofokleska.................25r............0d...................20DC............................0cl.......................
sliver............................29r..............0d................14DC...........................IVF......................dlhodobo...
kraskanz1..................23r.................................. 12DC............2x1cl.......clost.nezabral - po lete laparka
katkaajurko.................28r..............0d................11DC..........................1x1cl.................17 mesiacov
jonnie............................34r..............0d...............10DC.........................3x1.......................7mesiacov
@makovicka53 no nic ine neostava..ked do vtedy mrcha nedojde..idem off
pa a ked testnes tak mi daj vediet
@zibi ...no teda akurat som ocikala test a zase negativny ☹ ..do mrchy je este par dni tak pockam
@makovicka53 tak aj ty si nevydrzalaaa...ale to este nemusi nic znamenat ak je negativny, v prvom rade je asi este skoro a nerobila si ho z ranneho mocu 🙂 ja som mala na 25DC bledulilinky tienik, ale to bolo z ranneho 😉 takze este nesmuuut a pokus sa vydrzat 😵
Ahojte babenky. Ja som brala clostilbegyt 3 mesiace potom som mala pauzu 3 masiace a teraz ho beriem znova 2 cyklus a zatial nic 😢 Som pocula ze dobry odbornik je Dr Elias z TT na taketo problemy s otehotnenim no skusim sa k nemu dostat na vysetrenie aspon co mi on povie. Uz sme z toho zufali ze sa nam nedari dlhooo 😒
@makovicka53 negativny..?no som prekvapena..a ako dlho si od pichnutia pregnylu?13dni...juj.. ☹ hej rob z ranneho ..a aky mas test?ja som mala mama test a ten je najlepsi 😉
@brumca ...juuj brumci si zlata ...ja mam uz hlavu v smutku a zas mam vycitky ze sme sa nesnazili viac ☹ ...vyskusam ak mi bude meskat skor nie a kupim si tie citlivejsie a z ranneho mocu...aaach jaaaj
@brumca ahoj nie nepichal mi nic. Dal mi ten clostilbegyt vitamin E ,Femibion som brala aj beriem.Teraz ako douzivam ten clostilbegyt mam ist k doktorovi a chce nas poslat obidvoch do BA k nejakemu odbornikovi,ale neviem este nic ku komu.Chcela by som ist vyskusat k Eliasovi na vysetrenie len no ale neviem ci ma zoberie. Mi sa uz snazime 4 roky a len teraz som zacala chodit k doktorovi no teda vyse pol roka chodim po doktoroch nechavala som to na nahodu.ale sa nedarilo uz dlho tak som sa rozhodla ist
no mala by byt zvysena..je to individualne...ja mam napr. v lutealnej faze nizske teploty ako mam uz 36,6 znamena ze ovu u mna bola..cize od 36,6 a vyssie ...dakto ma aj 37 aj viac ja mam nizske teploty..je to tazko povedat lebo si nemerias a nevieme ake mas teploty v folikularnej faze alebo v lutealnej...ale ked si zajtra rano pred vstanim odmerias a bude vyssia tak je to dobre znamenie..ved vyskusaj..je to dobra vec si merat. 😉
@zibi ....vies kolko krat som sa uz odhodlavala a nakoniec som to nejak upustila xi...
makovicka tak si sa poriadne navnadila na ten test 🙂 no skoda ze si nevydrzala do rana mohlo to byt pravdivejsie, takto sa na ten test nemozes spoliehat

@makovicka53 tak som zvedava..co zajtra bude..daj mi vediet ked budes mat pozitivny..?aky dlhy cyklus mas?ja tak 27dnovy..na 27 vacsinou dostanem..mrchu..hih
no neviem co ma to napadlo..si spravit test.. 😉